Driessen Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Driessen?

Bel nu Bel nu

Driessen Contact

Telefoonnummer
Adres
Schootense Dreef 15, 5708 HZ Helmond
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:00-19:30
Dinsdag
07:00-19:30
Woensdag
07:00-19:30
Donderdag
07:00-19:30
Vrijdag
07:00-19:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Driessen. 

Waarom Driessen bellen?

U wilt werken bij Driessen

Bel het Driessen telefoonnummer wanneer geïnteresseerd in een baan bij Driessen. Wilt u als consultant gaan werken bij Driessen? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het solliciteren bij Driessen zelf.

Waar moet ik me ziekmelden?

U werkt via Driessen en wilt weten hoe, waar en wanneer u zich kunt ziek of beter melden. Driessen klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het ziek en beter melden.

U heeft vragen over uw contract

Heeft u een contract bij Driessen? Wat voor een contract is dit? Hoe werkt dit? Neem contact op met de Driessen klantenservice en zij kunnen samen met u nagaan wat voor een contract u heeft en wat dat betekent.

U wilt meer informatie over Payroll via Driessen

U kunt het Driessen nummer bellen wanneer u vragen over payroll via Driessen. Wat houdt het in? Wat kost het? Hoe regelt u het? Driessen klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Payroll.

U heeft problemen met het inloggen

Bel het Driessen telefoonnummer wanneer een account heeft bij Driessen en het inloggen lukt niet? Bent u uw wachtwoord vergeten? Driessen klantenservice kan u helpen en samen met u nagaan hoe u uw inlogprobleem kan worden opgelost.

Hoe schrijf ik me in bij Driessen?

U heeft bent op zoek naar werk en overweegt om zich in te schrijven bij Driessen en heeft daar vragen over? Hoe schrijft u zich in? Wat doet Driessen voor u? Neem contact op met Driessen klantenservice en zij kunnen u meer vertellen over Driessen en zoeken van werk via Driessen.

Contact met Driessen via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Driessen klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Klik op ‘Contactformulier en vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Driessen klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Driessen

Neem contact op via Facebook

Driessen heeft een Facebook-pagina met berichten over Driessen, werken, solliciteren en activiteiten die Driessen onderneemt. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Driessen klantenservice. Men zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Via Twitter in contact met Driessen

Contact opnemen via Twitter

Driessen heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Driessen over werken, solliciteren met tips en adviezen. U kunt een DM naar Driessen klantenservice sturen.

Instagram-pagina Driessen

Bekijk Instagram-pagina

Driessen heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten van Driessen over solliciteren, werkgeluk en meer. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 4-tal categorieën: Tips, Werkgeluk, Events en JaIkWil.

Driessen op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Driessen is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Driessen vindt u diverse nieuwsberichten van Driessen, over het vinden van werk, maar ook met tips en adviezen op ander vlakken. Er staan ook actuele openstaande vacatures op de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Driessen

Bekijk Driessen op Youtube

Driessen heeft ook een eigen YouTube-kanaal met informatieve video’s. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals ‘Werken bij Driessen’ en ‘Zij-instroomtraject Driessen’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Driessen klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan Driessen

Het postadres is:

Postbus 748
5700 AS Helmond

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Driessen klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Driessen.

Meer informatie over Driessen

Driessen is een uitzendbureau dat bemiddelt tussen bedrijven en werkzoekenden in de overheids-, onderwijs- en zorgsector. Driessen is in 1993 opgericht door Jan Driessen onder de naam Driessen Administratie & Advies (DA&A). Bij de start werkte DA&A Driessen voor een aantal gemeentes vanuit het kantoor in Helmond. In 2008 verandert de naam DA&A Driessen in Driessen HRM_Payroll en in 2013 naar Driessen HRM. In 2013 wordt dochteronderneming The Solutions Factory opgericht en worden vestigingen elders in Nederland geopend. In 2016 wordt dochteronderneming Mensium aan de Driessen HRM toegevoegd en worden nog meer vestigingen geopend. In 2017 wordt de Driessen Foundation opgericht, waarmee Driessen ondersteuning biedt aan goede doelen, maar vooral ook mensen die verder van de arbeidsmarkt staan, helpt bij het vinden van werk. De naam Driessen HRM wordt Driessen Groep. De Driessen Groep omvat diverse bedrijven zoals IJK, Driessen Professionals, Mensium en The Solutions Factory. Driessen Professionals gaat in 2019 verder als apart bedrijf onder de naam Reijn. In 2021 wordt recruitmentbureau Jeij voor maatschappelijk gedreven organisaties gelanceerd en start Driessen ook de arbodienst Bloeij. Het servicepakket van Driessen Groep is in 2022 verder uitgebreid met Brainport Human Campus in Helmond, innovatiebureau Lüün en een strategische samenwerking met MyTalentBoard.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.