De Limburger Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van De Limburger? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel nu

De Limburger Contact

Telefoonnummer
Adres
Mecator 3, 6135 KW Sittard
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-12:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij De Limburger. 

Waarom De Limburger bellen?

Heeft u uw krant niet ontvangen?

Bel het De Limburger telefoonnummer wanneer u vanochtend De Limburger niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw De Limburger doorgeven aan de bezorger.

U wilt bezorger worden

Neem contact op met De Limburger klantenservice voor meer informatie over hoe u bezorger van een krantenwijk kunt worden? Hoe wordt u bezorger? Wat is het salaris? Hoe kunt u zich aanmelden? Kunt u uw eigen krantenwijk kiezen? De Limburger klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

Hoe werkt bestellen via De Limburger webshop?

Wilt u iets kopen in De Limburger webshop? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het De Limburger telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over De Limburger webwinkel beantwoorden.

U gaat op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met De Limburger klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

Wilt u adverteren in De Limburger?

Overweegt u om te gaan adverteren in De Limburger? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het De Limburger nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in De Limburger.

U wilt uw abonnement opzeggen

Bel het De Limburger telefoonnummer wanneer u uw abonnement op het De Limburger wilt opzeggen. Hoe kunt u opzeggen? Kan dat per direct? Zijn er kosten aan verbonden? De klantenservice kan u meer uitleg geven over het opzeggen van uw abonnement op het De Limburger.

Chatten met De Limburger

Chat met De Limburger

Neem rechtstreeks contact op met De Limburger klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een De Limburger klantenservice medewerker. Klik op het chat-icoon onder aan de pagina en start uw chatgesprek met De Limburger. De klantenservice zal tot 17:00 uur zo snel mogelijk op uw chat-bericht reageren.

Contact met De Limburger via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar De Limburger klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. De Limburger klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina De Limburger

Bekijk De Limburger op Facebook

De Limburger heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit de regio Limburg, de rest van Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook u reactie achterlaten bij de diverse Facebook nieuwsberichten.

Via Twitter in contact met De Limburger

Contact opnemen via Twitter

De Limburger heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuwsberichten uit Limburg, maar De Limburger tweet ook landelijk en wereldnieuws. U kunt een DM naar De Limburger klantenservice sturen.

In contact met De Limburger via Instagram

Neem contact op via Instagram

De Limburger heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via posts en reels nieuws en achtergrondverhalen uit Limburg. Er zijn ook een 3-tal categorieën op De Limburger Instagram: Pinkpop 2022, Koningsdag en Podcast. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een chatbericht naar De Limburger klantenservice sturen.

De Limburger op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

De Limburger is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van De Limburger vindt u diverse nieuwsberichten en achtergrondverhalen uit Limburg. De klantenservice van De Limburger is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal De Limburger

Bekijk De Limburger op Youtube

De Limburger heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een diverse video’s met nieuws uit Limburg. De video’s zijn verdeeld enkele playlists waaronder ‘Uitgelichte video’s’ en ‘De Weeg Op’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met De Limburger klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over De Limburger

De Limburger (DL) is een regionaal dagblad in de provincie Limburg. Het is de derde krant met deze naam. De twee andere dateren uit het midden van de negentiende eeuw. De huidige Limburger is in 1971 voortgekomen uit een fusie tussen De Nieuwe Limburger (1955-1971) in Maastricht en de Maas- en Roerbode in Roermond (1856-1971). In 1996 volgde een fusie tussen De Limburger het Dagblad voor Noord-Limburg en destijds is de naam geïntroduceerd: Dagblad De Limburger. In 2016 is de naam opnieuw gewijzigd in De Limburger. De Limburger heeft toen samen met het Limburgs Dagblad het mediaDe Limburger Mediahuis Limburg opgezet. In 2000 volgde de overname Dagblad De Limburger door De Telegraaf, met als belangrijke voorwaarde dat Dagblad De Limburger niet mocht fuseren met het Limburgs Dagblad, zodat de twee dagbladen zelfstandig zouden blijven. Eind 2005 heeft de NMa die eis losgelaten, waarop de directie van MGL aanstuurde een verdere integratie van beide titels heeft doorgezet. In 2006 heeft TMG de Media Groep Limburg aan de Britse investeringsmaatschappij Mecom verkocht en eind 2014 heeft het Belgisch-Limburgse Concentra Media Groep Limburg overgenomen. Sinds 2017 is Mediahuis België - een joint venture van Concentra en Corelio - de officiële eigenaar van De Limburger. Het drukken van De Limburger is in maart 2015 verplaats van de oude drukkerij in Heerlen naar het Belgisch-Limburgse Beringen en Janssen Pers in Noord-Limburg. Op 29 december 2017 verscheen het Limburgs Dagblad voor het laatst in de regio Parkstad Limburg, de voormalige Oostelijke Mijnstreek, vanwege marketingtechnische redenen en heeft de eigenaar bepaalt dat er in Limburg nog maar één dagblad wordt uitgegeven onder de naam De Limburger. In september 2022 is Mediahuis Limburg verhuisd van Sittard naar Maastricht. Een klein deel van de redactie is naar Venlo verhuisd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.