Centraal Beheer Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Centraal Beheer klantenservice?

Bel nu Bel nu

Centraal Beheer Contact

Telefoonnummer
Adres
Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-16:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Centraal Beheer. 

Waarom Centraal Beheer bellen?

U wilt meer weten over uw pensioen

Neem contact op met Centraal Beheer klantenservice wanneer u vragen heeft over uw pensioen. Zij kunnen u aan de hand van uw gegevens meer informatie geven over uw pensioen.

U wilt een verzekering afsluiten

Over bijvoorbeeld Centraal beheer autoverzekering contact u de klantenservice. Zij kunnen u meer informatie en advies geven over de verschillende verzekeringen en hoe u deze kunt afsluiten.

U wilt advies over het duurzamer maken van u woning

U kunt het Centraal Beheer nummer bellen voor meer informatie over het duurzamer maken van u woning. De klantenservice kan een afspraak voor u plannen voor een adviesgesprek met een specialist/adviseur.

U wilt informatie over beleggingen

Neem contact op via het Centraal Beheer telefoonnummer bij vragen over mogelijke beleggen via Centraal Beheer. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen u kunt starten met beleggen via Centraal Beheer.

U bent ZZP-er

Bel de Centraal Beheer klantenservice wanneer u meer wilt weten over het regelen van een aantal zaken als ZZP-er. Zij kunnen u uitleg geven over de verschillende diensten en producten/verzekeringen voor ZZP-ers bij Centraal Beheer.

U wilt schade melden

Neem contact op via het Centraal Beheer nummer wanneer u schade heeft geleden en dit wilt melden. De klantenservice zal u te woord staan en uitleggen hoe en wat u moet regelen voor het melden van de schade.

Chatten met Centraal Beheer

Chat met Centraal Beheer

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Centraal Beheer via de chatbox op de contactpagina. CeeBee (de chatbot van Centraal Beheer) zal al uw vragen direct beantwoorden en meer informatie geven.

Chatten met Centraal Beheer

Contact met Centraal Beheer via WhatsApp

WhatsApp Centraal Beheer

U kunt rechtstreeks berichten naar Centraal Beheer klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Centraal Beheer is 06 57780573.

Contact met Centraal Beheer via WhatsApp

Via Facebook contact met Centraal Beheer opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Centraal Beheer heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van Centraal Beheer. U kunt een bericht via Messenger naar Centraal Beheer versturen, maar het is niet zeker dat de klantenservice op uw bericht zal reageren.

Via Facebook contact met Centraal Beheer opnemen

Contact met Centraal Beheer via Twitter

Bekijk Centraal Beheer op Twitter

Centraal Beheer heeft een Twitter-pagina met vele verschillende berichten met adviezen, en informatie over de diensten en producten van Centraal Beheer. U kunt via Twitter een persoonlijk bericht naar de klantenservice sturen.

Contact met Centraal Beheer via Twitter

Centraal Beheer op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Centraal Beheer staan nieuwsberichten over met podcasts, adviezen en tips over diensten en producten van Centraal Beheer. U vindt hier ook actuele vacatures bij Centraal Beheer. U kunt via Linkedin geen vragen stellen aan de klantenservice.

Centraal Beheer op Linkedin

Centraal Beheer op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Centraal Beheer staan vele verschillende video’s. Natuurlijk ontbreken de ‘Even Apeldoorn bellen’ commercials niet op Youtube. Verder vindt u ook video’s over de verschillende producten en diensten van Centraal Beheer. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Centraal Beheer op Youtube

Een brief schrijven aan Centraal Beheer

Het postadres is:

Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn

U kunt er ook voor kiezen om contact met Centraal Beheer op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Centraal Beheer

Centraal Beheer is in 1909 in Amsterdam opgericht en in de jaren 70 naar Apeldoorn verhuisd. Centraal Beheer maakt deel uit van het Achmea concern. Iedereen kent Centraal Beheer van de populaire reclames met de slogan ‘Even Apeldoorn bellen’. Centraal Beheer maakt deel uit van het Achmea-concern en is sinds de jaren 90 eigenlijk geen formeel bedrijf meer. Centraal is een merk van Achmea. Centraal Beheer biedt verzekeringen en andere financiële diensten aan privé- en zakelijke klanten aan. Het kantoor in Apeldoorn waar Centraal Beheer bijna 40 jaar gevestigd staat in Apeldoorn e.o. bekend als ‘de Apenrots, en is een bekend ontwerp van de architect Herman Hertzberger. Het wordt gekenmerkt door de kubusvormige elementen en behoort tot de duizend mooiste architectonische creaties in Nederland. Inmiddels heeft Centraal Beheer dit pand verruild voor een ander pad, het zogeheten Atriumgebouw, ontworpen door Jan Peters. Vanwege de vele uitbreidingen en nieuwe gebouwen is dit inmiddels dit gebied de zogenaamde Achmea Campus gaan heten.  Bij dit gebouw staat een reusachtige telefoon (type Ericsson T-65/TDK) welke verwijst naar de slogan 'Even Apeldoorn bellen'.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Centraal Beheer te bereiken?

Heerlijk! Niet meer zoeken naar het juiste telefoonnummer, geen ellenlange wachttijden meer, maar gewoon een direct contact met Centraal Beheer door contact te leggen via KlantenserviceDirect. Het is bijna niet makkelijker te maken. Wanneer u via KlantenserviceDirect contact legt, hoeft u geen nummer op te gaan zoeken.

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Centraal Beheer zo lastig te bereiken is?

Zoals dit bij elk bedrijf is, geldt dit ook voor Centraal Beheer. Er zijn bepaalde momenten op een dag zijn dat het net wat drukker is en ze dus moeilijker te bereiken zijn. Zeker op de momenten dat er net een natuurramp is geweest doen dit soort dingen zich voor.

Via welke kanalen kan ik Centraal Beheer bereiken?

Via de chatbox die op de site aanwezig is van Centraal Beheer kunt u rechtstreeks contact met ze opnemen. U kunt het ook via WhatsApp doen. Al heeft Centraal Beheer wel diverse mediakanalen waar ze te vinden zijn, is contact daar niet mogelijk. U kunt wel een brief sturen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.