CJIB Contact

Bent u op zoek naar de CJIB klantenservice?

Bel nu Bel nu

CJIB Bellen

Telefoonnummer
Adres
Tesselschadestraat 55, 8913 HA Leeuwarden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij CJIB. 

Waarom CJIB bellen?

U wilt bezwaar maken tegen de boete

Bel het CJIB telefoonnummer wanneer u het niet eens bent met de boete en bezwaar wilt maken. Hoe u beroep kunt aantekenen hangt af van het soort boete. De CJIB klantenservice kan u meer uitleg geven over de procedure.

U wilt een flitsfoto zien

Neem contact op met CJIB klantenservice en leg uit dat u de graag de flitsfoto wilt zien. Zij kunnen u meer informatie geven en uitleggen hoe u de flitsfoto kunt bekijken en/of kunt opvragen.

U heeft een aanmaning ontvangen

U kunt het CJIB nummer bellen voor meer informatie over aanmaningen. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de stand van zaken is en waarom u een aanmaning heeft ontvangen.

U heeft een klacht over het CJIB

Bel het CJIB nummer wanneer u een klacht wilt indienen over het CJIB. De klantenservice kan u uitleggen hoe en waar u uw klacht over het CJIB kunt indienen en hoe de procedure in elkaar steekt.

U wilt een document bekijken

Neem contact op via het CJIB telefoonnummer wanneer u een document wilt bekijken of opvragen. De klantenservice kan u informatie geven en uitleggen waar u de verschillende momenten documenten kunt inzien en/of opvragen.

U wilt weten hoeveel boete u moet betalen

Neem contact op met CJIB klantenservice wanneer u niet zeker weet hoe hoog de boete is, maar alvast wilt betalen. Zij kunnen aan de hand van uw gegevens nagaan wat de hoogte van de boete is en kunnen u vertellen hoe u kunt betalen.

Via Facebook contact met CJIB opnemen

Bekijk Facebook-pagina

CJIB heeft een Facebook-pagina waar de CJIB klantenservice op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar is. De klantenservice zal u (indien mogelijk) binnen één werkdag beantwoorden. Verder vindt u op de CJIB Facebook-pagina tips en instructies over het regelen van zaken met het CJIB.

Via Facebook contact met CJIB opnemen

Contact met CJIB opnemen via Twitter

Bekijk CJIB op Twitter

Het CJIB heeft een Twitter-pagina waar u nieuwsberichten van het CJIB en instanties en organisaties waar CJIB mee samenwerkt. CJIB klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar en zij zullen u (indien mogelijk) binnen één werkdag beantwoorden.

Contact met CJIB opnemen via Twitter

CJIB op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

CJIB heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s en berichten van het CJIB. Ook volgers kunnen hun foto’s en berichten hier plaatsen. CJIB klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

CJIB op Instagram

CJIB op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin-pagina van CJIB vindt nieuwsberichten van het CJIB en instanties en organisaties waar CJIB mee samenwerkt. Ook vindt u hier vacatures bij het CJIB. U kunt de klantenservice van het CJIB echter niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

CJIB op Linkedin

Een brief schrijven aan CJIB

Het postadres is:

Postbus 1794
8901 CB Leeuwarden

Wellicht zoekt u niet het telefoonnummer CJIB, maar schrijft u liever een brief. Deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over CJIB

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) is een uitvoeringsinstantie van het Nederlandse Ministerie van Justitie en Veiligheid. De belangrijkste taken van het CJIB zijn het innen van boetes en administratiekosten op basis van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv, Wet Mulder). Het CJIB is in 1990 opgericht als gevolg van de invoering van de Wahv in 1989. De start van het CJIB was een proef en de organisatie bestond uit slechts vijf medewerkers en was gevestigd in het arrondissement Utrecht. In 1991 verhuisden het CJIB met inmiddels vijftien, medewerkers naar Leeuwarden. Vanaf dit moment is de nieuwe werkwijze landelijk ingevoerd. Inmiddels is het CJIB uitgegroeid naar een organisatie met ruim 1100 medewerkers. Bij Wet Mulder-zaken heeft het CJIB een spilfunctie en door de jaren heen voeren zij steeds meer taken uit zoals bijvoorbeeld de inning van geldboetevonnissen en transacties en inmiddels heeft het CJIB ook coördinerende taken op het gebied van taak- en vrijheidsstraffen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om contact op te nemen met CJIB?

Omdat wij het u gemakkelijker willen maken. Geen gedoe meer met allemaal verschillende nummers opslaan en het maar blijven proberen. Gewoon KlantenserviceDirect bellen en wij zorgen dat u in contact komt met het CJIB. Op die manier hoeft u niet meer te zoeken en dat zorgt voor tijdwinst. Fijn toch?

Hoe komt het dat contact opnemen met CJIB zo lastig is?

Het kan soms lastig zijn om in contact te komen als u het net probeert op de drukke momenten. Helaas is het van tevoren niet altijd te zeggen wanneer het een druk moment is bij het CJIB. Wilt u die ergernis niet? Laat KlantenserviceDirect u dan doorverbinden met het CJIB.

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met CJIB?

U kunt niet alleen bellen met het CJIB, maar u kunt ook schrijf contact met ze hebben. Dit kan van 8.00 uur tot 17.00 uur op werkdagen via Facebook Messenger. Ook zij zijn op dezelfde tijden op Twitter te bereiken. Liever een brief schrijven? Die kan naar het postadres worden gestuurd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.