BUX Zero Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BUX Zero?

Bel nu Bel nu

BUX Zero Contact

Telefoonnummer
Adres
Plantage Middenlaan 62, 1018 DH Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-22:00
Dinsdag
09:00-22:00
Woensdag
09:00-22:00
Donderdag
09:00-22:00
Vrijdag
09:00-22:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BUX Zero. 

Waarom BUX Zero bellen?

U wilt een account bij BUX Zero

U kunt het BUX Zero nummer bellen wanneer u een account bij BUX Zero wil openen. De klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe u een BUX Zero -account kunt openen en hoe dit proces verloopt.

Wilt u geld opnemen of storten?

U kunt het BUX Zero nummer bellen wanneer u geld wilt opnemen van/storten op uw BUX Zero -rekening. BUX Zero klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het opnemen en storten van geld.

U wilt een klacht indienen

Bel het BUX Zero telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. BUX Zero klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klacht bij BUX Zero en het klachtenbeleid van BUX Zero.

Welke kosten worden berekend voor investeringen in cryptocurrency?

Neem contact op via het BUX Zero telefoonnummer als u er over denkt om te gaan investeren in crypto munten via BUX Zero en wilt weten welke kosten hieraan zijn verbonden. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de kosten die samenhangen met aan/verkoop van crypto munten.

Hoe werkt de gratis ‘Zero order'?

Wilt u weten wat de ‘Zero order’ is? Of hoe de ‘Zero order’ precies werkt? Bel dan het BUX Zero nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de ‘Zero order’, wat het is en hoe het werkt.

Is er een minimum/maximumbedrag voor investeringen?

Neem contact op met BUX Zero klantenservice wanneer meer informatie wil over investeren via BUX Zero. Wilt u weten of er een maximum bedrag geldt voor investeringen? Of is er sprake van een minimum bedrag? BUX Zero klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over investeren/beleggen via BUX Zero.

Chatten met BUX Zero

Chat met BUX Zero

Neem rechtstreeks contact op met BUX Zero klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, klik dan op het BUX Zero chat-icoon rechtsonder op de pagina en start een chatgesprek starten met een BUX Zero klantenservice medewerker. De chat is beschikbaar gedurende de normale openingstijden van BUX Zero klantenservice.

Contact met BUX Zero via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

BUX Zero heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en actuele ontwikkelingen bij BUX Zero. U kunt BUX Zero klantenservice rechtstreeks via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met BUX Zero via Twitter

Bekijk BUX Zero op Twitter

BUX Zero heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets delen over BUX Zero en de actuele ontwikkelingen bij BUX Zero en op de financiële markten. U kunt een DM naar BUX Zero klantenservice sturen.

BUX Zero op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

BUX Zero heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over actuele ontwikkelingen en activiteiten van BUX Zero. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met BUX Zero klantenservice op te nemen.

BUX Zero op Linkedin

Bekijk BUX Zero op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van BUX Zero vindt u nieuwsberichten over actuele ontwikkelingen in de financiële wereld en de activiteiten van BUX Zero. Verder publiceren zij ook de actuele openstaande vacatures bij BUX Zero op Linkedin. De klantenservice van BUX Zero is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

BUX Zero op Youtube

BUX Zero op Youtube

Op het Youtube-kanaal van BUX Zero delen zij diverse informatieve video’s in verschillende talen, waaronder het Nederlands. De video’s zijn onderverdeeld in een aantal playlists zoals ‘BUX Press’ en ‘BUX Broadcast’ voor klanten in Nederland en België. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met BLOX klantenservice via Youtube.

Meer informatie over BUX Zero

BUX is een Europees mobiel beursbedrijf en is gevestigd in Amsterdam en Londen. Particuliere beleggers kunnen commissievrij aandelen, ETF's en cryptocurrency kopen via de BUX Zero app. BUX biedt CFD-handel aan via de BUX X-app en cryptohandel via het BUX Crypto-platform. BUX is in juli 2013 opgericht door Nick Bortot, voormalig leidinggevende bij de Nederlandse BinckBank. In september 2014 introduceerde BUX Zero de BUX-app in Nederland en enkele maanden later in het Groot Brittannië. De BUX-app was gebaseerd op CFD-handel. In november 2018 was de BUX-app in 9 Europese landen in gebruik. In mei 2019 is BUX gaan samenwerken met ABN AMRO om de blockchain-gebaseerde technologie van de bank te gebruiken voor zijn nieuwe zero-commissie beleggingsapp en in september 2019 is deze nieuwe app, BUX Zero, in Nederland gelanceerd. In 2020 volgde de lancering van de BUX Zero app in Duitsland, Frankrijk en in België. In januari 2020 heeft BUX Blockport, een Europese cryptocurrency exchange platform, overgenomen en geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. In april 2020 is de naam Blockport gewijzigd in BUX Crypto.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
1 1 beoordeling

 Rating label*

J. Steffers

04.10.2022

Mijn account is vernaggeld. Ik krijg mijn portefeuille niet te zien na inloggen, maar registartiepagina?? Gemaild naar support-zero@getbux,co. Antwoord dat app opnieuw moest worden gestart en dat e.e.a. door update?? in de war zou zijn gestuurd. Hierop geantwoord maar geen respons. Hoe en waar kan ik klacht indienen?

BUX Zero

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.