Dolfinarium Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Dolfinarium Harderwijk?

Bel nu Bel nu

Dolfinarium Contact

Telefoonnummer
Adres
Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB Harderwijk
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Dolfinarium. 

Waarom Dolfinarium Harderwijk bellen?

Hoe en waar kan ik een entreebewijs kopen?

Bel het Dolfinarium telefoonnummer wanneer u graag naar Dolfinarium Harderwijk wilt en benieuwd bent naar het soort entreebewijzen dat zij bieden. Hoe kunt u entreebewijzen kopen? Kan dat online? Dolfinarium klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van entreebewijzen.

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor Dolfinarium Harderwijk te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn? Welke voordelen of extra’s ontvangt u met een abonnement. Dolfinarium klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het Dolfinarium telefoonnummer wanneer u een kortingscode voor het Dolfinarium heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten een kortingscode te gebruiken? Dolfinarium klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode(s).

Wat kan ik allemaal doen bij Dolfinarium Harderwijk?

Wilt u weten wat u allemaal kunt doen in het Dolfinarium? Welke activiteiten organiseert Dolfinarium? Wat kunt u allemaal bezoeken? Wilt u naar een voorstelling? Wanneer zijn de voorstellingen? Is reserveren nodig? Bel Dolfinarium klantenservice en zij kunnen u alles vertellen en uitleggen over de diverse activiteiten van Dolfinarium Harderwijk.

Is het Dolfinarium toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Dolfinarium? Welke faciliteiten biedt Dolfinarium? Kunt u een rolstoel huren? Bel het Dolfinarium nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van Dolfinarium Harderwijk.

Hoe word ik dolfijnenverzorger?

Neem contact op via het Dolfinarium telefoonnummer wanneer u geïnteresseerd bent in werken of stage lopen bij Dolfinarium Harderwijk. Hoe kunt u solliciteren? Zijn er vacatures? Kan ik stage lopen bij Dolfinarium? De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over werken bij Dolfinarium Harderwijk.

In contact via het contactformulier

Vul het contactformulier in

U kunt rechtstreeks berichten naar Dolfinarium klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een tip, vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Dolfinarium klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Dolfinarium

Neem contact op via Facebook

Dolfinarium heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Dolfinarium, activiteiten, programma’s en vakantiewerk bij het Dolfinarium. U kunt de Facebook-berichten reageren. Maar u kunt ook via Facebook-Messenger contact opnemen met Dolfinarium klantenservice.

In contact met Dolfinarium via Twitter

Contact opnemen via Twitter

Dolfinarium heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met Youtube-video’s van Dolfinarium Harderwijk. U kunt een DM naar Dolfinarium klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Dolfinarium

Bekijk Instagram-pagina

Dolfinarium heeft ook een Instagram-pagina met foto’s, posts, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Dolfinarium. De Instagram-berichten zijn verdeeld op een aantal onderwerpen zoals op naam van de verschillende dieren, zodat u ze kunt volgen. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Dolfinarium klantenservice.

Dolfinarium op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van Dolfinarium vindt u een 2-tal video’s van Dolfinarium Harderwijk. De klantenservice van Dolfinarium is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Dolfinarium

Bekijk Dolfinarium op Youtube

Dolfinarium heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal informatieve video’s over Dolfinarium en de diverse zeedieren en verblijven. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Geboortes’, ‘Kenniscentrum Dolfinarium’, ‘Promo’ en ‘Achter de schermen. U kunt via Youtube geen contact opnemen met Dolfinarium Harderwijk klantenservice.

Meer informatie over Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Het park is in 1955 gesticht als nevenactiviteit bij de exploitatie van een speeltuin door de broers den Herder. Frits den Herder was gefascineerd door zeezoogdieren en in 1955 is hij gestart met de bouw van het eerste bassin waar acht jonge zeehonden uit Zeeland in kwamen te leven. In 1965 is het dolfinarium geopend en bezoekers konden het park bezoeken. Door de jaren heen is het dierenbestand verder uitgebreid en naast de tuimelaar dolfijnen, arriveerden ook Pacifische walrussen, Californische zeeleeuwen, de steller zeeleeuwen, gewone en grijze zeehonden, zwarte zwaardwalvissen en zelfs een orka. In 1989 is het park aan Ruud de Clercq, voormalig directeur van pretpark Efteling, verkocht. Het Roggenrif, het 3D-filmtheater, een opvangcentrum voor walvisachtigen zijn vervolgens toegevoeg en in 1997 is een lagune gebouwd, een natuurlijk bassin met Californische zeeleeuwen, dolfijnen, verschillende soorten vissen, krabben en kreeften. In 2001 is Dolfinarium Harderwijk verkocht aan het Franse recreatie concern Compagnie des Alpes (CdA). In 2013 is de dolfijnenshow 'Aqua Bella', een educatieve show waarin een verhaal over de gevolgen van afval in zee en de opwarming van de aarde wordt verteld, geopend. In 2014 is het Dolfinarium aan de Spaanse groep Aspro Ocio verkocht. In 2017 is ‘Waterpret’ geopend, de eerste attractie in het Dolfinarium waar geen dieren bij betrokken waren. Dit was het startpunt voor het omvormen van het Dolfinarium tot waterpretpark voor kinderen. Dierenshows komen minder centraal zijn te staan. Op 1 juli 2019 zijn er drie lange waterglijbanen aan Waterpret toegevoegd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.