Coteq Netbeheer Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Coteq Netbeheer?

Bel nu Bel nu

Coteq Netbeheer Contact

Telefoonnummer
Adres
Rohofstraat 83, 7605 AT Almelo
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Coteq Netbeheer. 

Waarom Coteq Netbeheer bellen?

Bent u het niet eens met de meterstand?

Heeft u een nota ontvangen van Coteq Netbeheer en bent u het niet eens met de geschatte meterstand(en)? Neem dan contact op met Coteq Netbeheer klantenservice. De klantenservice medewerker kan meer uitleg en informatie geven over de geschatte meterstand(en) en waar en hoe u een klacht hierover kunt indienen.

Heeft u vragen over het enkel- en dubbeltarief?

Neem contact op via het Coteq Netbeheer telefoonnummer meer informatie wilt of vragen heeft over het verschil tussen het enkel- en dubbeltarief. Hoe kunt u overstappen? Coteq Netbeheer kan uw vragen beantwoorden en uitleg geven over de tarieven en het eventueel regelen van het uw overstap op een ander tarief.

Wilt u zelf energie gaan opwekken?

Wilt u zonnepanelen op uw dak gaan plaatsen en zelf energie gaan opwekken? Wilt u weten of uw aansluiting geschikt is voor het vermogen van bepaalde zonnecellen? Of hoe u uzelf kunt aanmelden voor het leveren van energie? Bel dan het Coteq Netbeheer nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de procedure rondom het leveren van eigen energie.

U wilt weten hoe de tarieven zijn opgebouwd

U kunt het Coteq Netbeheer nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de tarieven die Coteq Netbeheer berekend. Of hoe groot de capaciteit van de meter is en het daaraan verbonden tarief? Hoe kunt u dit wijzigen? Coteq Netbeheer klantenservice kan uw vragen beantwoorden en eventueel extra informatie verstrekken.

U wilt een klacht indienen

Bel het Coteq Netbeheer telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer informatie geven over het indienen van een klacht bij de Coteq Netbeheer of hoe u contact kunt opnemen met uw energieleverancier.

U wilt een aansluiting regelen of afsluiten

Bel het Coteq Netbeheer telefoonnummer wanneer binnenkort gaat verhuizen naar de regio of wanneer u een huis of bedrijf aan het bouwen bent in de regio waar Coteq Netbeheer energie levert. Wilt u een aansluiting regelen? Of wilt u gasaansluiting af laten sluiten? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het regelen van uw aansluitingen bij Coteq Netbeheer.

Contact met Coteq Netbeheer via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks contact met Coteq Netbeheer klantenservice opnemen door het contactformulier in te vullen. Vul de gevraagde gegevens in en stel uw vraag/opmerking. Voeg eventueel een document toe en verzend het contactformulier. Coteq Netbeheer klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Coteq Netbeheer via contactformulier

Contact met Coteq Netbeheer via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Coteq Netbeheer heeft een Facebook-pagina met berichten over de werkzaamheden, activiteiten en toekomstplannen van Coteq Netbeheer. De klantenservice van Coteq Netbeheer klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger.

Contact met Coteq Netbeheer via Facebook

Contact met Coteq Netbeheer via Twitter

Bekijk Coteq Netbeheer op Twitter

Coteq Netbeheer heeft een Twitter-pagina waar de klantenservice Tweets deelt over de diensten, werkzaamheden en plannen van Coteq Netbeheer. U kunt een DM naar Coteq Netbeheer klantenservice sturen. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw DM bericht via Twitter reageren.

Contact met Coteq Netbeheer via Twitter

Instagram-pagina Coteq Netbeheer

Instagram-pagina bekijken

Coteq Netbeheer heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over de werkzaamheden en plannen van Coteq Netbeheer. Het is niet duidelijk of u via Instagram rechtstreeks contact met de Coteq Netbeheer klantenservice contact op kunt nemen.

Instagram-pagina Coteq Netbeheer

Coteq Netbeheer op Linkedin

Bekijk Coteq Netbeheer op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Coteq Netbeheer vindt u onder andere de actuele openstaande vacatures bij Coteq Netbeheer. Zij delen hier ook een aantal nieuwsberichten over Coteq Beheer en de toekomstplannen. De klantenservice van Coteq Netbeheer is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Coteq Netbeheer op Linkedin

Youtube-kanaal Coteq Netbeheer

Bekijk Coteq Netbeheer op Youtube

Coteq Netbeheer heeft ook een eigen YouTube kanaal met informatie video’s zoals video’s over veilig ‘graven’, ‘markfacilitering’, ‘toonfrequentiesignalen’ en het registreren van zonnepanelen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Coteq Netbeheer klantenservice.

Youtube-kanaal Coteq Netbeheer

Schrijf een brief aan Coteq Beheer

Het postadres is:

Coteq Netbeheer B.V.
Postbus 71
7600 AB Almelo

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Coteq Netbeheer klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Coteq Netbeheer.

Meer informatie over Coteq Netbeheer

Coteq Netbeheer is een onafhankelijke netbeheerder in een groot deel van Twente en de gemeente Hardenberg. Coteq netbeheer verzorgt het transport van gas en stroom en zijn verantwoordelijk van de aanleg en het onderhoud van het gas- en elektriciteitsnet. Coteq is voortgekomen uit de Centraal Overijsselse Gasmaatschappij (Cogas), in 1966 opgericht door de gemeentes Ambt Delden, Diepenheim en Markelo. Diverse gemeenten in de regio zijn aandeelhouders van Cogas, zoals onder andere Almelo (22,8%), Hof van Twente (13,1%), Hardenberg (12,8%), Twenterand (11,0%) en Oldenzaal (10,6%). Cogas bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen op gebied van duurzame energieoplossingen, gas, elektriciteit, warmte en telecommunicatie. Coteq Netbeheer opereerde eerder onder de naam Cogas Infra en Beheer. Echter, de toezichthouder ACM (Autoriteit Consument en Markt) heeft besloten dat er een duidelijke scheiding tussen de netbeheerder en de andere bedrijfsonderdelen moest komen. Sinds 1 september 2017 heet de netbeheerder Coteq en niet meer Cogas. Cogas Kabel Infra beheert een glasvezel- en coaxnetwerk voor internet, telefoon en televisie.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.