C&A Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van C&A?

Bel nu Bel nu

C&A Contact

Telefoonnummer
Adres
Koningin Wilhelminaplein 13, 1062 HH Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij C&A. 

Waarom C&A bellen?

Heeft u problemen met uw C&A account?

Lukt het inloggen op uw C&A account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Kunt u niet afrekenen via uw account? Bel naar het C&A telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Wat zijn de verzendkosten bij C&A?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij C&A? Neem dan contact op met C&A klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de verzendkosten, de bestelstatus, levertijden en bezorging bij u thuis of een C&A winkel bij u in de buurt.

Kan ik artikelen terugsturen naar C&A?

U kunt het C&A nummer bellen wanneer u vragen heeft over het terugsturen van artikelen. Wat is de procedure en wat zijn de voorwaarden? C&A klantenservice kan u meer uitleg geven over het terugsturen van artikelen en de voorwaarden.

Hoe kan ik betalen bij C&A?

U kunt het C&A nummer bellen wanneer u wilt weten hoe u bij C&A kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die C&A online biedt. Kunt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij C&A.

Ik heb een kortingscode ontvangen? Hoe gebruik ik deze?

Bel het C&A telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? C&A klantenservice kan u meer uitleg geven over inwisselen van uw kortingscode.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het C&A telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. C&A klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij C&A en de klachtenprocedure.

Contact met C&A via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar C&A klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. C&A klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina C&A

Bekijk Facebook-pagina

C&A heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van C&A. Bekijk de actuele acties, maar ook hoe C&A werkt in Nederland en het buitenland. Zie de verhalen over de leveranciers en producenten van de C&A kleding. C&A klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger en men zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met C&A via Twitter

Bekijk C&A op Twitter

De klantenservice van C&A is ook actief op Twitter. Hier delen zij diverse Tweets over C&A, verhalen uit het verleden, het heden en nieuwe ontwikkelingen. U kunt een DM naar C&A klantenservice sturen. Zij zullen zo snel mogelijk op uw DM bericht reageren.

C&A op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

C&A heeft ook een internationale Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over C&A. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een diverse categorieën waaronder ‘Fash Rev’, ‘C&A Fit’, ‘Denim’ en ‘180y C&A’. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht via Instagram naar C&A klantenservice te sturen.

C&A op Linkedin

C&A op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van C&A delen zij diverse berichten over C&A en het beleid van C&A. De berichten zijn in diverse talen. U vindt hier ook de actuele openstaande vacatures bij C&A in Nederland en wereldwijd. De klantenservice van C&A is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal C&A

Bekijk C&A op Youtube

C&A heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over C&A. De video’s zijn in het Engels en verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘C&A Collection Room’, ‘Clockhouse by C&A’, ‘C&A Campaigns’, en ‘C&A Career’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met C&A klantenservice via het Youtube-kanaal.

Pinterest-pagina C&A

Bekijk C&A op Pinterest

C&A is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen van Kerst tot oude foto’s uit de oude fotoboeken van C&A. C&A klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Schrijf een brief aan C&A

Het postadres is:

Postfach 210110
46268 Dorsten - Duitsland

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan C&A klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van C&A.

Meer informatie over C&A

C&A is een kledingwinkelketen en de letters C en A staan voor Clemens & August (Brenninkmeijer). C&A is van oorsprong een Nederlands bedrijf. In 1841 openden de twee broers uit Mettingen in Westfalen (Duitsland) afkomstige textielteuten (ook wel todden of tuötten genaamd), een textielopslag in Sneek (Nederland) zodat ze minder vaak naar Westfalen hoefden te reizen om stoffen op te halen. Hier openden snel daarna ook hun eerste winkel in confectiekleding. Van 1900 tot 1911 opende C&A winkels door heel Nederland en in 1911 worden de eerste C&A's in Duitsland geopend. C&A is ook actief in België, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Polen en Zwitserland. Buiten Europa is C&A aanwezig in Mexico, Argentinië en Brazilië, waar het een van de grootste kleding retail bedrijven is. Eind 2007 is C&A ook aanwezig in China met twee filialen, waarvan één in Shanghai. In Europa heeft C&A het moeilijk, in Nederland is het aantal filialen gedaald. C&A is eigendom van de in Zug (Zwitserland) gevestigde Cofra Holding AG. Deze Zwitserse holdingmaatschappij is eigendom van de Nederlandse familie Brenninkmeijer. Volgens het Duitse blad Manager Magazine en de Quote 500 is de familie één van de rijkste families van Nederland. De aandelen van de familieleden kunnen niet geërfd worden en alleen familieleden met een hoge functie binnen het concern mogen aandelen in eigendom hebben. Wie niet (meer) voor de Holding werkt, dient zijn aandelen te verkopen aan het moederbedrijf Cofra Holding AG. Tot begin 21ste eeuw konden alleen mannen aandeelhouder worden en een hoge positie invullen. In 2016 had slechts één vrouw aandelen binnen de Holding van de familie Brenninkmeijer.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.