DPD Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de DPD klantenservice?

Bel nu Bel nu

DPD Klacht

Telefoonnummer
Adres
Westfield 1410, 5688 HA Oirschot
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:30
Dinsdag
08:00-17:30
Woensdag
08:00-17:30
Donderdag
08:00-17:30
Vrijdag
08:00-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij DPD. 

Waarom DPD bellen?

U wilt een pakket met DPD versturen

Neem contact op met DPD-klantenservice wanneer u een pakket wilt versturen met DPD. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven hoe de procedure van pakketverzending met DPD verloopt.

U wacht op een pakket

U kunt het DPD-telefoonnummer bellen wanneer u op een pakket zit te wachten. DPD-klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan waar het pakket is en wanneer het bezorgd kan worden.

U wilt een pakket retour zenden

Neem contact op met de klantenservice via het DPD-nummer. Zij kunnen u meer informatie geven over retourzending en hoe de procedure van retournering van pakketten verloopt en wat u moet doen.

Er ligt een pakket bij een Pickup Parcelshop

Bel het nummer van DPD-klantenservice wanneer u vragen heeft over Pickup Parcelshops. Zij kunnen u meer informatie geven over het ophalen van uw pakket, de openingstijden en hoe lang een pakket maximaal in de Pickup Parcelshop wordt bewaard.

U wilt een pakket naar het buitenland sturen

Neem contact op met DPD-klantenservice wanneer u een pakket naar een ander land wilt versturen. Vanwege verschillende regels in de verschillende landen kan het zijn dat u documenten moet invullen en meesturen. De klantenservice kan u alle informatie hierover geven.

U heeft vragen over douaneformulieren

Neem contact op via het DPD-telefoonnummer wanneer u een pakket wilt versturen waarvoor douaneformulieren vereist zijn. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven welk(e) formulier(en) u nodig heeft.

Chatten met DPD

Chat met DPD

U kunt rechtstreeks contact opnemen met DPD door met ze te chatten via de chatbot rechts onderin op de pagina’s op de DPD website. Stel u vragen aan de chatbot en de chatbot zal direct reageren en meer informatie verstrekken.

Chatten met DPD

Via Facebook contact met DPD opnemen

Bekijk Facebook-pagina

DPD heeft een Facebook-pagina waar u vragen kunt stellen of opmerking achterlaten. Verder vindt u op DPD Facebookpagina nieuwsberichten en reacties op vragen en opmerkingen van klanten.

Via Facebook contact met DPD opnemen

Contact met DPD opnemen via Twitter

Bekijk DPD op Twitter

Hoewel DPD wel een Twitter-pagina is DPD klantenservice hier niet bereikbaar. Op de DPD Twitter-pagina staan nieuwsberichten over allerlei acties en activiteiten van DPD.

Contact met DPD opnemen via Twitter

DPD op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

DPD heeft ook een Internationale Engelstalige Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s en berichten over het werk van DPD en verschillende acties en activiteiten wereldwijd van DPD. De klantenservice van DPD is niet bereikbaar via Instagram.

DPD op Instagram

DPD op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van DPD staan actuele berichten over verschillende acties en activiteiten van DPD. U vindt hier ook de actuele vacatures bij DPD. U kunt DPD klantenservice niet rechtstreeks berichten via Linkedin.

DPD op Linkedin

DPD op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van DPD staan vele verschillende leuke en informatieve video’s over acties en activiteiten van DPD, klanten en medewerkers. De klantenservice van DPD is niet bereikbaar via Youtube.

DPD op Youtube

Een brief schrijven aan DPD

Het postadres is:

Westfields 1410
5688 HA Oirschot

U kunt er ook voor kiezen om contact met DPD op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over DPD

DPDgroup (Dynamic Parcel Distribution) heette oorspronkelijk Deutscher Paketdienst en is een internationaal franchisenetwerk van pakketvervoerders. De meeste vestigingen van DPD liggen in Europa, maar ze hebben ook depots en werken ook samen buiten Europa. DPD is in 1976 ontstaan uit 18 grote Duitse transportondernemers en waren zij de eerste private post- en pakketdienst in Duitsland. In 1993 heeft zich ook in Nederland gevestigd. In 1994 krijgt GeoPost SA, een dochteronderneming van de Franse Groep La Poste een meerderheidspositie in DPD. Vervolgens wordt Chronopost Nederland aan het Nederlandse deel van DPD toegevoegd en zij krijgen de naam GeoPost Nederland. Vervolgens (in 2006) wordt de algemene merknaam van alle GeoPost pakketvervoerders DPD (Dynamic Parcel Distribution), in Nederland DPD (Nederland) B.V. en sinds 2015 bestaat DPDgroup uit DPD, Chronopost en Seur. Het grootste deel van de medewerkers in de depots werkt via uitzendbureaus en de bezorgers werken allemaal op zzp basis, of zijn in dienst bij een ondernemer die route contracten bij DPD hebben. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Oirschot.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van DPD te bereiken?

Even snel bellen naar de klantenservice van DPD maar je weet het nummer niet? Geen nood! Wanneer jij via KlantenserviceDirect belt heb je het nummer van hun ook helemaal niet nodig want dat hebben wij voor jou. Wij verbinden je zo snel mogelijk door met de klantenservice van de DPD.

Hoe komt het dat het telefoonnummer van DPD zo lastig te bereiken is?

Op sommige momenten van de dag is het net even wat drukker en kan het zo zijn dat je wat minder snel telefonisch contact kunt krijgen met de klantenservice van de DPD. Wij zorgen ervoor dat het heel snel gebeurt en jij binnen korte tijd contact met ze hebt.

Via welke kanalen kan ik DPD bereiken?

Wil je niet bellen maar wel contact met de klantenservice van DPD? Via hun site kun je chatten met de Chatbot. Op Facebook is er de gelegenheid om een opmerking achter te laten of een vraag te stellen. Zij helpen je dan zo snel mogelijk en staan je te woord.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.