De VakantieDiscounter Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van De VakantieDiscounter?

Bel nu Bel nu

De VakantieDiscounter Contact

Telefoonnummer
Adres
Suikersilo-West 41, 1165 MP Halfweg
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:30-17:00
Dinsdag
09:30-17:00
Woensdag
09:30-17:00
Donderdag
09:30-17:00
Vrijdag
09:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij De VakantieDiscounter. 

Waarom De VakantieDiscounter bellen?

Hoe en wanneer ontvang ik de reispapieren?

Neem contact op via het De VakantieDiscounter telefoonnummer als u vragen heeft over de reispapieren. Als u wilt weten wanneer u deze kunt verwachten. De VakantieDiscounter klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer u de papieren kunt verwachten.

Hoe maak ik een boeking bij De VakantieDiscounter?

Bel het De VakantieDiscounter telefoonnummer wanneer nog geen bevestiging heeft ontvangen. Of wanneer u niet zeker bent of uw boeking of reservering definitief is. De VakantieDiscounter klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de stand van zaken van uw boeking is.

Ik wil mijn reis omboeken/annuleren

Wilt u uw reis omboeken of moet u onverwacht uw reis annuleren? Neem dan contact op met De VakantieDiscounter klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de voorwaarden voor omboeken of annuleren en hoe u dit kunt regelen.

U wilt een klacht indienen

Bel het De VakantieDiscounter telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de klachtenprocedure van VakantieDiscounter en waar u uw klacht kunt indienen.

Ik wil iets extra’s bij bijboeken

Bel het De VakantieDiscounter nummer wanneer u wilt weten of er reisleiding aanwezig is tijdens uw vakantie. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens checken of er op uw bestemming reisleiding aanwezig is. Zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over hoe u contact met De VakantieDiscounter kunt opnemen tijdens uw reis.

Is er reisleiding op mijn bestemming?

Bel het De Vakantiediscounter nummer wanneer u wilt weten of er reisleiding aanwezig is tijdens uw vakantie. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens checken of er op uw bestemming reisleiding aanwezig is. Zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over hoe u contact met De Vakantiediscounter kunt opnemen tijdens uw reis.

Contact met De VakantieDiscounter via aanvraagformulier

Aanvraag indienen

U kunt rechtstreeks een bericht naar of een aanvraag indienen bij De VakantieDiscounter klantenservice aanvraagformulier. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag of doe een aanvraag en verzend het aanvraagformulier. De VakantieDiscounter klantenservice zal zo snel mogelijk op uw aanvraag reageren.

Facebook-pagina van De VakantieDiscounter

Bekijk Facebook-pagina

De VakantieDiscounter heeft een Facebook-pagina waar zij vakantie aanbiedingen en acties van De VakantieDiscounter delen. U kunt hier ook terecht met snelle vragen. Stel uw vraag via Facebook Messenger. De VakantieDiscounter klantenservice zal hier tijdens de openingstijden op reageren.

Contact met De VakantieDiscounter via Twitter

Bekijk De VakantieDiscounter op Twitter

De VakantieDiscounter heeft een Twitter-pagina waar zij informatie, tips en acties over verschillende bestemmingen en vakanties Tweeten. U kunt een DM naar De VakantieDiscounter klantenservice sturen.

De VakantieDiscounter Instagram-pagina

Instagram-pagina bekijken

De VakantieDiscounter deelt op haar Instagram-pagina verschillende berichten en deze zijn onderverdeeld in een categorieën zoals ‘What to do?’, ‘Hoteltips’, ‘Citytripping’, Sunsnacken’, en ‘Wegdromen’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreek contact op te nemen met De VakantieDiscounter klantenservice.

De VakantieDiscounter op Linkedin

Bekijk De VakantieDiscounter op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van De VakantieDiscounter delen zij actuele nieuwsberichten, maar ook openstaande vacatures bij De VakantieDiscounter. De klantenservice van De VakantieDiscounter is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal De VakantieDiscounter

Bekijk Youtube-kanaal

De VakantieDiscounter heeft ook een eigen YouTube kanaal waar zij de commercials van De VakantieDiscounter door de jaren heen delen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met De VakantieDiscounter klantenservice via Youtube

De VakantieDiscounter op Pinterest

Bekijk De VakantieDiscounter op Pinterest

De VakantieDiscounter is ook actief op Pinterest met foto’s ter reisinspiratie voor uw vakantie naar de zon of sneeuw, met uw gezin, solo of met vrienden. De VakantieDiscounter klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Meer informatie over De VakantieDiscounter

De VakantieDiscounter is in 2000 gestart in Arnhem en onderdeel van Elmar Travel Group. De VakantieDiscounter richt zich volledig op goedkope vakanties. Bij de start belde een team van medewerkers iedere dag naar reisorganisaties en/of luchtvaartmaatschappijen waar De VakantieDiscounter mee samenwerkte, om de beste vakantieaanbiedingen op te halen. Later is het bellen en zoeken naar aanbieding geautomatiseerd en is De VakantieDiscounter verhuisd naar Amsterdam-Halfweg. Het doel van De VakantieDiscounter is de beste deals, de allerlaagste prijzen, en de beste accommodaties. De VakantieDiscounter biedt aanbiedingen aan in meer dan 50 landen. De VakantieDiscounter werkt vanuit één locatie, 7 dagen in de week, ook in de avonduren. Verder loopt alles via het internet en een groot deel is gebaseerd op selfservice. Zo kan alles via de website geregeld worden. Alles communicatie vindt per mail plaats, inclusief de verzending van de reispapieren. Betalingen vinden ook online plaats. De VakantieDiscounter koopt in het groot in en koopt liever meer in bij minder aanbieders, waardoor zij nóg betere prijzen kunnen uitonderhandelen. De VakantieDiscounter werkt 100% onafhankelijk en rekent geen boekings- of andere kosten door.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.