Efteling Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Efteling klantenservice?

Bel nu Bel nu

Efteling Contact

Telefoonnummer
Adres
Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
09:00-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Efteling. 

Waarom Efteling bellen?

U wilt informatie over het Efteling abonnement

Denkt er erover na om een abonnement voor de Efteling te kopen, maar heeft u nog vragen? Bel het Efteling klantenservicenummer en de medewerker kan u alle informatie geven over het abonnement van de Efteling inclusief de voordelen en voorwaarden.

U wilt een groepsuitje organiseren

U kunt het Efteling nummer bellen wanneer meer wilt weten over de mogelijkheden op de Efteling voor groepsuitjes en/of u als groep korting ontvangt. De klantenservice kan u meer informatie geven over de mogelijkheden en de voorwaarden voor groepen.

U wilt weten of uw hond mee mag

Wilt u uw hond liever niet de hele dag alleen laten en liever meenemen naar de Efteling? Neem contact op via het Efteling nummer en de klantenservice kan u meer vertellen over het huisdierbeleid van de Efteling.

U dient glutenvrij te eten

Mag u geen gluten eten en wilt u weten of dat u glutenvrij eten op de Efteling kunt kopen? Neem contact op met de Efteling klantenservice en zij kunnen u vertellen bij welke restaurants en/of shops u glutenvrij eten of snacks kunt kopen.

U wilt weten tot wanneer u ticket geldig zijn

Bel het Efteling telefoonnummer wanneer u tickets heeft waarvan de geldigheid is verlengd maar u niet precies weet tot wanneer. De Efteling klantenservice kan u meer informatie geven over de geldigheid van verschillende tickets.

U wilt een huisje boeken

Bel het Efteling telefoonnummer wanneer u een verblijf op één van de Efteling parken wilt boeken. De klantenservice kan u alle informatie geven over de verschillende vakantieparken en het Efteling hotel.

Chatbot Pennenveer van de Efteling

Chat met de Efteling

U kunt rechtstreeks contact met de Efteling opnemen via chatbot Pennenveer, de digitale assistent van de Efteling. Pennenveer is 24 uur per dag bereikbaar. Pennenveer kan snel antwoorden op uw vragen opzoeken. Klik op een onderwerp of stel u vraag en Pennenveer zal direct reageren.

Chatbot Pennenveer van de Efteling

Contact met de Efteling via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

De Efteling heeft een Facebook-pagina met berichten over alles wat er op de Efteling gebeurt van theatershows, avondopeningen tot foto’s van attracties en lieve foto’s van bezoekers. U kunt de Efteling klantenservice bereiken via Facebook Messenger en uw foto’s of video’s sturen. Het is niet geheel duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact met de Efteling via Facebook

Contact met de Efteling via Twitter

Bekijk de Efteling op Twitter

De klantenservice van de Efteling is ook actief op Twitter. Hier vindt u Efteling Tweets met updates en berichten over de Efteling. Ze delen berichten met video’s over de huidige attracties, maar ook attracties uit het verleden van de Efteling. U kunt een DM naar de Efteling klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact met de Efteling via Twitter

De Efteling op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

De Efteling heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s van acties van de Efteling en nieuws en updates over de Efteling zoals nieuwe attracties of theatershows. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met de Efteling klantenservice via Instagram.

De Efteling op Instagram

De Efteling op Linkedin

Bekijk de Efteling op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van de Efteling delen zij nieuwsberichten over de Efteling zoals nieuwe attracties, updates of veranderde openingstijden en dergelijke. Verder vindt u hier ook actuele vacatures van de Efteling. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht naar de Efteling klantenservice te versturen via Linkedin.

De Efteling op Linkedin

De Efteling op Youtube

Bekijk de Efteling op Youtube

De Efteling heeft ook een eigen YouTube kanaal met vele verschillende video’s zoals video’s uit de oude tijd ‘De Magische Klok’, of video’s opgenomen in attracties ‘Efteling Onride’, of ‘The Making of’ attracties, en video series met verhalen voor de kinderen. De Efteling heeft meerdere Youtube kanalen zoals bijvoorbeeld ‘Efteling Junior’, ‘Efteling Theater’, ‘Efteling Sprookjesboom’ en ‘Efteling Jokie’. U kunt de klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

De Efteling op Youtube

De Efteling op TikTok

Bekijk de Efteling op TikTok

Efteling is ook actief op TikTok, waar zij grappige, leuke en gezellige korte filmpjes delen. De Efteling klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via TikTok.

De Efteling op TikTok

Een brief schrijven aan de Efteling

Het postadres is:

Efteling B.V.
Postbus 18
5170 AA Kaatsheuvel

U kunt er ook voor kiezen om contact met de Efteling op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over de Efteling

De Efteling is een attractiepark en recreatiecomplex in Kaatsheuvel. De voorloper van de Efteling, natuurpark de Efteling is op 11 mei 1951 geopend. Vervolgens is op 31 mei 1952 het Sprookjesbos geopend. De Efteling is daarmee één van de oudste nog geopende themaparken ter wereld. De wortels van de Efteling zijn voortgekomen van pastoor De Klijn en kapelaan in 1933. Zij wilden een sportpark openen. Het R.K. Sport- en Wandelpark is op 19 mei 1935 geopend, wat later is uitgebreid met een speeltuin en theehuis. Later zijn er stukken grond bijgekocht en in 1950 is de Stichting Natuurpark de Efteling opgericht door de toenmalige burgemeester van Loon op Zand in samenwerking met de cineast Peter Reijnders en Anton Pieck. Binnen korte tijd werden tien sprookjes in het Sprookjesbos gerealiseerd onder andere het Kasteel van Doornroosje, het Kabouterdorp, de Put van Vrouw Holle, en de grot van Sneeuwwitje. Door de decennia heen zijn er meer sprookjes toegevoegd aan het Sprookjesbos toegevoegd en in de jaren vijftig werden er meer en meer andere attracties toegevoegd. Op 11 mei 1956 opende de Efteling de Stoomcarrousel, de eerste grote attractie buiten het Sprookjesbos. En in 1959 de alom Hollebolle Gijs, de pratende prullenbak op de Efteling verschenen. Wie kent niet ‘Papier hier! Papier hier!’ en na het weggooien van rommel Holle Bolle Gijs ons bedankt met ‘Dank u wel!’. De Efteling bestaat inmiddels uit meer dan het attractiepark het omvat ook een theater (Efteling Theater), twee hotels (Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land), twee vakantieparken (Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land), een vakantieverblijf voor zieke kinderen (Villa Pardoes) en een natuurgebied (het Loonsche Land).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.