Diergaarde Blijdorp Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Diergaarde Blijdorp?

Bel nu Bel nu

Diergaarde Blijdorp Contact

Telefoonnummer
Adres
Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Diergaarde Blijdorp. 

Waarom Diergaarde Blijdorp bellen?

Wat kunt u allemaal doen in Diergaarde Blijdorp?

Wilt uw weten wat u allemaal kunt doen in Diergaarde Blijdorp? Welke activiteiten organiseert Diergaarde Blijdorp? Wat kunt u allemaal bezoeken? Wilt u naar het Oceanium? Moet u daarvoor reserveren? Bel Diergaarde Blijdorp klantenservice en zij kunnen u alles vertellen over de diverse activiteiten op Diergaarde Blijdorp.

U wilt tickets kopen

Bel het Diergaarde Blijdorp telefoonnummer wanneer u graag naar Diergaarde Blijdorp wilt en benieuwd bent naar het soort tickets. Hoe kunt u tickets kopen? Kan dat online? Diergaarde Blijdorp klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van tickets voor de diergaarde.

Wat zijn de openingstijden van Diergaarde Blijdorp?

Bent u een bezoek aan Diergaarde aan het plannen en wilt u weten of Diergaarde Blijdorp rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Diergaarde Blijdorp? Bel Diergaarde Blijdorp klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

Kan ik korting krijgen?

Neem contact op via het Diergaarde Blijdorp telefoonnummer als u wilt weten of u recht op korting heeft voor Diergaarde Blijdorp? Of lopen er kortingsacties? Hoe kunt u uw kortingscodes gebruiken? Diergaarde Blijdorp klantenservice kan u meer informatie geven over korting voor Diergaarde Blijdorp.

Is Diergaarde Blijdorp toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Diergaarde Blijdorp? U kunt het Diergaarde Blijdorp nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van de diverse verblijven in Diergaarde Blijdorp.

U wilt informatie over de arrangementen van Diergaarde Blijdorp

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten in Diergaarde Blijdorp? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het Diergaarde Blijdorp telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Facebook-pagina Diergaarde Blijdorp

Neem contact op via Facebook

Diergaarde Blijdorp heeft een Facebook-pagina met leuke berichten, nieuwtjes en acties van Diergaarde Blijdorp. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met Diergaarde Blijdorp klantenservice.

Via Twitter in contact met Diergaarde Blijdorp

Contact opnemen via Twitter

Diergaarde Blijdorp heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Diergaarde Blijdorp met mooie foto’s, nieuws en acties van Diergaarde Blijdorp. U kunt een DM naar Diergaarde Blijdorp klantenservice sturen.

Instagram-pagina Diergaarde Blijdorp

Bekijk Instagram-pagina

Diergaarde Blijdorp heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s via posts, reels en video’s over acties, nieuws en activiteiten van Diergaarde Blijdorp. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals ‘fan foto’s’, ‘TV-serie’, ‘Olifanten’ en ‘Neushoorns’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Diergaarde Blijdorp klantenservice.

Diergaarde Blijdorp op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Diergaarde Blijdorp is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Diergaarde Blijdorp vindt u diverse nieuwsberichten over Diergaarde Blijdorp. De klantenservice van Diergaarde Blijdorp is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Diergaarde Blijdorp

Bekijk Diergaarde Blijdorp op Youtube

Diergaarde Blijdorp heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Diergaarde Blijdorp en de vele verschillende dieren en activiteiten in de dierentuin. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists over de verschillende dieren op het park zoals leeuwenwelpjes, panda’s, neushoorns, okapi’s en nog veel meer. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Diergaarde Blijdorp klantenservice via het Youtube-kanaal.

Diergaarde Blijdorp op Pinterest

Bekijk Diergaarde Blijdorp op Pinterest

Op de Diergaarde Blijdorp Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s met pins zoals leeuwenwelpjes, okapi, Blijdorp college, Tapirtje Penang, en Blijdorp Vlogs. Dierengaarde Blijdorp klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Schrijf een brief aan Diergaarde Blijdorp

Het postadres is:

Postbus 532
3000 AM Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Diergaarde Blijdorp klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Diergaarde Blijdorp.

Meer informatie over Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp heet officieel Stichting Koninklijke Diergaarde Rotterdam en is één van de oudste dierentuinen van Nederland. Diergaarde Blijdorp is begonnen als een hobby van twee spoorwegbeambten die in 1856 een spoortuintje in de Rotterdamse binnenstad huurden om hun verzameling exotische vogels onder te brengen. De eerste dieren waren een kokmeeuw, een paar eenden en iets later een haas. In 1857 werd de Rotterdamsche Diergaarde opgericht en de eerste directeur was Henri Martin, die oorspronkelijk leeuwentemmer was. De Diergaarde breidde door de jaren heen uit en met de komst van een groot apenhuis, roofdierengebouw, vogelhuis, reptielenhuis en de verzameling dieren en planten groeide de dierentuin verder en verder. In 1937 nam het gemeentebestuur van Rotterdam het besluit dat de Diergaarde weg moest uit het stadscentrum en in 1938 is men gestart met de bouw van de nieuwe Diergaarde ‘Blijdorp’, vernoemd naar de polder Blijdorp. Tijdens het bombardement van Rotterdam, door de Duitsers, zijn vele dieren omgekomen en voor zover mogelijk werden de overlevende dieren overgebracht naar Blijdorp. Op 7 december 1940 werd de nieuwe Diergaarde officieel geopend. In 1988 is Diergaarde Blijdorp qua opbouw veranderd en zijn er natuurlijk ogende biotopen per werelddeel gebouwd, waar niet alleen dieren leven, maar ook planten en culturele elementen worden getoond. Diergaarde Blijdorp is ook een botanische tuin. Natuurlijk is Diergaarde Blijdorp bekend vanwege de ontsnapping van Bokito, een zilver rug gorilla, die op 18 mei 2007 ontsnapte en een bezoekster aanviel.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.