Ditzo Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van Ditzo?

Bel nu Bel nu

Ditzo Contact

Telefoonnummer
Adres
Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:30
Dinsdag
08:30-17:30
Woensdag
08:30-17:30
Donderdag
08:30-17:30
Vrijdag
08:30-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Ditzo. 

Waarom Ditzo bellen?

U heeft zorgkosten die u zou willen declareren

U heeft vragen over uw verzekering voor wat betreft een zorgkosten declaratie. Neem contact op met Ditzo klantenservice. Zij zullen al uw vragen over declaraties en uw zorgverzekering bij Ditzo kunnen beantwoorden.

U wilt weten wat het saldo van uw eigen risico is

Bel het Ditzo nummer en de klantenservice kan samen met u nagaan wat het saldo van uw eigen risico (nog) is en andere vragen over facturen en uw zorgverzekering beantwoorden.

U heeft een vraag over betalingen

Wilt u meer weten over de premie die u moet betalen? Of hoe u de zorgpremie kunt betalen. Bel het Ditzo telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over betalen en betaalmethoden.

Uw kind wordt binnenkort 18 jaar

Wordt uw kind binnenkort 18 jaar en wilt u weten hoe hij/zij goed verzekert blijft voor zorgkosten. Neem contact op via het Ditzo nummer en de klantenservice kan u alle informatie geven rondom de zorgverzekering van kinderen van 18 jaar en ouder.

U wilt een wijziging doorgeven

Contacteer Ditzo klantenservice wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of een andere wijziging wilt doorgeven, maar niet precies weet hoe of waar u dit moet doen. De medewerker kan u meer informatie en uitleg geven over het wijzigen van persoonlijke gegevens en meer.

U wilt meer weten over de verschillende zorgverzekeringen

Overweegt u om over te stappen naar Ditzo zorgverzekering. Bel het Ditzo nummer en stel uw vragen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende soorten verzekeringen van Ditzo.

Chatten met Ditzo

Chat met Ditzo

Neem rechtstreeks contact op met Ditzo klantenservice via de chat. Als u vragen heeft kunt u direct en rechtstreeks chatten met een Ditzo klantenservice medewerker. De chat is buiten kantoortijden niet beschikbaar.

Chatten met Ditzo

Contact met Ditzo via WhatsApp

WhatsApp Ditzo

U kunt rechtstreeks berichten naar Ditzo klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Ditzo is 06 516 777 01. Ditzo klantenservice is via Whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ditzo klantenservice reageert binnen 2 uur op uw WhatsApp bericht.

Contact met Ditzo via WhatsApp

Contact met Ditzo via Facebook

Bekijk Ditzo op Facebook

Ditzo heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van Ditzo. U kunt Ditzo klantenservice ook een DM sturen via Facebook Messenger. Ditzo klantenservice is via Facebook Messenger bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de klantenservice reageert over het algemeen binnen 2 uur op uw bericht.

Contact met Ditzo via Facebook

Contact met Ditzo via Twitter

Bekijk Ditzo op Twitter

De klantenservice van Ditzo is ook actief op Twitter. Ditzo klantenservice is via Twitter snel bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30-21:00 uur en op zaterdag van 9:00-18:00 uur. Zij zijn gedurende deze tijden ook bereikbaar via Twitter DM.

Contact met Ditzo via Twitter

Ditzo op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Ditzo heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk berichten via foto’s en video’s. Helaas is het niet mogelijk om via Instagram direct contact op te nemen met Ditzo klantenservice.

Ditzo op Instagram

Ditzo op Linkedin

Bekijk Ditzo op Linkedin

Ditzo heeft ook een Linkedin-pagina waar zij slechts enkele nieuwsberichten delen. U kunt echter geen rechtstreeks contact met Ditzo klantenservice opnemen via Linkedin.

Ditzo op Linkedin

Ditzo op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal Ditzo

Ditzo heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatieve video’s. Deze video’s staan in playlist zoals ‘Zorgkennisquiz’, ‘Ditzo legt uit’, ‘Handig om te weten’ en ‘Zomertips’. U kunt Ditzo klantenservice niet direct bereiken via Youtube.

Ditzo op Youtube

Schrijf een brief aan Ditzo

Het postadres is:

Postbus 2072
3500 HB Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Ditzo klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Ditzo.

Meer informatie over Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar en maakt deel uit van ASR Nederland N.V. ASR behoort tot de één van de grootste verzekeraars van Nederland. Naast Ditzo maken ook de Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ardanta onderdeel uit van de ASR. Ditzo geeft zelf geen advies over verzekeringen. Zij verwijzen daarvoor naar ASR en adviseurs van ASR wanneer klanten advies zouden willen. In oktober 2007 is Ditzo met de Ditzo Autoverzekering op de Nederlandse verzekeringsmarkt verschenen. In 2008 breidden ze uit met onder andere de Ditzo Woonhuisverzekering, de Ditzo Inboedelverzekering, de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering, de Ditzo Reisverzekering en de Ditzo Rechtsbijstandverzekering bij. Sinds 2011 biedt Ditzo ook zorgverzekeringen aan, online. De leuze waarmee zij bekend zijn (geworden) – met John de Wolf in de hoofdrol – ‘Ditzo wil het verzekeren niet moeilijker maken als het makkelijker kan’. Het principe waar de Ditzo verzekering op zijn gestoeld is dat Ditzo verzekeringen bieden wat de consument echt nodig heeft, met duidelijke voorwaarden en flexibel aanpasbaar.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.