Decathlon Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Decathlon?

Bel nu Bel nu

Decathlon Contact

Telefoonnummer
Adres
Hoogoorddreef - Gebouw Amerika 15, 1101 BA Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-16:00
Dinsdag
09:00-16:00
Woensdag
09:00-16:00
Donderdag
09:00-16:00
Vrijdag
09:00-16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Decathlon. 

Waarom Decathlon bellen?

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Decathlon account niet? Bel dan het Decathlon telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het Decathlon telefoonnummer wanneer u een artikel online of in de winkel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. Decathlon klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

Biedt Decathlon garantie? Kan ik producten retourneren?

U kunt het Decathlon nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Decathlon en het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. Decathlon klantenservice kan u meer uitleg geven over garantie en het retourneren van producten.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Decathlon nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Decathlon biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betaalmethoden bij Decathlon.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het Decathlon telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Decathlon klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Decathlon en de klachtenprocedure.

U wilt informatie over Decathlon sportpas

Wilt u meer weten over de Decathlon sportpas? Hoe kunt u lid worden? Wat zijn de voordelen van de Decathlon sportpas? Neem contact op via het Decathlon telefoonnummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven over de Decathlon sportpas en de voordelen.

Contact met Decathlon via WhatsApp

WhatsApp met Decathlon

U kunt rechtstreeks berichten naar Decathlon klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Decathlon is +31682873806. Voeg Decathlon aan uw contacten en toe en start uw WhatsApp-gesprek met Decathlon klantenservice. De klantenservice is gedurende de normale openingstijden bereikbaar via WhatsApp of zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp-bericht reageren.

Contactformulier Decathlon

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Decathlon klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Klik dan op het Support-icoon rechtsonder op de pagina en vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Decathlon klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Decathlon via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Decathlon heeft een Facebook-pagina met berichten over Decathlon en de artikelen die u bij Decathlon kunt kopen. U kunt op deze berichten reageren. U kunt ook een Facebook Messenger bericht naar de klantenservice sturen en Decathlon klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Decathlon via Twitter

Bekijk Decathlon op Twitter

Decathlon heeft een Twitter-pagina waar u als klant vragen en opmerkingen kunt Tweeten. Decathlon klantenservice zal op uw Tweets reageren en zij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 22:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 19:00 uur. U kunt ook een DM naar Decathlon klantenservice sturen.

Decathlon op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Decathlon heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij prachtige sportfoto’s en foto’s van artikelen die u bij Decathlon kunt kopen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een diverse categorieën waaronder ‘Sporttips’, ‘Review’, ‘Photo Battle’ en ‘Wist je dat?’. U kunt Decathlon niet rechtstreek bereiken via Instagram.

Linkedin-pagina Decathlon

Decathlon op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Decathlon delen zij diverse berichten over Decathlon en ontwikkelingen en acties van Decathlon Nederland. Er worden geen vacatures op de Linkedin-pagina gepubliceerd. De klantenservice van Decathlon is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin.

Decathlon op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Decathlon op Youtube Bekijk Youtube-kanaal https://www.youtube.com/DecathlonNetherlands Op het Youtube-kanaal van Decathlon met een enorm aantal informatieve video’s. De video’s zijn ingedeeld in onder andere playlists per soort sport. Verder vindt u hier ook video’s over evenementen die Decathlon organiseert in haar winkels. Het is niet mogelijk om via Youtube rechtstreeks contact op te nemen met Decathlon klantenservice.

Meer informatie over Decathlon

Decathlon is een Franse sportwinkelketen met inmiddels meer dan 1200 vestigingen wereldwijd. Decathlon is in 1976 opgericht en onderdeel van de in 2008 opgerichte Oxylane Group. Het belangrijkste doel was om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Inmiddels is het synoniem voor Decathlon ‘’Alle sporten onder één dak’’. De naam Decathlon vormt de term van de tien voornaamste sporten die zij in de beginperiode in de winkels wilden verkopen. Bij de start van Decathlon verkochten zij al enkele eigen merkproducten zoals de Decathlon fiets. In 1986 is Decathlon voor het eerst zijn eigen Decathlon producten gaan ontwerpen en produceren. Dit was de start van de Passion Brands. Het volledige proces van research en development tot verkoop, ontwikkeling, design, productie en logistiek heeft Decathlon in eigen handen. De Decathlonwinkels hebben over het algemeen een vloeroppervlak van enkele duizenden vierkante meters. In de Decathlon winkels zijn sport-, kampeer- en trektochtspullen te vinden. Decathlon biedt artikelen van meer dan 68 verschillende sporten aan. Vaak biedt Decathlon ook een ruimte voor het uitproberen en testen van producten en iedere Decathlon winkel een eigen werkplaats voor reparaties. Decathlon biedt eigen sportmerken aan zoals, Quechua (trekking en kamperen), Wed'ze (wintersport), Domyos (fitness), Kalenji (hardlopen), Kipsta (voetbal), B-twin (fietsen), Rockrider (MTB), Nabaiji (watersport). Decathlon is inmiddels ook gestart met het ontwikkelen van ECO sportartikelen en kleding met gerecyclede materialen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.