Drogist.nl Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Drogist.nl?

Bel nu Bel nu

Drogist.nl Contact

Telefoonnummer
Adres
Cookweg 14, 4462 HE Goes
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Drogist.nl. 

Waarom Drogist.nl bellen?

Hoe kan ik online bestellen bij Drogist.nl?

Bel het Drogist.nl telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Drogist.nl. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Drogist.nl.

U wilt informatie over de bezorging of zelf afhalen

Wilt u weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Of wilt u zelf uw bestelling ophalen? Wat zijn de algemene levertijden? Neem contact op met Drogist.nl klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over levering en/of afhalen van uw bestelling.

Wat zijn de verzendkosten bij Drogist.nl?

Neem contact op met Drogist.nl klantenservice wanneer u wilt weten wat de verzendkosten bij Drogist.nl zijn? De klantenservice van Drogist.nl kan u meer informatie geven over de verzendkosten van bestellingen bij Drogist.nl.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Drogist.nl nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Drogist.nl klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Drogist.nl.

Hoe kan ik bij Drogist.nl betalen?

U kunt het Drogist.nl nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Drogist.nl kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Drogist.nl online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Drogist.nl.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Drogist.nl account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam in MijnDrogist vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Drogist.nl telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Chatten met Drogist.nl

Chat met Drogist.nl

Neem rechtstreeks contact op met Drogist.nl klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Drogist.nl klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Drogist.nl. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur.

Facebook-pagina Drogist.nl

Neem contact op via Facebook

Drogist.nl heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Drogist.nl. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Drogist.nl klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 uur.

Via Twitter in contact met Drogist.nl

Contact opnemen via Twitter

Drogist.nl heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Drogist.nl. De laatste Tweet van Drogist.nl was in 2017. Het is dus niet zeker dat men op een DM zal reageren.

Instagram-pagina Drogist.nl

Bekijk Instagram-pagina

Drogist.nl heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten, tips, aanbiedingen en deals via posts, reels. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Drogist.nl klantenservice.

Drogist.nl op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Drogist.nl is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Drogist.nl vindt u enkele nieuwsberichten over Drogist.nl. De klantenservice van Drogist.nl is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Drogist.nl

Bekijk Drogist.nl op Youtube

Drogist.nl heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal video’s met informatie over verschillende producten en merken gezondheidsproducten. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Drogist.nl klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Drogist.nl

Drogist.nl is een Nederlandse online drogist. Drogisterij.nl verkoopt afslank-, gezondheids-, parfum-, make-up en andere verzorgingsproducten. Drogist.nl is in 2011 live online gegaan. De start ligt echter in 1996 bij de oprichting van markthandel Luga, een bus vol drogisterij artikelen die 6 dagen per week op Zeeuwse markten stond. De eigenaren van Luga besluiten om in 1998 een winkel te openen in Goes ‘Unique beenmode & drogist’. Een drogist waar men ook terecht kan voor beenmode, zoals sokken en panty's. In 2001 kwam daar een tweede winkel bij in Middelburg, winkelcentrum Dauwendaele. In 2002 besluit Unique om de domeinnaam Drogist.nl te kopen voor "toekomstig" gebruik. In 2004 veranderd naam van het Drogist.nl in Unique drogist & beenmodespecialist. Het Drogist.nl wil verder gaan uitbreiden en in 2007 wordt een distributiecentrum gebouwd. In 2010 begint men met de ontwikkeling van de webshop ‘Drogist.nl’ en in 2011 gaat Drogist.nl live. In 2014 veranderd de naam officieel van Unique drogist & beenmodespecialist naar Drogist.nl. Het Drogist.nl groeit door en in 2018 is Drogist.nl één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Men start met de bouw van een nieuw distributiecentrum dat in 2019 in gebruik wordt genomen. Drogist.nl levert niet alleen in Nederland, maar ook in België.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.