Drievliet Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Drievliet?

Bel nu Bel nu

Drievliet Contact

Telefoonnummer
Adres
Laan van ’s-Gravenmade 81, 2495 BD Den Haag
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Drievliet. 

Waarom Drievliet bellen?

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement of seizoenpas voor Drievliet te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn. Wat zijn de voordelen van een abonnement? Drievliet klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Wat zijn de openingstijden van Drievliet?

Bent u een bezoek aan Drievliet aan het plannen en wilt u weten wanneer Drievliet rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Drievliet? Bel Drievliet klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U wilt informatie over de arrangementen van Drievliet

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op de Drievliet? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het Drievliet telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Is Drievliet toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Drievliet? U kunt het Drievliet nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van Drievliet.

Komt u met het Openbaar Vervoer?

Neem contact op met Drievliet klantenservice wanneer u meer informatie wilt over hoe u Drievliet bereikt met het Openbaar Vervoer. De klantenservice kan u meer informatie geven over hoe Drievliet bereikt met het OV of uw eigen vervoermiddel.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Drievliet nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Drievliet. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Drievliet klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Drievliet.

Hoe wilt u contact opnemen met Drievliet?

Schrijf een brief aan Drievliet

Het postadres is:

Jan Thijssenweg 16
2495AH Den Haag

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Drievliet klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Drievliet.

Meer informatie over Drievliet

Familiepark Drievliet een attractiepark in Den Haag. De naam Drievliet komt van de ligging van het park op het knooppunt waar een aantal rivieren samenkomen: de Vliet (naar Leiden), de Haagvliet en de Delftse Vliet. Nu zijn alleen de Haagvliet en de Zuidvliet nog zichtbaar, maar op een kaart uit 1611 is één hofstede met een grote tuin op het knooppunt zichtbaar. Op een kaart van het hoogheemraadschap Delfland van 1712 staat Drievliet ook als buitenplaats met landschapstuinen aangegeven. In 1937 huren Piet en Po Faaij het landhuis en zij openen er een café, en later ook een theehuis met speeltuin. Na de oorlog, in 1950, kopen zij het landgoed en 1951 werd het landgoed een soort van attractiepark met de komst van een carrousel. In 1968 wordt er een monorail aangelegd op Drievliet, de oudste monorail in Nederland. Door de tijd heen worden er steeds meer attracties geopend en de ingang is verlegd naar de huidige ingang van het park. De meeste oude attracties van toen zijn er niet meer, maar er zijn nog enkele onderdelen zichtbaar zoals de lachgrot, ezeltje strek je en de botsauto’s. In 1996 is de wilde muis achtbaan “kopermijn” geopend en een jaar later Jungle River. Vervolgens zijn daar ook ‘thrill-seeking’ attracties bijgekomen, zoals de breakdance Star Dancer en het schommelschip De Piraat. Rond 2010 is Drievliet overgestapt op themagebieden; zoals het thema Oceaan met de huidige Draaikolk, Kwal en Nautilus, maar ook themagebieden als Lol Atol en Egypte. De laatste toegevoegde attractie is Spraypark een waterspeeltuin met water spuitende speeltoestellen, fonteinen en een watergordijn.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.