Caiway Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Caiway?

Bel nu Bel nu

Caiway Contact

Telefoonnummer
Adres
Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
10:00-16:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Caiway. 

Waarom Caiway bellen?

Is er sprake van een storing?

Werkt u internet niet? Of is de internetsnelheid super langzaam? Of ziet uw strepen in het beeld op van uw tv? Werkt de afstandsbediening niet meer? Bel het Caiway telefoonnummer en zij kunnen samen met u nagaan wat het probleem is. En eventueel contact opnemen met de storingsservice.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wilt u weten wanneer Caiway uw nieuwe pakket of apparatuur levert? Neem contact op via het Caiway telefoonnummer zij kunnen u nagaan wat de status van de levering is en uitleggen wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

U wilt extra zenders

U wilt graag een extra zenderpakket en wilt hier meer informatie over ontvangen. Of Neem contact op met Caiway klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de zenderpakketen en hoe dit te regelen of op te zeggen.

Wanneer ontvang ik de factuur? Waar vind ik deze?

Weet u niet wanneer u de Caiway factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Caiway telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

Kan ik mijn eigen nummer meenemen?

U kunt het Caiway nummer bellen wanneer u vragen over de nummerbehoud mogelijkheden bij Caiway. Is dat mogelijk? Hoe regel ik dat? Wat moet ik doen? Caiway klantenservice kan u meer uitleg geven.

Wilt u aangesloten worden op Caiway glasvezel?

Wilt u een aansluiting op Caiway glasvezelnetwerk bij u in de buurt? Bel dan naar het Caiway telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over het regelen van een aansluiting en hoe dit precies geregeld wordt.

Chatbot van Caiway

Chat met Chatbot Caiway

Heeft u een vraag of probleem, dan kunt u een chatgesprek starten met een de chatbot van Caiway klantenservice. Klik links onderaan ‘Chat met ons’ op de klantenservice-pagina of op het icoontje rechtsonder en start uw chatgesprek met de chatbot. Deze zal direct reageren op uw verzoek.

Facebook-pagina Caiway

Neem contact op via Facebook

Caiway heeft een Facebook-pagina met berichten en winacties van Caiway. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt contact opnemen via Facebook-Messenger. Caiway klantenservice is online dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

Via Twitter in contact met Caiway

Contact opnemen via Twitter

Caiway heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Caiway met nieuws, acties en ondersteuning bij vragen, klachten en problemen. U kunt ook een DM naar Caiway klantenservice sturen. Caiway klantenservice is online dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

Youtube-kanaal Caiway

Bekijk Caiway op Youtube

Caiway heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal informatieve video’s. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld onder andere ‘Hoe zit dat?’, Factuur uitleg’ en verschillende ‘How to:-playlists. Het vinden van de juiste informatie is hierdoor wat overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Caiway klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Caiway

Caiway is één van de merknamen van DELTA Fiber Nederland. Caiway levert internet, TV en telefonie diensten via de kabel en glasvezel in delen van Nederland, voornamelijk in het Westland en een groot deel van Twente. Het oorspronkelijke Caiway achter het merk Caiway, ‘Centrale Antenne Inrichting Westland’ (CAIW) bood tussen 1981 en 2019 TV-aansluitingen in het Westland. In 1995 was CAIW de eerste kabelprovider die internet via de TV kabel aanbood, onder de naam Kabelfoon. In 2004 is CAIW opgesplitst in een Caiway dat het kabelnetwerk beheerd (CAIW) en een serviceprovider Caiway die telecomdiensten (TV, internet en telefoon) aanbiedt via o.a. het netwerk van CAIW. Sinds 2017 is CAIW eigendom van het Zweedse investeringsfonds EQT. Dit investeringsfonds is ook eigenaar van DELTA de provincie Zeeland. Caiway levert haar telecomservices aan via alle netwerken van CAIW, maar ook via andere netwerken zoals REKAM aan. Per 1 januari 2020 maakt Caiway onderdeel uit van DELTA Fiber Nederland, één van de grootste telecomaanbieders in Nederland en de beide merknamen worden vooralsnog gebruikt. Inmiddels is REKAM ook onderdeel van DELTA Fiber Nederland.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.