Contact Marktplaats

Bent u op zoek naar de Marktplaats klantenservice?

Bel nu Bel nu

Marktplaats Klachten

Telefoonnummer
Adres
Wibautstraat 224, 1097 DN Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-22:00
Dinsdag
08:00-22:00
Woensdag
08:00-22:00
Donderdag
08:00-22:00
Vrijdag
08:00-22:00
Zaterdag
08:00-22:00
Zondag
08:00-22:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Marktplaats. 

Waarom Marktplaats bellen?

U heeft een vraag over Gelijk Oversteken

Neem contact op met Marktplaats wanneer u vragen heeft over Gelijk Oversteken. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het Gelijk Oversteken beleid op Marktplaats.

U wilt uzelf aanmelden bij Markplaats

U kunt het Marktplaats telefoonnummer bellen als u zich wilt aanmelden op Marktplaats. De klantenservice kan u meer informatie over Marktplaats geven en uitleggen hoe u zich kunt aanmelden op Marktplaats.

U wilt uw account beveiligen

Bel het Marktplaats klantenservice nummer wanneer u meer informatie wilt over het beveiligen van uw account. De medewerker kan u adviseren en meer informatie geven over de beveiliging van Marktplaats accounts.

U wilt informatie de rangschikking van advertenties

Heeft u een advertentie geplaatst en wilt u weten hoe uw advertentie hoger in de rangschikking op Marktplaats komt? Bel dan het Marktplaats nummer. De klantenservice kan u advies en informatie geven over de rangschikking van advertenties.

U heeft een vraag over een Admarkt factuur

U kunt met Marktplaats contact opnemen wanneer u een Admarkt factuur heeft ontvangen. De klantenservice kan, aan de hand van uw gegevens, uw vragen over de betreffende factuur beantwoorden.

U wilt informatie over de regels van Marktplaats

U kunt het Marktplaats telefoonnummer bellen als u vragen heeft over de regels op Marktplaats. De klantenservice kan u vragen beantwoorden en extra informatie en uitleg geven over de regels op Marktplaats.

Chatten met Marktplaats

Chat met Marktplaats

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Marktplaats via de chat. U kunt een chat starten rechts (blauwe icoon) of onderin (‘start chat’) op de contact-pagina. Stel uw vraag en de chatbot zal uw vragen direct beantwoorden. Als de chatbot niet kan helpen dan kan een Marktplaats medewerker het gesprek tussen 8:00 en 22:00 uur (uitgezonderd feestdagen) overnemen van de chatbot.

Chatten met Marktplaats

Via Facebook contact met Marktplaats

Bekijk Facebook-pagina

Marktplaats heeft een Facebook-pagina waar men berichten deelt met mooie, leuke en persoonlijke verhalen over op Marktplaats gekochte producten, maar ook worden er advertenties op de Facebook-pagina gepubliceerd. U kunt een persoonlijk bericht via Messenger versturen, maar het is niet zeker of Markplaats klantenservice hierop reageert.

Via Facebook contact met Marktplaats

Contact met Marktplaats opnemen via Twitter

Bekijk Marktplaats op Twitter

Marktplaats heeft een Twitter-pagina waar zij tweeten over de actuele zoekwoorden Top 10 van Marktplaats en storingen. Verder vindt u hier ook handige tips en trucs. U kunt een DM naar Marktplaats klantenservice sturen, maar het is niet zeker dat erop gereageerd zal worden door de klantenservice.

Contact met Marktplaats opnemen via Twitter

Marktplaats op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Marktplaats heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s met mooie, leuke en persoonlijke verhalen over op Marktplaats gekochte producten. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

Marktplaats op Instagram

Marktplaats op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Marktplaats staan berichten over onder andere de ontwikkelingen bij Marktplaats. Verder vindt u hier ook de actuele vacatures bij Marktplaats. U kunt geen rechtstreeks contact met Marktplaats klantenservice opnemen via Linkedin.

Marktplaats op Linkedin

Marktplaats op Youtube

Bekijk Marktplaats op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Marktplaats staan diverse video’s met betrekking tot het handelen via Marktplaats met als thema ‘Heel Holland handelt’ voor verschillende productcategorieën. Marktplaats klantenservice is niet bereikbaar via Youtube.

Marktplaats op Youtube

Meer informatie over Marktplaats

Marktplaats is in 1999 in Emmeloord ontstaan als een klein initiatief om tweedehands spullen aan te bieden en verkopen. Het was toen in feite een soort van digitaal prikbord. In 2000 heeft Het Goed B.V., een bedrijf gespecialiseerd is in tweedehands winkels, Marktplaats overgenomen en op 10 november 2004 is de site verkocht aan het Amerikaanse internetveilinghuis eBay en in juli 2020 heeft eBay de site aan het Noorse Adevinta verkocht. In het begin was het aanbieden van advertenties gratis. Marktplaats.nl is pas winstgevend geworden op het moment dat men 6 euro moest betalen voor een advertentie met een productwaarde van 200 euro of hoger, en voor het aanbieden van diensten. Sinds 2006 is Marktplaats.nl verdeeld in rubrieken zoals Auto's, Vakantie, Watersport, Woningen, Diensten en Zakelijke goederen (30% van het totaal aantal rubrieken) en is de prijs voor het adverteren verhoogd naar 9 of 25 euro (de 200 eurogrens is vervallen). Voor sommige betaalde rubrieken (zoals Auto's) vindt automatische verlenging plaats, die pas stopt na het verwijderen van de advertentie door de adverteerder. Dit is een zeer winstgevend concept voor Marktplaats. In november 2005 stond Marktplaats negatief in het nieuws door de Netwerk reportage ‘De schaduwkant van de website Marktplaats.nl’. Het voorkomen van handel in verboden en gestolen goederen blijft lastig te voorkomen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.