Center Parcs Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de algemene Center Parcs klantenservice?

Bel nu Bel nu

Center Parcs Bellen

Telefoonnummer
Adres
Rivium Boulevard 213, 2909 LK Capelle aan den IJssel
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Center Parcs. 

Waarom Center Parcs bellen?

U wilt meer weten over verzekeringen via Center Parcs

Bel het Center Parcs telefoonnummer wanneer meer informatie wilt over de verzekeringen die Center Parcs bij boekingen. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven hoe een verzekering bij uw boeking kunt afsluiten.

U heeft een Center Parcs cadeaubon ontvangen

Heeft u een Center Parcs cadeaubon ontvangen en weet u niet precies hoe u deze kunt gebruiken? Neem contact op via het Center Parcs nummer en de klantenservice kan u meer informatie en verdere uitleg geven over het gebruik van de Center Parcs cadeaubon.

U wilt weten hoeveel u nog moet betalen

U kunt het Center Parcs nummer bellen wanneer u een tijd geleden een reservering heeft gemaakt bij Center Parcs maar niet meer weet wat u nog moet betalen en wanneer. De klantenservice zal u aan de hand van uw reserveringsgegevens kunnen vertellen wat de betalingsstatus van uw boeking is.

U wilt weten of er reserveringkosten gerekend worden

Bel het Center Parcs telefoonnummer wanneer u vragen heeft over de reserveringskosten. Of andere bijkomende kosten. De klantenservice kan u meer informatie geven over de reserveringskosten en andere bijkomende kosten.

U wilt meer informatie over uw verblijf

Wilt u weten hoe laat en wanneer u kunt inchecken? Of er parkeergelegenheid bij uw huisje is? Of er wifi aanwezig is in het huisje? Neem contact op via het Center Parcs telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie over uw boeking, het park en de services van het park geven.

U wilt een boeking wijzigen

W u een wijziging aanbrengen in uw boeking? Neem contact op met Center Parcs klantenservice. De medewerker zal uw gegevens opzoeken en samen kunt u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Klacht indienen bij Center Parcs

Klacht indienen

U kunt rechtstreeks contact met Center Parcs opnemen wanneer een klacht wilt indienen of een melding wil doorgeven een eerder of huidige verblijf. Het is niet mogelijk om een melding te doen over een toekomstig verblijf bij Center Parcs. U kunt de gevraagde informatie invullen in het formulier en de klantenservice zal via e-mail contact met u opnemen.

Klacht indienen bij Center Parcs

Contact met Center Parcs via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Center Parcs heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van Center Parcs. Hier delen zij ook de eerste updates over de parken en alle vernieuwingen. Center Parcs klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen echter buiten de openingstijden ontvangt u een geautomatiseerd bericht.

Contact met Center Parcs via Facebook

Contact met Center Parcs via Twitter

Bekijk Center Parcs op Twitter

De klantenservice van Center Parcs is ook actief op Twitter. Zij delen hier diverse tweets over de parken, vernieuwingen, nieuws en acties van Center Parcs. U kunt een DM naar Center Parcs klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact met Center Parcs via Twitter

Center Parcs op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Center Parcs heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij fotoberichten over actualiteiten, reserveringen, parken, vernieuwingen, voorzieningen, interieurs van huisjes, Aqua Mundo en vooral ook leuke vakantiekiekjes. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Center Parcs klantenservice via Instagram.

Center Parcs op Instagram

Center Parcs op Linkedin

Bekijk Center Parcs op Linkedin

Op de Internationale Linkedin-pagina van Center Parcs staan enkele algemene berichten over Center Parcs, maar ook een aantal actuele vacatures waaronder ook vacatures in Nederland. U kunt Center Parcs klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Center Parcs op Linkedin

Center Parcs op Youtube

Bekijk Center Parcs op Youtube

Center Parcs heeft ook een eigen YouTube kanaal met diverse video’s met informatie over Center Parcs, onder andere video’s de Center Parc vakantieparken in Nederland en België, de meest spectaculaire glijbanen of de leukste Indoor Speelparadijzen, video’s met reviews en testreports en de meeste recente vernieuwing in parken, huisjes en cottages. Center Parcs klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Center Parcs op Youtube

