CZ Telefoonnummer

Bent u op zoek naar het CZ telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Klantenservice CZ

Telefoonnummer
Adres
Ringbaan West 236, 5038 KE Tilburg
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-19:00
Dinsdag
08:00-19:00
Woensdag
08:00-19:00
Donderdag
08:00-19:00
Vrijdag
08:00-19:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij CZ. 

Waarom CZ bellen?

U wilt een rekening declareren

U heeft een rekening ontvangen voor een behandeling. Bel het CZ telefoonnummer en de klantenservice zal u meer informatie geven over het declareren van zorgkosten en hoe u de rekening bij CZ kunt indienen.

U wilt uw eigen risico wijzigen

Neem contact op met de klantenservice van CZ wanneer u uw eigen risico wilt wijzigen. De klantenservice zal u uitleggen hoe u uw eigen risico kunt verhogen of verlagen en wat de gevolgen van de wijziging zullen zijn.

U wilt weten of uw bezoek aan de fysiotherapeut wordt vergoed

U bent onder behandeling bij de fysiotherapeut en wilt weten of deze behandeling worden vergoed. Bel het nummer van CZ klantenservice en de medewerker zal u alles vertellen over uw polis en de vergoedingen in uw polis.

U wilt meer weten over thuiszorg

Uw huisarts heeft aangegeven dat er in de nabije toekomst ondersteuning aan huis nodig zal zijn. Contact CZ klantenservice, zij zullen u meer informatie geven en in contact brengen met het CZ Zorgteam.

U wilt uw zorgverzekering opzeggen

U kunt uw zorgverzekering standaard ieder jaar per 1 januari opzeggen. U kunt ook tussentijds opzeggen. Bel het CZ telefoonnummer en de klantenservice zal uitleggen wat de voorwaarden zijn en hoe u uw zorgverzekering kunt opzeggen.

U wilt meer weten over de collectieve verzekering van CZ

Via uw werkgever is het mogelijk deel te nemen aan een collectieve verzekering bij CZ. U kunt CZ bellen en de klantenservice zal u precies uitleggen hoe de collectieve verzekering geregeld zijn.

Contact met CZ via WhatsApp

WhatsApp CZ

U kunt rechtstreeks contact opnemen met CZ klantenservice via WhatsApp van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:30 uur. Onderaan de klantenservice pagina kunt u direct WhatsAppen.

Contact met CZ via WhatsApp

Online vraag stellen

Stel uw vraag

Wilt u liever een e-mail versturen? U kunt online uw vragen stellen aan de klantenservice. Vul het het online formulier in en u ontvangt binnen 2 werkdagen antwoord.

Online vraag stellen

Via Facebook contact opnemen met CZ

Bekijk Facebook-pagina

CZ heeft een Facebookpagina waar u verschillende berichten vind over actuele onderwerpen. Verder kunt u via Facebook contact opnemen met CZ klantenservice. Zij reageren van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur binnen 4 uur op uw bericht.

Via Facebook contact opnemen met CZ

Contact met CZ opnemen via Twitter

Bekijk CZ op Twitter

CZ deelt via de Twitter pagina berichten over actuele onderwerpen zoals waarschuwingen voor phishing mails en ontwikkelingen in de algemene zorg en specifiek in de ouderzorg. U kunt rechtstreeks contact opnemen met CZ klantenservice via Twitter. De klantenservice reageert binnen 4 uur op uw bericht van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Contact met CZ opnemen via Twitter

CZ contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

CZ heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij video's met tips over gezond leven zoals bijvoorbeeld tips over gezonde voeding, over het voorkomen van burn outs en praktische informatie video's over zorg in het algemeen. CZ klantenservice is niet bereikbaar via Instagram.

CZ contacteren via Instagram

Contact met CZ via Linkedin

Bekijk CZ op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van CZ staan informatieve video's over actuele onderwerpen in de zorg. Er staan geen vacatures op de CZ Linkedin-pagina en rechtstreeks contact opnemen met CZ klantenservice is ook niet mogelijk via Linkedin.

Contact met CZ via Linkedin

CZ op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van CZ staan korte video's zoals tips over gezond leven en werken bij CZ, informatieve video's over de rol van de praktijk ondersteuner, algemene vragen aan CZ, ouderenzorg en duurzame coalities binnen de zorg.

CZ op Youtube

Een brief schrijven aan CZ

Het postadres is:

Postbus 90152
5000 LD, Tilburg

U kunt er ook voor kiezen om contact met CZ op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over CZ

Het Centraal Ziekenfonds (CZ) is in 1930 in Tilburg. CZ maakt deel uit van de CZ Groep. Het  is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. CZ behoort tot de drie grootste zorgverzekeraars van Nederland met een marktaandeel van rond de 20%. De belangrijkste dienst van CZ , is het uitvoeren van de wettelijk verplichte zorgverzekering, de basisverzekering. CZ biedt ook aanvullende ziektekostenverzekeringen. CZ groep biedt polissen aan onder de merknamen CZ, Just, OHRA en Nationale Nederlanden Zorgverzekeringen. In januari 2009 heeft de CZ Groep de zorgverzekeringen van de Delta Lloyd Groep over genomen. In 2018 is Delta Lloyd vervolgens overgenomen door Nationale Nederlanden, en als gevolg hiervan is de naam van de zorgverzekeringstak van Delta Lloyd gewijzigd in Nationale Nederlanden.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.