Burgers’ Zoo Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Burgers’ Zoo?

Bel nu Bel nu

Burgers’ Zoo Contact

Telefoonnummer
Adres
Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Burgers’ Zoo. 

Waarom Burgers’ Zoo bellen?

Kan ik online een toegangskaartje bestellen?

Bel het Burgers’ Zoo telefoonnummer wanneer u wilt weten of u online een toegangskaartje kunt reserveren? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online kopen van toegangskaartje(s) voor Burgers’ Zoo.

Komt u met het Openbaar Vervoer?

Neem contact op met Burgers’ Zoo klantenservice wanneer u meer informatie wilt over hoe u Burgers’ Zoo bereikt met het Openbaar Vervoer. De klantenservice kan u meer informatie geven over het OV naar Burgers’ Zoo.

Wat zijn de openingstijden van Burgers’ Zoo?

Bent u een bezoek aan Burgers’ Zoo aan het plannen en wilt u weten wanneer Burgers’ Zoo rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Burgers’ Zoo? Bel Burgers’ Zoo klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U organiseert een zakelijke bespreking of personeelsuitje

Neem contact op via het Burgers’ Zoo telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een zakelijke bespreking bij Burgers’ Zoo of een dagje uit met uw collega’s of vriendengroep. Burgers’ Zoo klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Burgers’ Zoo.

Is Burgers’ Zoo toegankelijk voor rolstoelen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Burgers’ Zoo? U kunt het Burgers’ Zoo nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van de diverse verblijven in Burgers’ Zoo.

Wilt u een rondleiding door Burgers’ Zoo?

Bel het Burgers’ Zoo telefoonnummer wanneer u graag deel wilt nemen aan een rondleiding door Burgers’ Zoo. Hoe moet u dit regelen? Hoelang duurt de rondleiding? Hoe groot is een groep? Burgers’ Zoo klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over rondleidingen bij Burgers’ Zoo geven.

Facebook-pagina Burgers’ Zoo

Neem contact op via Facebook

Burgers’ Zoo heeft een Facebook-pagina met leuke en informatieve berichten over Burgers’ Zoo, de dieren en de ecosystemen in de Zoo. U kunt ook op deze berichten reageren. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met Burgers’ Zoo klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

In contact met Burgers’ Zoo via Twitter

Contact opnemen via Twitter

Burgers’ Zoo heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Burgers’ Zoo. U vindt hier video’s, livestreams en foto’s waar u rechtstreeks een kijkje neemt in Burgers’ Zoo. U kunt een DM naar Burgers’ Zoo klantenservice sturen.

Instagram-pagina Burgers’ Zoo

Bekijk Instagram-pagina

Burgers’ Zoo heeft ook een Instagram-pagina met diverse berichten over het leven in Burgers’ Zoo via posts, reels en video’s. U kunt ook uw eigen foto’s of video’s van Burgers’ Zoo taggen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Desert’, ‘Ocean’, ‘Q&A’s’ en ‘Zeekoe jong’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Burgers’ Zoo klantenservice.

Burgers’ Zoo op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Burgers’ Zoo is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Burgers’ Zoo vindt u diverse nieuwsberichten met foto’s en video over Burgers’ Zoo en het leven in Burgers’ Zoo. Er staan ook enkele vacatures tussen de posts. De klantenservice van Burgers’ Zoo is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Burgers’ Zoo

Bekijk Burgers’ Zoo op Youtube

Burgers’ Zoo heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Burgers’ Zoo en het leven in Burgers’ Zoo. Er is een groot aantal playlists van de bouw van de mangrove, Burgers’ Zoo videoranger(s) tot Live uit de Zoo. Heel veel om uit te kiezen. U kunt geen contact met Burgers’ Zoo klantenservice opnemen via Youtube.

Meer informatie over Burgers’ Zoo

Koninklijke Burgers’ Zoo is een dierentuin in Arnhem en is één van de best bezochte attracties in Nederland. In Burgers’ Zoo worden een aantal 'eco-displays' getoond. De eerste eco-display in Burger’s Zoo was Burgers’ Bush. Naast Burgers Bush zijn er nu ook Burgers’ Safari, Mangrove, Desert, Ocean en Rimba. Burgers’ Zoo is in 1913 opgericht door Johan Burgers uit ’s-Heerenberg. Johan hield in zijn achtertuin fazanten en al snel breidde het aantal dieren zich uit en was er te weinig ruimte. Daarop besloot hij in 1913 om een stuk grond te kopen en zijn privé-verzameling dieren publiekelijk toegankelijk te maken. Het park heette Fazanterie Buitenlust. In 1923 besluit hij om het park naar Arnhem te verhuizen en op 23 juli 1924 werd het park onder de nieuwe naam Burgers' Dierenpark geopend. Johan Burgers is in 1943 overleden en zijn dochter en schoonzoon, Lucie en Reinier van Hooff, hebben toen het dagelijkse beheer op zich genomen. Het dierenpark heeft enorme schade geleden tijdens de Tweede Wereldoorlog, tijdens de slag om Arnhem. Na de oorlog moest het park grotendeels weer opnieuw worden opgebouwd. Begin jaren ‘60 heeft Antoon van Hooff, de derde generatie ‘Burgers’ het stokje overgenomen en in 1968 heeft hij het eerste Europese Safaripark geopend. De naam is toen veranderd in 'Burgers' Zoo en Safaripark'. In 1987 is het park nog slechts via één ingang toegankelijk en wordt de naam veranderd in de huidige naam Burgers' Zoo. Naast de eco-displays biedt Burgers’ Zoo heeft ook modern congrescentrum met een auditorium, een restaurant en vergaderruimtes.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.