Center Parcs op Pinterest

Bekijk Center Parcs op Pinterest

Center Parcs is ook actief op Pinterest. Hier delen zij diverse foto’s delen met een uniek kijkje in hun parken, de eerste updates over onze vernieuwingen en nog veel meer. Center Parcs klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Center Parcs op Pinterest

Een brief schrijven aan Center Parcs

Het postadres is:

Customer Contact Center
Postbus 5199
2900 ED Capelle a/d IJssel

U kunt er ook voor kiezen om contact met Center Parcs op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. 'Center Parcs' is een overkoepelende naam van meerdere vakantieparken binnen twee aparte bedrijven. Tot 2001 was 'Center Parcs' één bedrijf, zowel de exploitatie als de eigendommen waren in het bezit van dit ene bedrijf en tot 1989 was het bedrijf in Nederlands bezit. De vakantieparken op het Europese vasteland onder het bedrijf 'Center Parcs Europe' in Rotterdam gevestigd en onderdeel van de Franse 'Pierre & Vacances Center Parcs Group'. De parken in Ierland en het Verenigd Koninkrijk vallen onder 'Center Parcs Limited' eigendom van de Amerikaanse investeringsgroep Blackstone Group. Het vastgoed op de parken is (gedeeltelijk) eigendom van investeerders en wordt derhalve derhalve geëxploiteerd door beide bedrijven. De oorsprong van Center Parcs ligt in Rotterdam. Zakenman Piet Derksen richt in 1953 aan de Rotterdamse Lijnbaan een warenhuis in sportartikelen opent: "Sporthuis Centrum". In de jaren zestig verkoopt Sporthuis Centrum steeds meer kampeerartikelen en in 1968 koopt Derksen een bos bij Reuver en zet er tenthuisjes neer, die hij verhuurt aan personeel en klanten. Het park, De Lommerbergen, is zeer succesvol de tenthuisjes worden al snel vervangen door bungalows en dat concept is verder uitgegroeid tot Center Parcs Vakantieparken. Center Parcs Europe en Center Parcs Limited bestaat uit 34 vakantieparken: 32 parken onder de eigen vlag van Center Parcs en 2 parken onder de vlag van Sunparks. Daarnaast zijn er een aantal parken in ontwikkeling en in ontwerp. 

Veelgestelde Vragen

Doordat Center Parcs meerdere parken heeft is het wel eens zoeken naar het juiste nummer. Wij verbinden u meteen door met het juiste park. U hoeft niet te gaan zoeken naar het juiste nummer. Al het zoekwerk hebben wij al voor u gedaan. Wij brengen u direct met hen in contact.

Doordat Center Parcs meerdere parken heeft is het wel eens zoeken naar het juiste nummer. Wij verbinden u meteen door met het juiste park. U hoeft niet te gaan zoeken naar het juiste nummer. Al het zoekwerk hebben wij al voor u gedaan. Wij brengen u direct met hen in contact.  

Soms is het lastig om het juiste park te vinden waarmee u in contact wilt komen. Dan is Klantenservicedirect de uitkomst! Wij zorgen ervoor dat u met hen in contact komt. U kunt dan meteen de dingen regelen die u wil regelen. Er gaat geen tijd verloren aan het zoeken naar een nummer.

Soms is het lastig om het juiste park te vinden waarmee u in contact wilt komen. Dan is Klantenservicedirect de uitkomst! Wij zorgen ervoor dat u met hen in contact komt. U kunt dan meteen de dingen regelen die u wil regelen. Er gaat geen tijd verloren aan het zoeken naar een nummer.  

Via welke kanalen kan ik Center Parcs bereiken?

U kunt op de website een contact zoeken wanneer u een melding heeft of een klacht. U kunt daar geen vragen stellen over een verblijf. De klantenservice van Center Parcs is op Facebook Messenger 24 uur per dag bereikbaar. Zij zullen zo snel mogelijk reageren. Op Twitter zijn zij er ook maar het is niet duidelijk hoe snel dat u daar een reactie krijgt. Wanneer u een brief wilt schrijven kan deze naar het postadres. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.