De Volksbank Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van De Volksbank? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel nu

De Volksbank Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Croeselaan 1, 3521 BJ Utrecht
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-17:30
Dinsdag
08:00-17:30
Woensdag
08:00-17:30
Donderdag
08:00-17:30
Vrijdag
08:00-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij De Volksbank. 

Waarom De Volksbank bellen?

U heeft een klacht

Bel het De Volksbank telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice zal aan de hand van uw gegevens nagaan bij welke bank u bent aangesloten en zal u meer informatie geven over het indienen van een klacht bij de desbetreffende bank.

Een bankrekening openen bij de Volksbank?

Neem contact op met De Volksbank klantenservice wanneer u een erover denkt om een bankrekening te openen. De Volksbank klantenservice kan u meer uitleg geven over het openen van een bankrekening bij één van de bankmerken van de Volksbank (SNS, ASN Bank en RegioBank).

Wat doet een budgetcoach van de Volksbank

Heeft u gehoord dat de Volksbank werkt met budgetcoaches in plaats van incassobureaus bij schulden? Wilt u hier meer over weten en/of hoe u een afspraak kunt regelen met een budgetcoach? Bel de Volksbank klantenservice en zij kunnen u hierbij verder helpen.

Wie of wat is de Volksbank?

Neem contact op via het De Volksbank telefoonnummer als u meer informatie wilt over wie er achter de Volksbank zitten? Welke organisaties maken deel uit van de Volksbank? Wat is het doel van de Volksbank? De Volksbank klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer informatie geven.

Helpt De Volksbank starters bij het kopen van een woning?

U heeft gehoord dat BLG Wonen, dat onderdeel is van De Volksbank, starters helpt bij het kopen van een woning. Is dat echt zo? Bel het Volksbank nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over BLG Wonen.

Worden er vestigingen van De Volksbank gesloten?

Bent u klant van SNS of RegioBank en gaat u geregeld naar de SNS-winkel of een RegioBank kantoor, waar u persoonlijk adviseurs spreekt? Wilt u weten of dit zo blijft? Neem contact op met De Volksbank klantenservice en zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de doelstellingen van de Volksbank en de bankmerken van de Volksbank.

Contact met De Volksbank via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

De Volksbank heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten en video’s, maar ook berichten van de vrijwilligersorganisatie NLvoorelkaar. U kunt een Facebook Messenger bericht naar De Volksbank klantenservice sturen. De klantenservice zal daar zo snel mogelijk op reageren.

Contact met De Volksbank via Facebook

Contact met De Volksbank via Twitter

Bekijk De Volksbank op Twitter

De klantenservice van De Volksbank is ook actief op Twitter. Zij delen Tweets over activiteiten en ontwikkelingen die van belang zijn voor De Volksbank. U kunt een DM naar klantenservice sturen via Twitter. Het is onduidelijk en/of er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact met De Volksbank via Twitter

De Volksbank op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

De Volksbank heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over ontwikkelingen en activiteiten waar De Volksbank als organisatie achter staat. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Vrijwilligerswerk’, ‘Klimaat’, ‘Wonen’ en ‘Eurowijs’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreek contact op te nemen met De Volksbank klantenservice.

De Volksbank op Instagram

De Volksbank op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina van De Volksbank

Op de Linkedin-pagina van De Volksbank deelt De Volksbank klantenservice verschillende nieuwsberichten, actuele vacatures en foto’s met betrekking tot De Volksbank en haar doelstellingen. U kunt De Volksbank klantenservice niet rechtstreeks berichten via de Linkedin-pagina.

De Volksbank op Linkedin

De Volksbank op Youtube

Bekijk De Volksbank op Youtube

Op het Youtube-kanaal van De Volksbank vindt u vele verschillende informatieve video’s. Deze video’s zijn onderverdeeld in categorieën. Denk hierbij aan ‘Vrijwilligerswerk’, ‘Volksstemmen’ (interviews), ‘Eurowijsheidjes’, ‘Eurowijsneuzen’ (voor de kids) en ‘Werken bij de Volksbank’, maar ook ‘Livestreams’ (over resultaten van De Volksbank). Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met De Volksbank klantenservice.

De Volksbank op Youtube

Schrijf een brief aan De Volksbank

Het postadres is:

Postbus 8444
3503 RK Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan De Volksbank klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van De Volksbank.

Meer informatie over De Volksbank

De Volksbank is de Nederlandse staatsbankorganisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. De Volksbank levert van hypotheek-, betaal- en spaarproducten en -diensten aan particulieren aan. De start van de Volksbank licht in 1817 bij de oprichting van Nutsspaarbank. Deze bank was de eerste Nederlandse spaarbank met als doel zelfredzaamheid van Nederlanders te bevorderen. Sinds 1 januari 2017 voert de organisatie de naam de Volksbank N.V.. In 1987 fuseerden twee grote regionale spaarbanken tot SNS. In de jaren 90 groeide de groep snel en in 1997 fuseerden SNS Groep en verzekeraar REAAL Groep tot SNS REAAL. Deze combinatie is vervolgens in 2006 naar de beurs gegaan. Hierna vond er een aantal overnames plaats en werden de vastgoedfinancieringsactiviteiten van Bouwfonds (Property Finance) (2006) RegioBank (2007), AXA verzekeringen (2007) en Zwitserleven verzekeringen (2008). Ondanks de jarenlange goede resultaten leed Property Finance meer en meer verlies, waardoor de resultaten en solvabiliteit van de bank onder druk stonden. Uiteindelijk heeft dit in 2013 geleid tot de nationalisatie van SNS REAAL en haar dochtermaatschappijen, waaronder SNS Bank N.V. en als gevolg hiervan is de Staat de enige aandeelhouder (middels de Stichting NLFI). In 2014 is gestart met de ontvlechting van de holding, bank- en verzekeringsactiviteiten en uiteindelijk zijn de verzekeringsactiviteiten afgestoten. Op 30 september 2015 heeft SNS REAAL haar aandelen in SNS Bank N.V. overgedragen aan de Nederlandse Staat. De Minister van Financiën informeert de Tweede Kamer periodiek over de vorderingen van de herstructurering en de toekomstopties voor de Volksbank.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.