Capital.com Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Capital.com?

Bel nu Bel nu

Capital.com Contact

Telefoonnummer
Adres
28 Oktovriou 237, LOPHITIS BUSINESS CENTRE II 6th floor, 3035 Limassol, Cyprus
Website
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Capital.com. 

Waarom Capital.com bellen?

Hoe kunt u de gratis demo gebruiken?

Overweegt u om een account bij Capital.com aan te vragen, maar wilt u liefst eerst de gratis demo uitproberen? Bel het Capital.com telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over de gratis demo.

Wilt u de app downloaden?

Neem contact op met Capital.com klantenservice wanneer u de app wil downloaden, maar het lukt niet helemaal. De klantenservice u meer informatie en uitleg geven over de app en helpen bij de installatie van de app.

U heeft problemen met inloggen

Lukt het inloggen niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten. Bel dan het Capital.com nummer en de klantenservice kan u verder helpen en samen met u uitzoeken hoe u weer in uw account kunt.

Wilt u meer informatie over de tarieven van Capitol.com?

U kunt het Capital.com nummer bellen wanneer u vragen heeft over de tarieven die Capital.com rekent. De klantenservice kan u meer informatie geven over de tarieven van Capital.com.

U wilt meer informatie over beleggen en handelen

U kunt het Capital.com nummer bellen wanneer u nieuw bent op Capital.com en meer informatie wilt over handelen op Capital.com. Waar moet u op letten? Welke producten biedt Capital.com. De klantenservice kan u uitleggen waar u meer informatie en uitleg over handelen en/of de producten op Capital.com kunt vinden.

U heeft een klacht

Bel het Capital.com telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice zal met u op zoek gaan naar een oplossing van uw probleem. Mocht dat niet lukken dan kunnen zij u uitleggen hoe u officieel een klacht kunt indienen.

Chatten met Capital.com

Chat met Capital.com

Neem rechtstreeks contact op met Capital.com klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u direct een chatgesprek starten met een Capital.com klantenservice medewerker. Klik op het chat-icoon rechtstonder op de contactpagina en start uw chat.

Contact met Capital.com via WhatsApp

WhatsApp Capital.com

U kunt rechtstreeks berichten naar Capital.com klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Capital.com is 0447897000276. Voeg het nummer aan uw contacten toe en stuur uw Whatsapp-bericht naar Capital.com klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Capital.com via Telegram

Contact opnemen via Telegram

U kunt een rechtstreeks bericht naar Capital.com klantenservice sturen via Telegram. Stel uw vraag via Telegram en Capital.com klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Telegram-bericht reageren.

Contact met Capital.com via aanvraagformulier

Aanvraagformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Capital.com klantenservice sturen via het aanvraagformulier. Kies een onderwerp en vul vervolgens de gevraagde gegevens in, geef extra informatie en/of voeg een bijlage toe, verstuur het aanvraagformulier. Capital.com klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Capital.com via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Capital.com heeft een Facebook-pagina waar diverse nieuwsberichten, actuele koersen en ontwikkelingen op de diverse markten worden gedeeld. Capital.com klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. Schrijf een Messenger-bericht en Capital.com klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Capital.com via Twitter

Bekijk Capital.com op Twitter

Capital.com heeft een Twitter-pagina waar zij diverse Tweets delen met nieuws, koersen en ontwikkelingen op de diverse markten. U kunt een DM naar Capital.com klantenservice sturen.

Instagram-pagina Capital.com

Bekijk Instagram-pagina

Capital.com heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over ontwikkelingen en nieuws van Capital.com. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder, ‘Crypto’, ‘Quotes’, ‘Our News’ en ‘New Listings’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met Capital.com klantenservice op te nemen.

Capital.com op Linkedin

Bekijk Capital.com op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Capital.com delen zij diverse nieuwsberichten en ontwikkelingen van Capital.com. U vindt hier ook de actuele openstaande vacatures bij Capital.com wereldwijd. De klantenservice van Capital.com is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Capital.com

Capital.com op Youtube bekijken

Op het Youtube-kanaal van Capital.com vindt u een groot aantal Engelstalige informatieve video’s van Capital.com. De video’s zijn onderverdeeld in een aantal playlists zoals ‘Financial Markets Explained’, ‘Trading Education with Capital.com’, ‘Commodities Analyses - Gold, Silver, Oil, Natural Gas’ en ‘Trading Essentials with Capital.com’. Erg handig als u nieuw bent in het beleggen en handelen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Capital.com klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Capitol.com

Capital.com is een Fintech organisatie met diverse bedrijven. Capital.com is op 25 juli 2018 op de Nederlandse markt is gestart. Via het Capital.com platform en de Capital.com app kunnen klanten in een zeer groot aantal financiële producten beleggen, waaronder in indexen, aandelen, commodities, valuta en cryptocurrency.    
SmartFeed, de tool van Capital.com
Capital.com heeft een tool ontwikkelt waarbij gebruik wordt gemaakt van ‘Artificial Intelligence’ (AI). Deze tool van Capital.com heet SmartFeed en is zo ontworpen dat het beleggers bewust maakt van de eigen emoties, die onbewust, en vaak op basis van vooroordelen, hun beslissingen beïnvloeden. SmartFeed analyseert de transacties van iedere gebruiker en creëert een duidelijk beeld wanneer aankopen en verkopen risico’s met zich meebrengen en/of een negatieve impact kunnen hebben op de beleggingsresultaten. Capital.com onderschrijf de nieuwe ESMA-regulering. Hierin is een aantal maatregelen vastgelegd die ervoor moeten zorgen dat consumenten worden gevrijwaard van te grote risico’s en/of risico’s die zij niet kunnen voorzien of overzien. Capital.com biedt zogenaamde Stop-Loss, Take-Profit-orders aan, hiermee worden beleggers beschermd tegen een negatief saldo en zullen zij nooit meer verliezen dan dat zij hebben ingelegd. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van Capital.com te bereiken?

Wanneer u via Klantenservicedirect contact zoekt met Capital.com hoeft u zelf niet op zoek naar het juiste nummer. Wij verbinden u meteen door. Dit maakt het voor u zeer eenvoudig om in contact te treden. Juist dit is onze kracht. Het u zo gemakkelijk als dat mogelijk is te maken. 

Hoe komt het dat de klantenservice van Capital.com zo lastig te bereiken is?

Het in contact komen met Capital.com hoeft helemaal niet lastig te zijn wanneer u het aan Klantenservicedirect overlaat. Er wordt dan voor gezorgd dat u direct contact heeft. Er wordt u op deze manier een hoop ongemak bespaart. U kunt bij hen terecht met uw vragen waarop u een antwoord wil. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Capital.com bereiken?

U kunt via de chat in contact komen met de klantenservice. Tevens is het mogelijk om hen via WhatsApp te benaderen. Maakt u gebruik van Telegram dan is dit mogelijk. Vult u liever een aanvraagformulier in dan kunt u dit doen via hun website of een berichtje via Facebook of Twitter.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.