De Stentor Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van De Stentor?

Bel nu Bel nu

De Stentor Contact

Telefoonnummer
Adres
Burgemeester Drijbersingel 39, 8021 JB Zwolle
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij De Stentor. 

Waarom De Stentor bellen?

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw De Stentor account niet? Bent u uw e-mail, wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het De Stentor telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U zoekt werk of een stageplaats

U kunt het De Stentor nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij De Stentor. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? De Stentor klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij De Stentor.

Heeft u uw krant niet ontvangen?

Bel het De Stentor telefoonnummer wanneer u vandaat De Stentor niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw De Stentor doorgeven aan de bezorger.

Wilt u adverteren in De Stentor?

Overweegt u om te gaan adverteren in De Stentor? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het De Stentor nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in De Stentor.

U wilt meer informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement op De Stentor af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Bijvoorbeeld alleen een digitale krant? Of alleen een papieren krant? Neem contact op via het De Stentor nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Hoe werkt bestellen via De Stentor webwinkel?

Wilt u iets kopen in De Stentor webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het De Stentor telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over De Stentor webwinkel beantwoorden.

Chatten met De Stentor

Chat met De Stentor

Neem rechtstreeks contact op met De Stentor klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:00 uur contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met De Stentor klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met De Stentor via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar De Stentor klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van het De Stentor zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina De Stentor

Neem contact op via Facebook

De Stentor heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit de regio's rond Deventer, Apeldoorn en Zwolle, de rest van Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met De Stentor klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

De Stentor op Twitter

Twitter-pagina bekijken

De Stentor heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws uit regio's rond Deventer, Apeldoorn en Zwolle, de rest van Nederland, maar ook wereldnieuws. U kunt een DM naar De Stentor klantenservice sturen.

Contact opnemen met Stentor via Instagram

Neem contact op via Instagram

De Stentor heeft ook een Instagram-pagina waar zij via posts en reels actueel nieuws uit de regio’s Zwolle, Deventer en Apeldoorn delen, maar ook andere Nederlands nieuws en wereldnieuws. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar De Stentor klantenservice sturen.

De Stentor op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

De Stentor is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van De Stentor vindt u diverse nieuwsberichten uit de regio Deventer, Zwolle en Deventer, maar ook informatie over werken bij De Stentor.

Krant niet ontvangen?

Meldingsformulier invullen

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. De Stentor klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over De Stentor

Dagblad de Stentor is regiokrant die verschijnt van Flevoland tot in de Achterhoek en van Noordwest-Overijssel tot de zuidwestelijke Veluwe. De Stentor verschijnt sinds 31 maart 2003 en de centrale redactie bevindt zich in Zwolle en De Stentor heeft ook kantoren in Apeldoorn, Deventer en Harderwijk. De naam Stentor komt voort uit de Griekse mythologie, waar Stentor de naam van een heraut met een imposant stemgeluid in de Trojaanse Oorlog was. De Stentor is ontstaan uit een aantal krantentitels van Wegener, zoals de Apeldoornse Courant (met de kopbladen Deventer Dagblad en Gelders Dagblad) en de Zwolse Courant (met de kopbladen Nieuw Kamper Dagblad en Dagblad Flevoland). In 1 januari 2004 is ook een deel van de oplage van de Amersfoortse Courant (met kopblad Veluws Dagblad) opgegaan in de Stentor. Mecom (Britse mediaconcern) het moederbedrijf van Wegener is in 2014 overgenomen door De Persgroep, de uitgever van onder meer de Volkskrant, AD en Trouw. In 2019 is de naam van De Persgroep gewijzigd in DPG Media. Sinds 2007 verschijnt De Stentor op tabloidformaat. De krant kent tien regionale edities: Apeldoorn, West-Veluwe, Deventer, Salland, Zutphen & Achterhoek, Zwolle, Vechtdal, Kampen-Flevoland, Veluwe en Kop van Overijssel.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.