Coolblue Klantenservice

Bent u op zoek naar de Coolblue klantenservice?

Bel nu Bel nu

Coolblue Klachten

Telefoonnummer
Adres
Weena 664, 3012 CN Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-23:59
Dinsdag
08:00-23:59
Woensdag
08:00-23:59
Donderdag
08:00-22:59
Vrijdag
08:00-23:59
Zaterdag
09:00-22:59
Zondag
09:00-23:59
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Coolblue. 

Waarom Coolblue bellen?

U wilt een bestelling annuleren

U kunt met Coolblue contact opnemen en de klantenservice zal u precies uitleggen of het eventueel annuleren van uw bestelling nog mogelijk is en hoe u dit kunt regelen.

U wilt meer weten over Tweedekans producten

U heeft gelezen over de Tweedekans producten van Coolblue en wil er graag meer over weten. Bel het Coolblue telefoonnummer en de klantenservice kan u alles vertellen over deze Tweedekans producten.

U heeft een product dat gerepareerd moet worden

Neem contact op met Coolblue klantenservice wanneer u een product heeft dat reparatie nodig heeft. De klantenservice kan samen met u nagaan of en hoe de eventuele reparatie geregeld kan worden en beantwoord al uw andere vragen over garantie en reparatie.

U wilt een Coolblue product bestellen

U kunt Coolblue bellen, dan zullen zij uitleg en advies geven over hoe en waar u producten kunt vergelijken op de website en hoe u een product kunt bestellen.

U heeft vragen over de bezorging

Bel het Coolblue telefoonnummer en stel al uw vragen over de bezorging van uw bestelling(en). De klantenservice kan met u nagaan hoe en wanneer uw bestelling(en) wordt(en) bezorgd.

U heeft een klacht

Neem contact op met de klantenservice Coolblue gaat samen met u op zoek naar een oplossing en indien nodig leggen zij u uit hoe u een klacht kunt indienen.

E-mailen met Coolblue

Stuur e-mail

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Coolblue door het email formulier op de klantenservice pagina in te vullen. De klantenservice zal uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.

E-mailen met Coolblue

WhatsAppen met Coolblue

WhatsApp Coolblue

U kunt rechtstreeks berichten naar de Coolblue klantenservice sturen via WhatsApp. Zij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Het Whatsapp nummer van Coolblue is +31626652583.

WhatsAppen met Coolblue

Via Facebook contact met Coolblue opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Coolblue heeft een Facebook-pagina waar u rechtstreeks uw vragen kunt stellen. De klantenservice is tot 23:59 uur bereikbaar op Facebook. Verder staan er op de Facebook-pagina berichten over winkelopeningen en actuele aanbiedingen van producten.

Via Facebook contact met Coolblue opnemen

Contact met Coolblue opnemen via Twitter

Bekijk Coolblue op Twitter

Hoewel Coolblue een Twitter pagina heeft is niet duidelijk of u de klantenservice hier op kunt bereiken. Er staan leuke filmpjes en berichten over actuele onderwerpen en acties op de Twitter-pagina van Coolblue.

Contact met Coolblue opnemen via Twitter

Contact met Coolblue via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Coolblue heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk video’s en berichten over producten en services van Coolbue. Het is niet mogelijk om de klantenservice een bericht via Instagram te sturen.

Contact met Coolblue via Instagram

Coolblue op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van Coolblue is vooral gericht op werkaanbod en nieuws van Coolblue. U vindt hier de actuele vacatures bij Coolblue. Rechtstreeks contact op nemen met Coolblue klantenservice is echter niet mogelijk via Linkedin.

Coolblue op Linkedin

Coolblue op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op Youtube-kanaal van Coolblue staan video’s met reviews van vloggers, technieuws, unboxing van en informatie over producten. De Coolblue klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Coolblue op Youtube

Meer informatie over Coolblue

Coolblue is een in 1999 opgericht Nederlands e-commerce bedrijf. De oprichters Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers kwamen op de naam Coolblue als tegenovergestelde van Hot-Orange, een voormalig online warenhuis dat de bedrijfsvoering had uitbesteed aan derde partijen, extern gefinancierd werd en geen klantenservice beleid voerde. De mannen van Coolblue hadden precies het tegenovergestelde voor ogen. In de beginperiode had het bedrijf aparte webshops, zoals MP3man.nl, PDAshop.nl en Laptopshop.nl. In 2018 zijn alle domeinen samengevoegd in het Coolblue.nl-domein. Het eerste distributiecentrum van Coolblue was in Capelle aan den IJssel, maar in 2013 is er een geheel nieuw distributiecentrum geopend in Tilburg. Dit distributiecentrum heeft inmiddels een oppervlakte van 88.000 vierkante meter. In 2016 is Coolblue gestart met haar eigen bezorgdienst Coolblue en in 2018 heeft de bezorgdienst van Coolblue ook fietsbezorging toegevoegd. Op dit moment is Coolblue actief in Nederland, België (sinds 2007) en Duitsland (sinds 2020). Inmiddels heeft Coolblue ook fysieke winkels in Nederland en België.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van CoolBlue te bereiken?

Wanneer u via KlantenserviceDirect contact zoekt met de CoolBlue klantenservice dan gebeurt dit snel en meteen. U hoeft zelf geen nummer op te zoeken, het in te tikken en wat nog belangrijker is, u hoeft niet te wachten. U wordt bij KlantenserviceDirect meteen goed geholpen en doorverbonden met CoolBlue klantenservice.

Hoe komt het dat de klantenservice van CoolBlue zo lastig te bereiken is?

U kunt zich voorstellen dat CoolBlue drukke momenten heeft. Wanneer er leuke aanbiedingen zijn of wanneer het vakantiegeld er is dan doen mensen er meer aankopen en maken dan ook vaker gebruik van de CoolBlue klantenservice. Het wil dan wel eens gebeuren dat het wat langer duurt ze te bereiken.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van CoolBlue bereiken?

Om in contact te komen met de klantenservice van CoolBlue kan dit via de website door middel van het invullen van het email formulier. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar CoolBlue. Ook is het mogelijk om tot 23.59 uur via Facebook Messenger een vraag te stellen aan CoolBlue klantenservice.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.