DA Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van DA?

Bel nu Bel nu

DA Contact

Telefoonnummer
Adres
Benjamin Franklinstraat 2, 8013 NC Zwolle
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-19:00
Dinsdag
09:00-19:00
Woensdag
09:00-19:00
Donderdag
09:00-19:00
Vrijdag
09:00-19:00
Zaterdag
15:00-19:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij DA Drogist. 

Waarom DA bellen?

Hoe kan ik bij DA betalen?

U kunt het DA nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij DA kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die DA online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij DA.

Wat zijn de verzendkosten bij DA?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij DA? Neem dan contact op met DA klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de werkwijze van DA en kunnen uw vragen over onder andere de verzendkosten, de levertijd, de bestelstatus en dergelijke beantwoorden.

U wil meer weten over de DA klantenkaart

Wat zijn de voordelen van de DA klantenkaart? Hoe werkt de klantenkaart? Hoe verzamel ik punten? Bel het DA nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over de klantenkaart van de DA.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw DA account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het DA telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het DA telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? Wilt u de kortingscode in een DA winkel gebruiken. Kan dat? DA klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het DA telefoonnummer wanneer u een product online of in de winkel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. DA klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

Chatten met DA

Chat met DA

Neem rechtstreeks contact op met DA klantenservice via de live chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een DA klantenservice medewerker. Klik op het icoon ‘chat met ons’ rechtsonder op website. De klantenservice is bereikbaar maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 19:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur en op zondag tussen 15:00 en 19:00 uur.

Contact met DA via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar DA klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul dan de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Op specifieke vragen op medisch/gezondheidsgebied zal uw vraag beantwoord door een gediplomeerd DA drogist. Op werkdagen zal er over het algemeen binnen 2 uur gereageerd worden.

Facebook-pagina DA

Neem contact op via Facebook

DA heeft een Facebook-pagina met leuke berichten en vooral diverse lopende acties van DA. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt ook via Facebook-Messenger contact opnemen met DA klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Instagram-pagina DA

Bekijk Instagram-pagina

DA heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts en video’s over tips, acties en aanbiedingen van DA. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal in een 3-tal categorieën ‘DA gezicht’, ‘Gezondheidscheck’ en ‘Zonbescherming’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met DA klantenservice.

Youtube-kanaal DA

Bekijk DA op Youtube

DA heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over DA en de vele verschillende DA producten en meer. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld informatieve video’s voor de benen, de huid, gezondheid, het hart en mondverzorging. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met DA klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over DA

DA is een Nederlandse drogisterijketen van de Nederlandse Drogisterij Service B.V. DA is in 1942 opgericht in Rotterdam door vijf drogisten, Nederveen uit Sliedrecht, Majoor uit Amsterdam, Vink uit De Bilt, De Blok uit Rotterdam en De Jong uit Oosterbeek, met als doel elkaar te ondersteunen gedurende de oorlogsjaren. De naam voor deze organisatie was ‘Dienende Actie’ oftewel DA. Na de oorlog ontwikkelde zich verder DA tot een inkoopcoöperatie en veranderd de afkortingsnaam DA in ‘Drogisten Associatie’. Door de geschiedenis van DA heen zijn er vele verschillende initiatieven gestart, zoals het eerste consumentblad ‘Gezin en Gezondheid’ in 1948. In 1950 hadden zich inmiddels 150 drogisten bij DA aangesloten en 1960 waren dat er al 500. In de jaren 70 veranderde de markt en de detailhandel omdat het ministerie van volksgezondheid het besluit nam dat zelfstandige drogisten ook vrij verkrijgbare geneesmiddelen mochten gaan verkopen. Verder gingen ook grootwinkelbedrijven en andere detailhandelsgroepen steeds meer het typische drogistenassortiment verkopen. In de jaren 80 kwamen er steeds meer discountzaken op de markt en DA introduceerde het huismerk DEA. Vervolgens is DA overgestapt op een winkelformule met eenduidige, herkenbare DA-uitstraling en werd de eerste basiswinkel gepresenteerd, waar klanten terecht konden voor gezondheids-, lichaamsverzorgende en decoratieve cosmeticaproducten. Eind jaren 80 werden ook de STIP formule en DA D’Attance geïntroduceerd. In 2003 zijn de drie formules samengebracht onder de naam DA. In 2007 zat DA in de financiële problemen en is overgenomen Aletra Capital Partners. Na geruzie is een groot aantal franchisers overgestapt naar de D.I.O.-formule (van FACO). In 2016 is DA door Mosadex Groep en halverwege 2017 is DA gefuseerd met FACO. DA verkoopt een assortiment aan gezondheids- en verzorgingsproducten, over de counter medicijnen, maar men kan er ook bloeddruk, bloedglucose en cholesterol laten checken.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.