Dell Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Dell?

Bel nu Bel nu

Dell Contact

Telefoonnummer
Adres
Transformatorweg 38, 1014 AK Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Dell. 

Waarom Dell bellen?

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het Dell telefoonnummer wanneer u een artikel online heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. Dell klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

U heeft problemen met uw Dell apparaat

Bel het Dell telefoonnummer wanneer u problemen heeft met u apparaat? Dell klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven hoe u technische ondersteuning kunt regelen bij Dell.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Dell nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Dell biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Dell.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Dell account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Dell telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Dell nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Dell klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Dell.

U wilt informatie over de bezorging

Wilt u weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Wanneer ontvangt u uw Dell apparaat? Neem contact op met Dell klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over levering van uw bestelling.

Chatten met Dell

Chat met Dell

Neem rechtstreeks contact op met Dell klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Dell klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Dell. De chat is echter alleen in het Engels beschikbaar De klantenservice is bereikbaar maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 en 18:00 uur.

Facebook-pagina Dell

Neem contact op via Facebook

Dell heeft een Internationale Engelstalige Facebook-pagina met berichten en promoties van Dell. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Dell klantenservice, wat echter alleen in het Engels mogelijk is.

Via Twitter in contact met Dell

Contact opnemen via Twitter

Dell heeft een Engelstalige Twitter-pagina met diverse Tweets over Dell over producten van Dell maar ook reacties van Dell op actueel nieuws. U kunt rechtstreeks een Tweet-vraag stellen op de Twitter-pagina van Dell. U kunt ook een DM naar Dell klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden en hoogstwaarschijnlijk is Engels noodzakelijk.

Instagram-pagina Dell

Bekijk Instagram-pagina

Dell heeft ook een internationale Instagram-pagina, waar via posts, reels en video’s acties, aanbiedingen en activiteiten van Dell worden. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals ‘Dell latitude’, ‘Dell rugged’, ‘Behind the scenes’ en ‘XPS’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Dell klantenservice.

Dell op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Dell is ook actief op Linkedin. Op de Internationale Linkedin-pagina van Dell vindt u diverse video nieuwsberichten over Dell, werken bij Dell en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Dell is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Dell

Bekijk Dell op Youtube

Dell heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Dell en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld over monitoren, XPS en de Dell Latitude Family. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Dell klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Dell

Dell Inc. is een Amerikaanse computerfabrikant. Dell is in 1984 opgericht door Michael S. Dell (Dell heette bij de oprichting PC’s Limited) en het hoofdkantoor is gevestigd in Round Rock, Texas (VS). Dell is één van de grootste producenten van personal computers ter wereld. Dell produceert ook servers, werkstations, hardware voor netwerken, pda's, software, televisietoestellen, monitoren en printers. PC’s was zeer succesvol en 1985 produceerden zij de allereerste computer met een eigen ontworpen design, de Dell Turbo. De Dell Turbo bevatte toentertijd een zeer snelle Intel 8088-processor, met een snelheid van 8 megahertz. In 1987 is de naam van PC’s Limited gewijzigd in Dell Computer Corporation. In 2003 is de naam Dell Inc. geïntroduceerd na goedkeuring van de aandeelhouders. Dell wil hiermee laten zien dat Dell meer dan alleen computers produceert. Dell produceert computers ‘on demand’, ze worden pas geproduceerd als er een bestelling is geplaatst. Hierdoor zijn de voorraden laag en dat zorgt voor lagere voorraadkosten, maar ook maatwerk. Sinds 22 februari 2010 worden in Nederland Dell laptops, desktops en monitoren ook via de winkelketen Dynabyte aangeboden. Het doel hiervan is dat consumenten een gevoel krijgen bij een pc en dat ze fysiek in winkels beschikbaar zijn. Hierdoor krijgen zij een beter beeld krijgen van de computer die ze overwegen te kopen. Voorlopig worden alleen bij Dynabyte, Dell computers verkocht.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.