De Gelderlander Klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van De Gelderlander? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel 0906-3332333

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

De Gelderlander Contact

Telefoonnummer
Adres
Kaapstander 24, 6541 EX Nijmegen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij De Gelderlander. 

Waarom De Gelderlander bellen?

Heeft u De Gelderlander niet ontvangen?

Bel het De Gelderlander telefoonnummer wanneer u vanochtend uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw De Gelderlander doorgeven aan de bezorger.

U wilt meer informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement op De Gelderlander af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Bijvoorbeeld alleen een digitale krant? Of alleen een papieren krant? Neem contact op via De Gelderlander nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Wilt u adverteren in De Gelderlander?

Overweegt u om te gaan adverteren in De Gelderlander? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het De Gelderlander nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in De Gelderlander.

Gaat u op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met De Gelderlander klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

U heeft problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw De Gelderlander account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het De Gelderlander telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het De Gelderlander nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij De Gelderlander. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? De Gelderlander klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij De Gelderlander.

Chatten met De Gelderlander

Chat met De Gelderlander

Neem rechtstreeks contact op met De Gelderlander klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:00 uur contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met De Gelderlander klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met De Gelderlander via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar De Gelderlander klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van De Gelderlander zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina De Gelderlander

Neem contact op via Facebook

De Gelderlander heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Gelderland, de rest Nederland en wereldnieuws. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met De Gelderlander klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

De Gelderlander op Twitter

Bekijk Twitter-pagina

De Gelderlander heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws uit Gelderland, maar ook landelijk en wereldnieuws. U kunt een DM naar De Gelderlander klantenservice sturen.

Instagram-pagina De Gelderlander

Contact opnemen via Instagram

De Gelderlander heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via posts en reels delen nieuwsberichten uit Gelderland, Nederland en van over de hele wereld. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in de edities waarin De Gelderlander verschijnt zoals Nijmegen e.o., Arnhem e.o., Betuwe, Achterhoek en Vallei. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar De Gelderlander klantenservice sturen.

De Gelderlander op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

De Gelderlander is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van De Gelderlander vindt u diverse lokale nieuwsberichten van de plekken waar De Gelderlander verschijnt. De klantenservice van De Gelderlander is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal De Gelderlander

Bekijk De Gelderlander op Youtube

De Gelderlander heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse video’s en enkele playlists waaronder: Voetbal, Maasland, Nijmegen en omgeving, Arnhem en omgeving en Bouw Waalbrug Ewijk-Valburg.

De Gelderlander niet ontvangen?

Meldingsformulier invullen

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. De Gelderlander klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over De Gelderlander

De Gelderlander is de grootste regionale krant van Nederland. De Gelderlander wordt gedrukt in Apeldoorn en verschijnt in het grootste gedeelte van Gelderland. Maar ook in op Nijmegen gerichte gebieden in Noord-Brabant en Limburg en aan de randen van de provincie Utrecht, zoals in Veenendaal en Rhenen. De hoofdredactie van De Gelderlander bevindt zich in Nijmegen. De redactie van de gemeente Arnhem, Renkum, Veluwezoom en de Betuwe bevindt zich in Arnhem. De Gelderlander was tot eind 2015 eigendom van krantenconcern Wegener Media en sindsdien onderdeel van het Belgische mediaconcern DPG Media. De Gelderlander is in 1848 ontstaan uit een Nijmeegs krantje, De Batavier dat tussen 1843-1845 verscheen. De Gelderlander verscheen tussen 1852-1874 als weekblad, twee keer per week. Sinds 1 oktober 1874 verschijnt De Gelderlander dagelijks, behalve op zondag en sinds 16 april 1982 als ochtendkrant. Tot 1900 was de Gelderlander voornamelijk gericht op de emancipatie van katholieken en was het een belangrijke concurrent van de protestants-liberale Provinciale Geldersche en Nijmeegsche Courant (PGNC). Vanaf de jaren vijftig is de focus verbreed en richt De Gelderlander zich op een bredere lezersgroep en is er de N.V. Maatschappij De Gelderlander opgericht. Vervolgens nam De Gelderlander de Arnhemse editie van Het Vrije Volk over en fuseerde de krant met het Arnhems Dagblad. In 1987 werd de Nieuwe Winterswijkse Courant overgenomen. In 1996 is de Gelderlander online aanwezig. In augustus 1999 heeft de VNU al haar dagbladen, inclusief de Gelderlander, aan het krantenconcern Wegener verkochten. Het Gelders Dagblad en de Arnhemse Courant zijn eind 2001 opgegaan in de Gelderlander. Sinds begin 2007 verschijnt de Gelderlander in tabloidformaat en sinds 28 juni 2009 wordt de Gelderlander dagelijks geheel in kleur gedrukt. De Gelderlander verschijnt in de volgende edities: Nijmegen en omgeving, Arnhem en omgeving, Achterhoek, Betuwe, De Vallei, Liemers, Maasland en Maas en Waal.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel 0906-3332333

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.