Dunea Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Dunea klantenservice?

Bel nu Bel nu

Dunea Contact

Telefoonnummer
Adres
Plein van de Verenigde Naties 11, 2719 EG Zoetermeer
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
08:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Dunea. 

Waarom Dunea bellen?

U moet de meterstand doorgeven

Bel het Dunea telefoonnummer van Dunea wanneer u wilt weten hoe u de meterstand moet aflezen en doorgeven. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe de meterstand kunt doorgeven.

Er komt geen water uit de kraan

Neem contact op met Dunea klantenservice wanneer er geen of vies water uit uw kranen komt. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn en/of hoe de storing opgelost kan worden.

U wilt betalen

U kunt het Dunea nummer bellen wanneer u vragen heeft of betalingen. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan of u nog moet betalen, en hoe u kunt betalen.

U wilt informatie over de tarieven

Bel het Dunea klantenservice nummer voor meer informatie over de tarieven van Dunea. De klantenservice kan u uitleggen hoe de tarieven zijn opgebouwd.

U gaat verhuizen

U kunt het Dunea telefoonnummer bellen wanneer u gaat verhuizen en uw nieuwe adres wilt doorgeven, Dunea opzeggen of andere wijzigingen wil doorgeven. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan of het nieuwe adres onder hetzelfde waterschap valt.

U wilt weten hoe hard het water bij u is

Neem contact op met Dunea klantenservice wanneer u meer wilt weten over de hardheid van het water bij u thuis. De klantenservice kan nagaan hoe hard of het zacht het water bij u in de buurt is.

Contact met Dunea via contactformulier

Contactformulier invullen

Wanneer u vraag, klacht of tip heeft kunt u rechtstreeks contact met Dunea opnemen door het contactformulier invullen. Dunea klantenservice zal proberen binnen 3 tot 5 werkdagen te reageren.

Contact met Dunea via contactformulier

Via Facebook contact met Dunea opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Dunea heeft een Facebook-pagina met tips en leuke berichten. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur en zal proberen binnen 2 uur op uw bericht te reageren.

Via Facebook contact met Dunea opnemen

Contact met Dunea opnemen via Twitter

Bekijk Dunea op Twitter

Dunea heeft een Twitter-pagina waar de klantenservice tussen 8.00 en 17.00 uur bereikbaar is. De reactietijd is binnen 2 uur. U vindt hier ook leuke berichten met informatie en tips op gebied van water en klimaat.

Contact met Dunea opnemen via Twitter

Dunea contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Dunea heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto en video berichten met tips, adviezen op het gebied van water, klimaat en natuur. De klantenservice is niet bereikbaar via Instagram.

Dunea contacteren via Instagram

Dunea op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Dunea staan berichten over actuele zaken rondom water, klimaat en natuur. Ook vindt u hier actuele vacatures bij Dunea. U kunt Dunea klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Dunea op Linkedin

Dunea op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Dunea staan shorts en leuke en informatieve filmpjes met betrekking klimaat, water, natuur en werken bij Dunea. De klantenservice van Dunea is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Dunea op Youtube

Een brief schrijven aan Dunea

Het postadres is:

Postbus 756
2700 AT Zoetermeer

Niet op zoek naar telefoonnummer Dunea, maar neemt u liever contact op met Dunea door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Dunea

Dunea, voorheen Duinwaterbedrijf Zuid-Holland (DZH), levert drinkwater in het westen en zuiden van Zuid-Holland. Duinwaterbedrijf Zuid-Holland is in 1990 ontstaan uit een fusie tussen De Vlietstreek, De Tien Gemeenten en DWL en men beschouwt Den Haag als de oorsprong van het bedrijf omdat rond 1874 Duinwaterleiding van 's-Gravenhage (DWL) startte met de waterwinning in de duinen bij Scheveningen. In 1996 heeft het bedrijf het waterdeel van de Energie- en Watervoorziening Rijnland overgenomen. De gemeenten in het leveringsgebied zijn de aandeelhouders. Op 1 juli 2009 is de naam veranderd in Dunea. Dunea beheert drie duingebieden tussen Monster en Katwijk, de duinen van Solleveld, Meijendel en Berkheide. Er leven veel dieren en planten in deze waterwin- en natuurgebieden waarvan er een aantal bedreigde diersoorten zijn. Dunea gebruikt de duinen tussen Monster en Katwijk als natuurlijk filter. De bodem werkt dan als water zuiverend filter en als opslag. Dunea noemt dit duinwater en stelt dat dit proces, waarbij de duinen als filter worden gebruikt, uniek is in de wereld.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.