Dagblad van het Noorden Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van het Dagblad van het Noorden?

Bel nu Bel nu

Dagblad van het Noorden Contact

Telefoonnummer
Adres
Sixmastraat 15, 8932 PA Leeuwarden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:30-17:00
Dinsdag
07:30-17:00
Woensdag
07:30-17:00
Donderdag
07:30-17:00
Vrijdag
07:30-17:00
Zaterdag
08:00-12:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Dagblad van het Noorden. 

Waarom het Dagblad van het Noorden bellen?

Wilt u meer informatie over abonnementen?

Overweegt u om een abonnement op het Dagblad van het Noorden af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Bijvoorbeeld alleen een digitale krant? Of alleen een papieren krant? Neem contact op via het Dagblad van het Noorden nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

U heeft uw krant niet ontvangen?

Bel het Dagblad van het Noorden telefoonnummer wanneer u vanochtend uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Dagblad van het Noorden doorgeven aan de bezorger.

U wilt adverteren in het Dagblad van het Noorden?

Overweegt u om te gaan adverteren in het Dagblad van het Noorden? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Dagblad van het Noorden nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in Dagblad van het Noorden.

Wilt u bezorger worden?

Neem contact op met het Dagblad van het Noorden klantenservice voor meer informatie over hoe u bezorger van een krantenwijk kunt worden? Hoe wordt u bezorger? Wat is het salaris? Hoe kunt u zich aanmelden? Kunt u uw eigen krantenwijk kiezen? Dagblad van het Noorden klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Dagblad van het Noorden account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Dagblad van het Noorden telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Gaat u op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met Dagblad van het Noorden klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

Chatten met Dagblad van het Noorden

Chat met Dagblad van het Noorden

Neem rechtstreeks contact op met Dagblad van het Noorden klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Dagblad van het Noorden klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Dagblad van het Noorden.

Facebook-pagina Dagblad van het Noorden

Neem contact op via Facebook

Dagblad van het Noorden heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Drenthe en Groningen. U kunt ook op de berichten reageren. De klantenservice van Dagblad van het Noorden is niet bereikbaar via Facebook-Messenger.

Dagblad van het Noorden op Twitter

Twitter-pagina bekijken

Dagblad van het Noorden heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Dagblad van het Noorden met nieuws en de achtergrondverhalen uit Groningen en Drenthe. U kunt ook reageren op de nieuwsberichten op Twitter.

In contact met Dagblad van het Noorden via Instagram

Contact opnemen via Instagram

Dagblad van het Noorden heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto's en verhalen uit Groningen en Drenthe via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals Forum Groningen, Stadspark Live, Hoeveel energie en Les Gebarentaal. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Dagblad van het Noorden klantenservice sturen.

Dagblad van het Noorden op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Dagblad van het Noorden is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Dagblad van het Noorden vindt u diverse nieuwsberichten over en van Dagblad van het Noorden. De klantenservice van Dagblad van het Noorden is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Dagblad van het Noorden

Bekijk Youtube-kanaal

Dagblad van het Noorden heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s en playlists van Dagblad van het Noorden. Voorbeelden van playlists van Dagblad van het Noorden zijn: Zorgvlog, DvhN focus, Vis en Voetbal, DVHN Live en Talk of the Town. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Dagblad van het Noorden klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meldpunt Dagblad van het Noorden

Vul het meldpunt-formulier in

Het Dagblad van het Noorden heeft ook een meldpunt waar u een tip voor een goed verhaal kunt doorgeven. Of een lokaal probleem kunt voorleggen waarvan u denkt dat het aandacht verdient of een antwoord op zou willen. U kunt hiervoor het meldpunt formulier gebruiken. De verslaggevers van Dagblad van het Noorden gaan de feiten opzoeken en checken laten alle partijen aan het woord en brengen het belangrijkste nieuws in de krant. U kunt ook anoniem tips doorgeven.

Schrijf een brief aan Dagblad van het Noorden

Het postadres is:

Postbus 394
8901 BD Leeuwarden

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Dagblad van het Noorden klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Dagblad van het Noorden.

Meer informatie over Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden is een Nederlands dagblad dat in de provincies Groningen en Drenthe en op het Friese Schiermonnikoog verschijnt. De hoofdredactie van de krant is gevestigd in de stad Groningen en de uitgever is Mediahuis Noord, ook uitgever van de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad (sinds 2013). In 2002 verscheen de eerste editie van het Dagblad van het Noorden, na de samenvoeging van het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse Courant tot één ochtendblad tot Dagblad van het Noorden. Tot 23 januari 2010 werd het Dagblad van het Noorden in Groningen gedrukt. Sinds 25 januari 2010, wordt de krant echter in Leeuwarden gedrukt. Op 1 april 2010 verscheen de eerste Dagblad van het Noorden in tabloidformaat. Een andere bijzondere wijziging op dat moment was de wijziging van het lettertype voor teksten van Swift (schreef) naar Chaton (schreef), dat speciaal voor Dagblad van het Noorden door Jelmar Geertsma werd ontwikkeld. Het lettertype van de koppen wijzigde tegelijkertijd van Argo (schreefloos) naar Avenir (schreefloos). Sinds april 2013 verschijnt ook de zaterdagkrant op tabloidformaat. De krant verschijnt op werkdagen in twee of drie edities en het weekeind in vier edities. Het dagelijkse regiokatern en het maandagse sportkatern komen uit op grond van de regio: editie Groningen Noord, Groningen Oost, Drenthe Zuid en Drenthe West. Het Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant werken sinds 2007 samen en de twee redacties voor de hoofdkaternen zijn samengevoegd. De binnenland, buitenland, media en economie artikelen zijn in beide kranten te vinden. Voor de regio edities worden specifieke regionale artikelen geschreven door de betreffende redacties.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.