DNWG Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van DNWG?

Bel nu Bel nu

DNWG Contact

Telefoonnummer
Adres
A. Fokkerstraat 8, 4462 ET Goes
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-16:30
Dinsdag
08:00-16:30
Woensdag
08:00-16:30
Donderdag
08:00-16:30
Vrijdag
08:00-16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij DNWG. 

Waarom DNWG bellen?

U heeft vragen over de watermeter

Bel het DNWG telefoonnummer wanneer u een bericht heeft gekregen dat uw watermeter moet worden gewisseld. Of over de slimme watermeter. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over uw watermeter en eventuele watermeterwisseling.

U gaat binnenkort verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Wilt u de diverse aansluitingen met DNWG regelen of juist laten afsluiten? Neem dan contact op met DNWG klantenservice en de medewerker kan uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over het aansluiten of afsluiten van aansluitingen bij DNWG.

U wilt een klacht indienen

Bel het DNWG telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice zal naar u luisteren en u meer informatie geven over het indienen van een klacht bij de DNWG.

Controleert DNWG de kwaliteit van haar meters?

Neem contact op via het DNWG telefoonnummer als meer wilt weten over de kwaliteitscontrole van DNWG. Heeft u de indruk dat een meter niet goed werkt? DNWG klantenservice kan u meer uitleg geven over hoe en welke kwaliteitscontroles DNWG uitvoert.

U wilt zonnepanelen gaan plaatsen?

Wilt u zonnepanelen op uw dak gaan plaatsen en zelf energie gaan opwekken? Wilt u weten of uw aansluiting geschikt is voor het vermogen van bepaalde zonnecellen? Of hoe u uzelf kunt aanmelden voor het leveren van energie? Bel dan het DNWG nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de procedure rondom het leveren van eigen energie.

U wilt weten hoe de tarieven zijn opgebouwd

U kunt het DNWG nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de tarieven die DNWG berekend. Of wilt u weten hoe u kunt betalen? Of hoe de meterstanden worden berekend? DNWG klantenservice kan uw vragen beantwoorden en eventueel extra informatie verstrekken.

Contact met DNWG via contactformulier

Contactformulier invullen

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op de website kunt vinden, kunt u een rechtstreeks bericht naar DNWG klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagd gegevens en stel uw vraag. Verzend het contactformulier en DNWG klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met DNWG via contactformulier

Contact met DNWG via Facebook

Bekijk Facebook-pagina DNWG

DNWG heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van DNWG of waar DNWG bij betrokken is. U kunt een bericht naar DNWG klantenservice sturen via Facebook Messenger.

Contact met DNWG via Facebook

Contact met DNWG via Twitter

Bekijk DNWG op Twitter

DNWG heeft een Twitter-pagina waar zij waterstoringen en werkzaamheden in hun netwerk melden. Wilt u dus weten of er een waterstoring bij u in de buurt is, check dan DNWG op Twitter. U kunt ook een DM naar DNWG klantenservice sturen.

Contact met DNWG via Twitter

DNWG op Linkedin

DNWG op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van DNWG deelt DNWG klantenservice nieuwsberichten over DNWG, de toekomstplannen van DNWG en acties of projecten waar DNWG bij betrokken is. DNWG deelt op Linkedin ook de actuele openstaande vacatures bij DNWG. De klantenservice van DNWG is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

DNWG op Linkedin

Youtube-kanaal van DNWG

Bekijk DNWG op Youtube

Op het Youtube-kanaal van DNWG staan diverse informatieve video’s van DNWG. Deze video’s zijn ingedeeld in een 3-tal playlists: ‘DNWG/Enduris intern’, ‘DNWG/Enduris tutorials intern’ en ‘Meettechniek. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met DNWG klantenservice via Youtube.

Youtube-kanaal van DNWG

Schrijf een brief aan DNWG

Het postadres is:

Postbus 399
4460 AT Goes

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan DNWG klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van DNWG.

Meer informatie over DNWG

DNWG is een Nederlandse Netwerkbeheerder in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De letters DNWG vormen de afkorting voor De NetWerk Groep. Tot 2017 heette het bedrijf DELTA Netwerk Groep, dus ook DNWG. Vanwege de verplichte splitsing van de diverse onderdelen volgens de Wet onafhankelijk netbeheer, mocht het onderhoud van netwerken en het leveren van stroom en diensten niet meer onder hetzelfde bedrijf vallen. In het geval van DELTA NV, mocht de naam van de netbeheerder niet langer lijken op die van het productie- of leveringsbedrijf. DELTA NV is vervolgens opgesplitst in drie bedrijfsonderdelen: DELTA, PZEM en DNWG. DNWG kreeg toen wel een nieuwe naam (De Netwerk Groep), maar de afkorting bleef in feite hetzelfde. DNWG is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de netwerken, de fysieke kabels en leidingen. DNWG bestaat uit twee onderdelen Enduris en DNWG Infra. Enduris is de feitelijke netbeheerder en eigenaar van de elektriciteits- en gasnetten. DNWG Infra (voorheen DELTA Infra) is verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van de netwerken.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.