Corendon Bellen

Bent u op zoek naar de Corendon klantenservice?

Bel nu Bel nu

Corendon Contact

Telefoonnummer
Adres
Singaporestraat 82, 1175 RA Lijnden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
10:00-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Corendon. 

Waarom Corendon bellen?

U heeft een vraag over een factuur

Bel het Corendon telefoonnummer wanneer u een factuur heeft ontvangen en vragen heeft over de factuur. Corendon klantenservice kan aan de hand van uw gegevens meer informatie en uitleg geven en uw vragen beantwoorden.

U wilt meer weten over het visum voor Turkije

U heeft gehoord dat u een visum voor uw vakantie naar Turkije nodig heeft en wilt weten hoe u dit moet regelen. Bel Corendon klantenservice en de medewerker kan u meer uitleg en informatie over de visa voor Turkije geven en hoe en waar u dit zou kunnen regelen.

U moet reis annuleren

Zijn er omstandigheden waardoor u uw geboekte reis bij Corendon moet annuleren? Bel het Corendon klantenservice nummer. De medewerker kan u meer informatie geven over de gevolgen van annuleren en uitleggen hoe u uw reis kunt annuleren.

U wilt adreswijziging doorgeven

Zijn er omstandigheden waardoor u uw geboekte reis bij Corendon moet annuleren? Bel het Corendon klantenservice nummer. De medewerker kan u meer informatie geven over de gevolgen van annuleren en uitleggen hoe u uw reis kunt annuleren.

U wilt schade melden

U kunt het Corendon nummer bellen wanneer u schade heeft opgelopen tijdens uw reis. Als u een reisverzekering via Corendon heeft afgesloten kan de klantenservice u verder helpen en meer informatie/uitleg geven over uw reisverzekering en het melden van schade.

U heeft vragen over Corendon Parking

Neem contact op met Corendon klantenservice wanneer u meer wilt weten over parkeren dichtbij het vliegveld met Corendon Parking. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Corendon Parking en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Chatten met Corendon

Chat met Corendon

U kunt rechtstreeks contact met Corendon opnemen via de chat. Klik op het pop-up scherm ‘Kunnen wij je helpen’ links onderaan op de pagina. Zodra de live chat beschikbaar is dan ziet u dat vanzelf ‘Webchat is online of Webchat is offline’. Als de Chat online is kunt u direct een vraag stellen en het chatgesprek beginnen. Tijdens drukte kan het langer duren voordat een klantenservice medewerker op uw chatverzoek reageert. Corendon klantenservice is iedere dag van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Chatten met Corendon

Contact met Corendon via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Corendon is actief op Facebook. Zij delen hier diverse nieuwsberichten over Corendon, vakanties met Corendon, bestemmingen, samenwerkingen met andere organisatie en berichten over medewerkers van Corendon. U kunt rechtstreeks contact met Corendon opnemen via Facebook-Messenger en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Corendon via Facebook

Contact met Corendon via Twitter

Bekijk Corendon op Twitter

Corendon heeft een Twitter-pagina met diverse nieuwsberichten over Corendon, vakanties met Corendon, bestemmingen, samenwerkingen en berichten over medewerkers van Corendon. U kunt Corendon een DM sturen via Twitter en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Corendon via Twitter

Een brief schrijven aan Corendon

Het postadres is:

Postbus 349
1170 AH Badhoevedorp

U kunt er ook voor kiezen om contact met Corendon op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Corendon

Corendon is een Turks/Nederlandse holding. De naam Corendon refereert aan de robijn (korund) en de bordeauxrode kleur van deze mineraal komt terug in de huisstijlkleur van Corendon. Yildiray Karaer en Atilay Uslu richten in 1994 het bedrijf MegaReizen op (gericht op vliegvakanties naar Turkije) en in 2000 wordt de naam MegaReizen verandert in Corendon. Corendon heeft op dat moment inmiddels een Nederlandse en een Belgische tak, en biedt naast reizen naar Turkije ook reizen naar andere populaire strandbestemmingen in Europa aan. In 2005 volgt de uitbreiding met een eigen luchtvaartmaatschappij, het in Turkije gevestigde Corendon Airlines (CAI). In 2011 volgt de Nederlandse tak, Corendon Dutch Airlines. In 2014 wordt Steven van der Heijden CEO van Corendon en een nieuw logo en huisstijl wordt geïntroduceerd. Sinds mei 2017 beschikt de Corendon Holding over een derde airline, Corendon Airlines Europe. Corendon is inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige touroperator, met drie airlines en eigen hotels & resorts in binnen- en buitenland. Naast de airlines, maken ook Corendon Belgium Beltur Voyage (Corendon Vliegvakanties vanuit België), Corendon Hotels & Resorts (stadshotels en resorts), Marble Hotels & Resorts (Spaanse hotels), Stip Reizen (cruises, autovakanties en rondreizen), Gofun (jongerenlabel 17-27 jaar), Karin’s Choice (voor individueel ingestelde reizigers) en Maris Life (eenoudervakanties) onderdeel uit van Corendon. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om Corendon te bellen?

Heel simpel, wanneer u belt via Klantenservicedirect wordt u meteen doorverbonden naar het juiste nummer zonder dat u zelf nog moet gaan zoeken. Het maakt het voor u een stuk makkelijk om in contact te komen met de Corendon klantenservice zonder dat u uren moet zoeken naar het goede nummer. 

Hoe komt het dat het zo lastig is om Corendon te bellen?

Echt lastig is het niet om ze te bereiken maar het kan natuurlijk altijd makkelijker. Daar zorgen wij via Klantenservicedirect heel graag voor. Via ons gaat het gewoon vele malen sneller! U kunt dan sneller uw vragen stellen en heeft dus ook sneller een antwoord. Wanneer u dan nog dingen moet regelen heeft u daar nog de tijd voor. 

Via welke kanalen kan ik Corendon bereiken?

U kunt dan via de Chat op hun site in contact komen met een klantenservice medewerker. Dit kan iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt ook via Facebook Messenger of via Twitter in contact komen met een medewerker van de klantenservice. Schrijft u liever een brief dan kunt u deze versturen naar het postadres van Corendon.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.