DierenPark Amersfoort Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van DierenPark Amersfoort?

Bel nu Bel nu

DierenPark Amersfoort Contact

Telefoonnummer
Adres
Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij DierenPark Amersfoort. 

Waarom DierenPark Amersfoort bellen?

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor DierenPark Amersfoort te kopen, en wilt u weten hoeveel dat kost en wat de voordelen zijn van een abonnement. DierenPark Amersfoort klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Is DierenPark Amersfoort toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een rollator of rolstoel en wilt u graag naar DierenPark Amersfoort? U kunt het DierenPark Amersfoort nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van de diverse verblijven in DierenPark Amersfoort.

Wat zijn de openingstijden van DierenPark Amersfoort?

Bent u een bezoek aan DierenPark Amersfoort aan het plannen en wilt u weten wanneer DierenPark Amersfoort rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar DierenPark Amersfoort. Bel DierenPark Amersfoort klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

Komt u met het Openbaar Vervoer?

Neem contact op met DierenPark Amersfoort klantenservice wanneer u meer informatie wilt over hoe u DierenPark Amersfoort bereikt met het Openbaar Vervoer. De klantenservice kan u meer informatie geven over hoe DierenPark Amersfoort bereikt met het OV, maar ook over de parkeermogelijkheden wanneer u met uw eigen vervoermiddel komt.

Mag ik mijn hond meebrengen?

Bel het DierenPark Amersfoort telefoonnummer wanneer u graag uw hond meeneemt naar DierenPark Amersfoort. De klantenservice kan u vertellen of dit mogelijk is en wat de voorwaarden zijn voor het meebrengen van uw hond.

U wilt informatie over het organiseren van een activiteit

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op DierenPark Amersfoort? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het DierenPark Amersfoort telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Contact met DierenPark Amersfoort via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar DierenPark Amersfoort klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. DierenPark Amersfoort klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina DierenPark Amersfoort

Neem contact op via Facebook

DierenPark Amersfoort heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over DierenPark. U vindt hier informatieve en leuke filmpjes van dierenverzorgers en informatie over de activiteiten van DierenPark Amersfoort. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met de klantenservice van DierenPark Amersfoort.

Via Twitter in contact met DierenPark Amersfoort

Contact opnemen via Twitter

DierenPark Amersfoort heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over DierenPark Amersfoort over het werk en de dieren in het park, de Klim Alles-route en het bos. U kunt een DM naar DierenPark Amersfoort klantenservice sturen.

Instagram-pagina DierenPark Amersfoort

Bekijk Instagram-pagina

DierenPark Amersfoort heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en berichten via posts, reels en video’s over het werk, de dieren en activiteiten op DierenPark Amersfoort. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals bijvoorbeeld ‘Geboortes’, ‘Wildlife Fund’, ‘Dierennieuws’ en ‘Q&A’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met DierenPark Amersfoort klantenservice.

DierenPark Amersfoort op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

DierenPark Amersfoort is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van DierenPark Amersfoort vindt u diverse nieuwsberichten over DierenPark Amersfoort, werken bij DierenPark Amersfoort en actuele openstaande vacatures. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal DierenPark Amersfoort

Bekijk DierenPark Amersfoort op Youtube

DierenPark Amersfoort heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over DierenPark Amersfoort. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zo beantwoord dierenverzorger Carlijn vragen van bezoekers en zijn er diverse playlists over de verschillende dieren en dierenverblijven op het Park. DierenPark Amersfoort klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Meer informatie over DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort is een dierentuin aan de westzijde van Amersfoort, aan de rand van het bosgebied Birkhoven. Op 22 mei 1948 was het eerste begin van DierenPark Amersfoort. De heren Tertoolen en Knoester zijn toen begonnen met een bos met wat zandweggetjes en enkele dierenverblijven, met een aap, een kraagbeer, een kameel en wat kinderboerderijdieren. In de daaropvolgende jaren arriveerden de eerste roofdieren en 1956 kwamen de olifanten Indra en Rani. Later, in 1960, arriveerden de eerste chimpansees. In 1979 werden twee spierwitte leeuwtjes geboren, dat was uniek maar uiteindelijk werd hun vacht zoals een normaal gekleurde leeuwenvacht. Een bijzonder moment was in 1982 toen er zeven jachtluipaarden werden geboren. In 1988 werd het park uitgebreid met de Ark van Amersfoort en een het savannegebied. Anno 2022 bestaat DierenPark Amersfoort uit een aantal themagebieden: De Savanne (sinds 1989), De Japanse tuin (sinds 1994), De Stad der Oudheid (sinds mei 1999), De Nacht (sinds 2003), Het Rijk der Reuzen (sinds 2009), De Grote Wildernis (sinds 2014), Het Woud (sinds 9 juli 2016) en Het DinoPark (2007). Het park heeft ook drie attracties: Berenboemel (sinds 1968), Carrousel en Expeditie rivier (sinds 2015). In november 2020 ontsnapten er twee chimpansees. Zij konden ontsnappen doordat het verblijf niet goed was afgesloten. Helaas moesten de ontsnapte chimpansees worden doodgeschoten om verdere escalatie te voorkomen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.