Carglass Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van Carglass?

Bel nu Bel nu

Carglass Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Science Park Eindhoven 5001, 5692 EB Son
Website
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Carglass. 

Waarom Carglass bellen?

U wilt een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het vervangen van het glas in uw auto? Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde Carglass Center is? Bel Carglass klantenservice en zij kunnen een afspraak voor u maken of u uitleggen hoe u dit kunt regelen.

U heeft betaald maar toch nog factuur ontvangen

Bel het Carglass telefoonnummer wanneer u een factuur voor een reparatie heeft ontvangen, terwijl u direct heeft betaald. Carglass klantenservice kun aan de hand van uw gegevens nagaan wat de stand van zaken is en alles in orde brengen.

Hoe repareert Carglass autoruiten?

Wilt u meer weten of informatie over de methode(s) die Carglass gebruikt voor het repareren van autoruiten, neem dan contact op met Carglass klantenservic. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven.

Biedt Carglass garantie?

U kunt het Carglass nummer bellen wanneer u vragen heeft over de garantievoorwaarden van Carglass. De klantenservice kan u meer informatie geven en eventuele verdere vragen beantwoorden.

Hoelang duurt de reparatie/vervanging van de autoruit?

Heeft u een afspraak gemaakt met Carglass voor de reparatie van uw autoruit en wilt u weten hoeveel tijd de reparatie gaat duren? Bel het Carglass telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de duur van de reparatie.

Wat gebeurt er met het tolvignet na ruitvervanging?

U kunt het Carglass nummer bellen wanneer vragen heeft over het tolvignet op uw autoruit. Carglass klantenservice kan u meer informatie geven over het tolvignet en hoe u dit zult moeten vervangen na het plaatsen van een nieuwe autoruit door Carglass.

Afspraak maken met Carglass

Maak afspraak met Carglass

U kunt online een afspraak maken met Carglass via het online afspraakformulier. Vul de gevraagde informatie stap voor stap in, bevestig uw keuzes, geef uw e-mailadres op en maak een afspraak.

Contact met Carglass via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt een rechtstreeks e-mail/bericht naar Carglass klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u het online contactformulier invullen. Carglass klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Carglass via contactformulier

Contact met Carglass via Facebook

Bekijk Carglass Facebook-pagina

Carglass heeft een Facebook-pagina met berichten over de services en producten die Carglass biedt. U vindt er ook actuele vacatures bij Carglass. Carglass klantenservice is ook bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen. Carglass klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Carglass via Facebook

Carglass op Linkedin

Bekijk Carglass op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Carglass Nederland staan de actuele openstaande vacatures en stageplaatsen bij Carglass Nederland. U kunt Carglass klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Carglass op Linkedin

Youtube-kanaal Carglass

Bekijk Carglass op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Carglass staan een groot aantal informatieve video’s die onderverdeeld zijn in categorieën, zoals ‘Carglass Autoruitschade (GLAS)’, ‘Carglass Ruitvervanging met ADAS: Advanced Driver Assistance Systems’, ‘Carglass Services en Producten (VAPS)’, ‘Carglass® Reclame video's’ en ‘Recruitment’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Carglass klantenservice.

Youtube-kanaal Carglass

Blog van Carglass

Bekijk Carglass Blog

U kunt op het Carglass Blog ook veel informatie vinden rondom autoruiten, auto’s in het algemeen, veiligheid op de weg, autobanden, ruitenwissers, of tips voor de winter. U kunt Carglass klantenservice niet rechtstreeks bereiken via het Carglass Blog.

Blog van Carglass

Schrijf een brief aan Carglass

Het postadres is:

Postbus 115
5690 AC Son

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Carglass klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Carglass.

Meer informatie over Carglass

Carglass is een autoruitreparatie- en autoruitvervangingsbedrijf. Carglass is onderdeel van Belron, dat voor 94,85% eigendom is van het bedrijf D'Ieteren, internationaal actief is in het autoruiten herstellen. Carglass is in 1979 opgericht door de Belgische familie Leroi. De Leroi’s runden in België een groothandel in autoruiten. In 1982 is Carglass Nederland opgericht met de overname van groothandel Mobielglas. Het eerste Carglass filiaal in Nederland is in Eindhoven gestart. Het hoofdkantoor van Carglass staat nog steeds in Eindhoven. Sinds 1987 is Carglass onderdeel van de Zuid-Afrikaanse groep Belron. Aan het eind van de jaren negentig is Carglass weer in Belgische handen gekomen. Autogroep D'Ieteren heeft toen de meerderheid in aandelen overgenomen en de overige aandelen zijn in handen van de Belgische investeringsgroep Cobepa. In 2016 is Carglass gestart met de reparatie van kleine autoschades. In 2019 is Carglass daar echter weer meer gestopt. Er waren gewoonweg te weinig gemelde autoschades. Belron heeft in 2020 de autoglas-activiteiten overgenomen van autoservice keten A.T.U., de grootste garageketen van Duitsland. Sindsdien verzorgt Carglass de autoruitreparaties en -vervangingen in de bijna 600 A.T.U.-verkooppunten in Duitsland en Oostenrijk. Aan de andere kant heeft Belron in dezelfde periode haar dienstverlening in Frankrijk ingekrompen. Naast Carglass is Belron is in Nederland ook eigenaar van de franchiseformules Autotaalglas en Glasgarage.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.