Den Helder Airport Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Den Helder Airport?

Bel nu Bel nu

Den Helder Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Luchthavenweg 10a, 1786 PP Den Helder
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Den Helder Airport. 

Waarom Den Helder Airport bellen?

U wilt informatie over vliegen vanaf Den Helder Airport?

Bel het Den Helder Airport telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over vliegen vanaf Den Helder Airport. Wanneer dient u in te checken? Den Helder Airport klantenservice kan u meer informatie geven over de vertrek/aankomstprocedures op Den Helder Airport.

Bent u een vergadering aan het organiseren?

U heeft gehoord dat u vergaderruimtes kunt huren op Den Helder Airport en wilt u meer informatie hierover. Neem contact op met Den Helder Airport klantenservice en zij kunnen u verder helpen bij het regelen van uw vergaderruimte op het vliegveld.

Bent u iets verloren op Den Helder Airport?

Denkt u dat u iets kwijt bent geraakt of per ongeluk heeft achtergelaten op Den Helder Airport? Bel dan naar het Den Helder Airport nummer en leg hen uw probleem voor. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven verloren voorwerpen op het vliegveld.

Wilt u informatie over vliegtuig spotten?

Bel het Den Helder Airport telefoonnummer wanneer u graag een keer zou gaan willen vliegtuigspotten bij Den Helder Airport. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over vliegtuig spotten bij het vliegveld en de spottersplek bij Den Helder Airport.

Kan ik parkeren bij Den Helder Airport?

U kunt het Den Helder Airport nummer bellen wanneer u vragen over parkeren bij Den Helder Airport. De klantenservice kan u meer uitleg geven over parkeren en het parkeerbeleid van Den Helder Airport.

Heeft u last van geluid vanaf Den Helder Airport?

Ondervindt u geluidshinder van Den Helder Airport? Neem dan contact op met Den Helder Airport klantenservice. Zij zullen u te woord staan en meer uitleg geven hoe u een klacht over geluidshinder kunt indienen.

Contact met Den Helder Airport via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Den Helder Airport klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar beneden en vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Den Helder Airport klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Den Helder Airport

Neem contact op via Facebook

Den Helder Airport heeft een Facebook-pagina met nieuws van en over Den Helder Airport en activiteiten op het vliegveld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Den Helder Airport klantenservice.

Den Helder Airport op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Den Helder Airport is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Den Helder Airport vindt u diverse nieuwsberichten over en van Den Helder Airport. De klantenservice van Den Helder Airport is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over Den Helder Airport

Den Helder Airport (EHKD) is sinds 1981 het Civiele deel van Vliegveld De Kooy, een Nederlands vliegveld ten zuidoosten van Den Helder. Vliegveld De Kooy herbergt sinds 1918 het militaire Maritiem Vliegkamp De Kooy. Vliegkamp De Kooy was tot 2008 thuisbasis van de 'Groep Maritieme Helikopters' (MARHELI) van de MLD. Daarna is het als Maritiem Vliegkamp De Kooy onder het Defensie Helikopter Commando van de Koninklijke Luchtmacht kom te vallen. Sinds 2020 zijn de volgende onderdelen gelegerd: 7 Squadron (verzorging van alle opleidingen voor NH-90NFH), 860 Sq (uitvoering van maritieme helikoptertaken) en 990 Sq (onderhoud van de maritieme helikopters). In 1981 is Den Helder Airport ontstaan. Na het einde van de Koude Oorlog was er minder verminderde de militaire luchtvaart op het Vliegkamp en is men op zoek gegaan naar een alternatieve invulling. Hieruit is Den Helder Airport ontstaan. De Airport richt vooral op de offshore helikoptervluchten naar booreilanden en productieplatforms. Den Helder Airport wordt ook wel Netherlands Offshore Mainport genoemd. Verder bevinden zich op het vliegveld ook 'Aero Club Maritime' en 'Heldair Aviation'. Heldair houdt zich vooral bezig met luchtvaart-gerelateerde diensten als luchtfotografie en as verstrooien. Het vliegveld wordt ook gebruikt voor rondvluchten boven Noord-Holland en de Waddeneilanden. Den Helder Airport is lid van de North Sea Heliports Alliance (NSHA), waarin verschillende vliegvelden samenwerken voor veilige en efficiënte (offshore) helikopter operaties. Er staan op Den Helder Airport ook een weerstation van het KNMI. De baan op Den Helder Airport is 1275 x 30 meter.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.