De Bijenkorf Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Bijenkorf?

Bel nu Bel nu

De Bijenkorf Contact

Telefoonnummer
Adres
Haakbergweg 34, 1101 BX Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
08:00-21:00
Zondag
08:00-21:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij De Bijenkorf. 

Waarom de Bijenkorf bellen?

Kan ik online bestellen bij de Bijenkorf? Hoe?

Bel het de Bijenkorf telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online kunt bestellen bij de Bijenkorf. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen bij de Bijenkorf.

U wilt meer informatie over de Bijenkorf cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van de Bijenkorf ontvangen? Wilt u uw de Bijenkorf cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met de Bijenkorf klantenservice en de klantenservice kan meer informatie geven het inwisselen van de Bijenkorf cadeaukaarten.

Hoe kunt u betalen bij de Bijenkorf?

U kunt het de Bijenkorf nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden De Bijenkorf biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over betalen bij de Bijenkorf.

U wilt informatie over de Bijenkorf membership

Wilt u meer weten over de Bijenkorf membership? Hoe u kunt lid worden? Wat zijn de voordelen van de Bijenkorf membership? Neem contact op via het de Bijenkorf telefoonnummer en klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven over hoe u lid kunt worden.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het de Bijenkorf nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. De Bijenkorf klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retourneren.

U heeft gehoord van het Bijenkorf Persoonlijk Stijladvies

Bel het de Bijenkorf telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over het Persoonlijk Stijladvies van de Bijenkorf. Wat houdt het in? Hoe kan u er gebruik van maken? De Bijenkorf klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over deze service.

Chatten met de Bijenkorf

Chat met de Bijenkorf

Neem rechtstreeks contact op met de Bijenkorf klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, klik dan op het chat-icoontje rechtsonder op de pagina. Kies ‘chat’ en gedurende de normale openingstijden kunt u chatten met een klantenservice medewerker.

Contact met de Bijenkorf via WhatsApp

WhatsApp de Bijenkorf

U kunt rechtstreeks berichten naar de Bijenkorf klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van de Bijenkorf is +31621135135. Voeg de Bijenkorf toe aan uw contacten en start uw WhatsApp-gesprek met een de Bijenkorf klantenservice medewerker.

Contact met de Bijenkorf via Facebook

De Bijenkorf op Facebook bekijken

De Bijenkorf heeft een Facebook-pagina waar zij de nieuwste producten met u delen. De Bijenkorf klantenservice is dagelijks bereikbaar via Facebook Messenger. Heeft u een vraag dan kunt u deze stellen via Facebook Messenger en de klantenservice zal tussen 8.00 en 24.00 uur binnen 15 minuten op uw bericht reageren.

Contact met de Bijenkorf via Twitter

De Bijenkorf op Twitter bekijken

De Bijenkorf heeft een Twitter-pagina waar zij Tweeten over de Sale en de nieuwste producten die u bij de Bijenkorf kunt kopen. U kunt een DM naar de Bijenkorf klantenservice sturen, waar de Bijenkorf klantenservice zo snel mogelijk op zal reageren.

De Bijenkorf op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

De Bijenkorf heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij diverse berichten en foto’s over de vele producten die u bij de Bijenkorf kunt kopen De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder andere, ‘De Korf’, ‘Quiz’, ‘Blog’, ‘New Brands’ en ‘New Collection’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks in contact te komen met De Bijenkorf klantenservice.

De Bijenkorf op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

De Bijenkorf klantenservice is ook actief op Linkedin. Hier delen zij diverse nieuwsberichten over de Bijenkorf en werken bij de Bijenkorf. U vindt hier ook de actuele openstaande vacatures bij de Bijenkorf. De klantenservice van de Bijenkorf is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal de Bijenkorf

Bekijk de Bijenkorf op Youtube

Op het Youtube-kanaal van De Bijenkorf delen zij vele verschillende informatieve video’s via playlists zoals ‘Make up & Beauty tutorials’, ‘de Bijenkorf-Stores’, ‘de Bijenkorf BINspired’, ‘de Bijenkorf Magazines’ en ‘de Bijenkorf BThere’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de Bijenkorf klantenservice via Youtube.

De Bijenkorf op Pinterest

Bekijk de Bijenkorf op Pinterest

De Bijenkorf is ook actief op Pinterest, waar zij vele verschillende modefoto’s delen. De Bijenkorf klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Schrijf een brief aan de Bijenkorf

Het postadres is:

Postbus 12870
1100 AW Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan de Bijenkorf klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van de Bijenkorf.

Meer informatie over de Bijenkorf

De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen. In 1870 is Simon Goudsmit gestart met een kleine winkel in Amsterdam. In zijn ‘Magazijn de Bijenkorf verkocht Goudsmit knopen, garen en andere textielproducten. Simon is in 1889 overleden zijn neef Arthur Isaac volgde hem op. De omzet van de Bijenkorf steeg gestaag en in 1912 kocht Isaac een aantal panden naast de winkel aan de Nieuwendijk in Amsterdam. Tijdens de verbouwing huurde hij tijdelijk een pand aan de Dam en dat bleek een aantrekkelijke plek en Isaac besloot om de Bijenkorf permanent aan de Dam te vestigen. In 1915 was de Bijenkorf volop aanwezig aan de Dam en de Bijenkorf onderscheidde zich van andere winkels met kunsttentoonstellingen, bijzondere etalages en reclame. In 1926 werd de tweede Bijenkorf in Den Haag geopend. Anno 2022 heeft de Bijenkorf naast de vestiging in Amsterdam (1870) en Den Haag (1926), ook nog vestigingen in Rotterdam (1930), Eindhoven (1969), Utrecht (1977/87), Amstelveen (1998) en Maastricht (2003). De Bijenkorf verkoopt met name kleding, modeaccessoires, cosmetica en parfum; in de grotere warenhuizen worden ook meubels en woonaccessoires, sport- en reisartikelen, kookartikelen en boeken verkocht. Daarnaast heeft de Bijenkorf op de meeste locaties ook een gebakafdeling en een of meerdere horecagelegenheden. Het bedrijf is sinds 2011 onderdeel van de Britse Selfridges Group.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.