Duinrell Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Duinrell?

Bel nu Bel nu

Duinrell Contact

Telefoonnummer
Adres
Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Duinrell. 

Waarom Duinrell bellen?

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Duinrell nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Duinrell biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Duinrell en het kopen van tickets en/of betalen van uw verblijf op Duinrell.

Wat zijn de openingstijden van Duinrell?

Bent u een bezoek attractiepark Duinrell aan het plannen en wilt u weten of Duinrell rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Duinrell? Wilt u weten of het Tikibad open is? Bel Duinrell klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Duinrell nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Duinrell. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Duinrell klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Duinrell.

Bent u een schoolreisje of personeelsuitje aan het organiseren?

Neem contact op via het Duinrell telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een schoolreisje, personeels- of groepsuitje, of kinderfeestje op Duinrell. De klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Duinrell.

U wilt meer informatie over overnachten op Duinrell

Wilt u een weekendje boeken op Duinrell en wilt u meer informatie over overnachten op Duinrell? Of wilt u meer informatie over specifieke overnachtingsmogelijkheden, zoals de camping, Glamping, Duingalows of groepsaccommodaties. Bel het Duinrell nummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

Kan ik een fiets huren?

Bel het Duinrell telefoonnummer wanneer u graag een fiets zou willen huren. Duinrell klantenservice kan u meer vertellen over de mogelijkheden en hoe u uw fietshuur kunt regelen en reserveren.

Contact met Duinrell via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Duinrell klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scroll naar beneden op de contactpagina. Hier vindt u het Duinrell contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Duinrell klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Duinrell

Neem contact op via Facebook

Duinrell heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse attracties en activiteiten op Duinrell. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Duinrell klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Duinrell

Contact opnemen via Twitter

Duinrell heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over de verschillende attracties, activiteiten en nieuwe ontwikkelingen op Duinrell. U kunt een DM naar Duinrell klantenservice sturen.

Instagram-pagina Duinrell

Bekijk Instagram-pagina

Duinrell heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Duinrell via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s zoals ‘Attracties’, ‘Vakantiepark’, ‘Q&A’, en ‘Tikibad’.

Duinrell op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Duinrell is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Duinrell vindt u diverse nieuwsberichten over Duinrell, ontwikkelingen, evenementen en attracties op Duinrell. De klantenservice van Duinrell is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Duinrell

Bekijk Duinrell op Youtube

Duinrell heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Duinrell en de vele verschillende attracties en activiteiten op Duinrell. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals de verschillende attracties, het vakantiepark en diverse activiteiten.

Duinrell op TikTok

Bekijk Duinrell op TikTok

Op de Duinrell TikTok-pagina vindt u diverse videootjes over wat er allemaal gebeurt op Duinrell. Iedere dag wordt er een nieuwe TikTok uit het attractiepark, Tikibad of vakantiepark geplaatst.

Meer informatie over Duinrell

Duinrell is een attractiepark en camping in Wassenaar. Het attractiepark is eigendom van, en wordt geleid, door de broers Roderick en Philip van Zuylen van Nijevelt. De mascotte van Duinrell heet Rick de Kikker. De start van attractiepark Duinrell ligt in 1935, toen Philip van Zuylen van Nijevelt (1898-1940) de poorten van Landgoed Duinrell voor het publiek opende. In de Oranjerie werd er een theetuin ingericht en de schaapskooi werd een restaurant met daaromheen speeltoestellen. De familie is na de oorlog doorgegaan en Duinrell is op kleine schaal voorgezet. Na het restaurant en de theetuin, is de familie toen overnachtingsmogelijkheden gaan aanbieden. In 1953 werd er voor het eerst gekampeerd op Duinrell. Officieel wat het toen nog geen camping, dat was pas in 1959. In 1968 is het buitenbad geopend. Duinrell is een attractiepark geworden toen in 1984 het het subtropisch zwemparadijs Tikibad, bij het bestaande buitenbad, werd gebouwd. In 1984 is ook de Rodelbaan geopend en een jaar later is de Kikkerachtbaan geopend. In 1986 is het "kasteel" gesloopt en het torentje (puntdak) is op de "Paardenstal" geplaatst. Door de jaren heen zijn er vele verschillende attracties toegevoegd aan Duinrell. Inmiddels biedt Duinrell ook andere soorten accommodatie aan zoals Duingalows, luxe Lodge tenten en Tiny houses. In 2023 opent Duinrell een nieuw themagebied ‘Amsterdamse Grachten’.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.