Dirk Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Dirk?

Bel nu Bel nu

Dirk Contact

Telefoonnummer
Adres
Flemingweg 1, 2408 AV Alphen aan de Rijn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:00-20:00
Dinsdag
07:00-20:00
Woensdag
07:00-20:00
Donderdag
07:00-20:00
Vrijdag
07:00-20:00
Zaterdag
07:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Dirk. 

Waarom Dirk bellen?

U wilt meer informatie over de Dirk cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Dirk ontvangen? Wilt u uw Dirk cadeaukaart gebruiken? Neem contact op met Dirk klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het gebruik van de Dirk cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Dirk nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Dirk. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Dirk klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Dirk.

U heeft vragen over de Dirk app

Bel het Dirk telefoonnummer wanneer u vragen heeft over de Dirk app. Hoe werkt de Dirk app? Wat is er zo handig aan de Dirk app? Dirk klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het downloaden en gebruik van de Dirk app.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Dirk nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van gekochte producten of beschadigde producten. Dirk klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Dirk.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Dirk nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Dirk biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over betalen in de winkels van Dirk van den Broek.

Wat is Dirck3?

Bel het Dirk telefoonnummer wanneer u gehoord heeft van Dirck3. Wat is Dirck3? Kan ik online drank kopen bij Dirck3? Is er een Dirck3 bij mij in de buurt? Dirk klantenservice kan u meer informatie geven over Dirck3.

Contact met Dirk via WhatsApp

Chat via WhatsApp met Dirk

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Dirk is 0883134444. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Dirk klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar op werkdagen gedurende de normale openingstijden en men zal over het algemeen binnen 10 minuten reageren.

Facebook-pagina Dirk

Neem contact op via Facebook

Dirk heeft een Facebook-pagina met leuke berichten met nieuws en informatie over de diverse acties en aanbiedingen bij Dirk. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Dirk klantenservice. Zij zijn bereikbaar via Facebook gedurende de normale openingstijden en over het algemeen reageert de klantenservice binnen een uur op uw Messenger-bericht.

Via Twitter in contact met Dirk

Contact opnemen via Twitter

Dirk heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over met nieuws van Dirk en berichten over de actuele acties en aanbiedingen. U kunt een DM naar Dirk klantenservice sturen. Er zal zo snel mogelijk op uw DM gereageerd worden.

Instagram-pagina Dirk

Bekijk Instagram-pagina

Dirk heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse aanbiedingen en acties bij Dirk via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s zoals #DirkSquad, Win!, De Dirk tram en De Smaaktest. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Dirk klantenservice via Instagram.

Dirk op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Dirk is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Dirk vindt u diverse nieuwsberichten over Dirk, werken bij Dirk en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Dirk is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Dirk

Bekijk Dirk op Youtube

Dirk heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Dirk. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld Bespaarmaatregelen, Dirk volgens de Klant, De Smaaktest, Vitamine Dirk en A-merken. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Dirk klantenservice via het Youtube-kanaal.

Dirk op Pinterest

Bekijk Dirk op Pinterest

Op de Dirk Pinterest-pagina vindt u pins van Dirk met bijvoorbeeld pin-verzamelingen zoals Groente en Fruit, Hoofdgerechten, Kinderkeuken, Iedereen Gezond en Ontbijt & Brunch. Dirk klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over Dirk

Dirk is een Nederlandse supermarktketen die tot 2014 winkels exploiteerde onder de naam van de oprichter Dirk van den Broek. Dirk profileert zich middels (iets) lagere prijzen dan de gemiddeld prijzen van A-merken in supermarkten. Dirk is (net als een groot aantal andere supermarktketens) aangesloten bij de inkoopvereniging Superunie en heeft ook een eigen huismerk met de naam '1 de Beste'. De meeste winkels van Dirk bevinden zich in en rondom de Randstad, met enkele vestigingen in het oosten van het land. Het distributiecentrum van Dirk stond tot 2021 Amsterdam. Inmiddels staan zowel het hoofdkantoor als distributiecentrum van Dirk in Alphen aan den Rijn. De eerste Dirk van den Broek was een melkzaak aan het Mercatorplein in Amsterdam. Deze melkzaak is vervolgens in 1948 omgebouwd tot de eerste Amsterdamse zelfbedieningswinkel. In 1953 opende Dirk van den Broek zijn eerste supermarkt aan de Bilderdijkstraat/hoek Kinkerstraat in Amsterdam. Jaren later, in 1972, is de eerste Dirk van den Broek supermarkt onder de Digros-formule in Katwijk geopend. Het netwerk Dirk van den Broeks is dat jaar verder uitgebreid met 11 Dirk van den Broek-supermarkten in Nederland. In de jaren daarna heeft Dirk van den Broek onder andere winkels van Bas van der Heijden en alle winkels van supermarktketen Jan Bruijns overgenomen. In 2014 bestond Dirk van den Broek uit ongeveer honderd supermarkten, waarvan er 55 "Dirk van den Broek", 28 "Bas van der Heijden" en 17 "Digros" heetten. Alle supermarkten voerden echter dezelfde winkelformule. Sinds 2001 werkt Dirk van den Broek samen met DekaMarkt en verschillende Dirksonderdelen zijn toen samengevoegd. Beide supermarktketens zijn in 2008 ondergebracht onder de Detailresult Groep. In 2021 zijn de twee winkelketens weer zelfstandig geworden. Maar ze werken nog wel samen op het gebied van logistiek, broodproductie, vleesverwerking en ondersteunende diensten zoals personeelszaken, financiële administratie en automatisering via de gezamenlijke onderneming Detailresult.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.