Care-a-Lot Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Care-a-Lot?

Bel nu Bel nu

Care-a-Lot Contact

Telefoonnummer
Adres
Entrada 100, 1114 AA Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
09:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Care-a-Lot. 

Waarom Care-a-Lot bellen?

Wat is Care-a-Lot?

Wilt u weten wat Care-a-Lot is? Wat doen ze? Welke goede doelen steunen ze? Bel het Care-a-Lot telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over Care-a-lot, meespelen met Care-a-Lot en de goede doelen die zijn ondersteunen.

Waar kan ik loten kopen?

Wilt u meespelen met de Care-a-Lot? Bel dan het Care-a-Lot telefoonnummer en de klantenservice kan precies uitleggen hoe u mee kunt spelen en waar u loten kunt kopen.

Wanneer zijn de trekkingsdata van Care-a-Lot?

Neem contact op met Care-a-Lot klantenservice wanneer wil weten wanneer de trekkingsdata van de Care-a-Lot dit jaar zijn. De klantenservice kan vertellen wanneer de trekkingsdata zijn en waar u deze informatie kunt vinden.

Hoe kan ik een lot opzeggen?

Wilt u met minder loten spelen? Of wilt u niet meer met loten van de Care-a-Lot spelen? Wilt u weten hoe loten moet opzeggen? Bel het Care-a-Lot klantenservice nummer en zij kunnen u meer uitleg geven over het opzeggen van loten bij de Care-a-Lot.

Wilt u een klacht indienen bij Care-a-Lot?

Heeft u een klacht over Care-a-Lot? Wilt u weten hoe u een klacht kunt indienen? Care-a-Lot klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klacht.

Hoe ontvang ik mijn prijs?

Neem contact op via het Care-a-Lot telefoonnummer als u een prijs gewonnen heeft en wilt weten wanneer u de prijs ontvangt en hoe u uw prijs ontvangt. Care-a-Lot klantenservice kan deze vragen beantwoorden en uitleg geven over de ontvangst van uw prijs.

Care-a-Lot Facebook-pagina

Facebook-pagina bekijken

Care-a-Lot heeft een Facebook-pagina met berichten over gezondheid en welzijn. U kunt hier allerlei tips vinden hoe u gezond(er) kunt leven. Care-a-Lot klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en Care-a-Lot zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Care-a-Lot via Twitter

Bekijk Care-a-Lot op Twitter

Care-a-Lot heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets delen over nieuws en acties van Care-a-Lot, gezondheid en de goede doelen die door Care-a-Lot worden gesteund. U kunt via Twitter een DM naar Care-a-Lot klantenservice sturen.

Care-a-Lot op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Care-a-Lot heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over gezondheid en Care-a-Lot. Er zijn verschillende playlists zoals ‘Goede doelen’, ‘Vragen’, ‘Gezondheid’ en ‘Winacties’. Care-a-Lot klantenservice is niet bereikbaar via Instagram.

Linkedin-pagina Care-a-Lot

Bekijk Care-a-Lot op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Care-a-Lot staan diverse nieuwsberichten over gezondheid en onderwerpen en organisaties die zich bezighouden met onderzoek en gezondheid. De klantenservice van Care-a-Lot is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Schrijf een brief aan Care-a-Lot

Het postadres is:

Fairshare Nederland
t.n.v. Care-a-Lot
Entrada 100
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Care-a-Lot klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Care-a-Lot.

Meer informatie over Care-a-Lot

Care-a-Lot is sinds 2020 actief in Nederland. De eerste trekking van Care-a-Lot was in juli 2020. Care-a-Lot is een goede doelenloterij en richt zich volledig op het financieren van stichtingen op het gebied van gezond(er) leven. Deelnemers aan Care-a-Lot loterij kunnen zelf bepalen welk goed doel zij ondersteunen met hun deelname. Care-a-Lot ondersteunt onder andere Stichting Voeding Leeft, Stichting ALS, Team Alzheimer en het Nationaal MS Fonds. Bij iedere deelname gaat minstens 40 procent van de winst van de inleg naar het goede doel naar keuze. Een lot kost €5 en is een stuk lager dan een lot van Lot of Happiness (€12,50). Deelnemers kunnen ook maar met maximaal 5 loten per trekking meespelen. Men kan uitsluitend digitaal meespelen met Care-a-Lot door middel van een abonnement waarbij maandelijks het bedrag voor het lot (of loten) automatisch wordt afgeschreven. De trekkingen van Care-a-Lot zijn iedere eerste maandag van de maand. Care-a-Lot is onderdeel van FAIRSHARE. Zij beheren ook de loterij Lot of Happiness. De trekkingen van Lot of Happiness zijn iedere tweede maandag van de maand.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.