Eindhoven Airport Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van Eindhoven Airport?

Bel nu Bel nu

Eindhoven Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-22:00
Dinsdag
08:00-22:00
Woensdag
08:00-22:00
Donderdag
08:00-22:00
Vrijdag
08:00-22:00
Zaterdag
08:00-21:00
Zondag
08:00-22:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Eindhoven Airport. 

Waarom Eindhoven Airport bellen?

Hoe laat moet u op Eindhoven Airport zijn?

Bel het Eindhoven Airport telefoonnummer wanneer u vanaf Eindhoven Airport vliegt en wilt weten wanneer u moet inchecken? Eindhoven Airport klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de incheck- en beveiligingsprotocollen en -tijden op het vliegveld.

Openbaar vervoer naar Eindhoven Airport

Wilt u liever met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport? Bel het Eindhoven Airport telefoonnummer voor meer informatie. Eindhoven Airport klantenservice kan u meer uitleg geven over hoe u het vliegveld met het openbaar vervoer kunt bereiken.

U bent uw parkeerkaart kwijtgeraakt

Bent u tijdens uw vakantie in het buitenland of op Eindhoven Airport uw parkeerkaart kwijt geraakt? Neem dan contact op met Eindhoven Airport klantenservice en zij kunnen u verder helpen en uitleg geven hoe u het Eindhoven Airport parkeerterrein toch kunt verlaten.

U heeft assistentie op Eindhoven Airport nodig

U kunt het Eindhoven Airport nummer bellen wanneer assistentie nodig heeft op Eindhoven Airport. Denk hierbij aan rolstoelbegeleiding, begeleiding van blinden of kinderen. Eindhoven Airport klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het regelen van assistentie op Eindhoven Airport.

U wilt overnachten op Eindhoven Airport

Vertrekt u vroeg in de ochtend en wilt u het zeker voor het onzekere nemen en voor vertrek op, of in de buurt van, Eindhoven Airport overnachten? Neem contact op via het Eindhoven Airport telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie over overnachten het Tulip Inn Eindhoven Airport op het vliegveld.

Wanneer kunt u uw bagage afgeven?

U kunt het Eindhoven Airport nummer bellen wanneer wilt weten hoe ver van tevoren u uw bagage kunt afgeven op Eindhoven Airport. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de bagage drop-of balies en het inchecken op Eindhoven Airport.

Contact met Eindhoven Airport via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Eindhoven Airport klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag of opmerking of klacht over Eindhoven Airport? Vul de gevraagde gegevens in. Stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Eindhoven Airport klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Eindhoven Airport via contactformulier

Contact met Eindhoven Airport via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Eindhoven Airport heeft een Facebook-pagina met berichten over Eindhoven Airport. Eindhoven Airport klantenservice is via Facebook Messenger rechtstreeks bereikbaar. Zij zijn gedurende de openingstijden tussen 8:00 en 22:00 uur aanwezig en zullen zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Eindhoven Airport via Facebook

Contact met Eindhoven Airport via Twitter

Bekijk Eindhoven Airport op Twitter

Eindhoven Airport heeft een Twitter-pagina waar Tweets gedeeld worden over onder andere actuele vertragingen van vluchten vanaf Eindhoven Airport, de weersomstandigheden op het vliegveld en werken op Eindhoven Airport. U kunt een DM naar Eindhoven Airport klantenservice sturen via Twitter.

Contact met Eindhoven Airport via Twitter

Eindhoven Airport op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Eindhoven Airport heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en berichten over reizen, vliegen, bestemmingen en dergelijke. De berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals bijvoorbeeld ‘Q&A’. ‘Bestemmingen’, ‘Achtergronden’ en ‘Hoogtepunten’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Eindhoven Airport klantenservice via Instagram.

Eindhoven Airport op Instagram

Eindhoven Airport op Linkedin

Bekijk Eindhoven Airport op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Eindhoven Airport deelt Eindhoven Airport klantenservice diverse nieuwsberichten over de toekomst van het vliegen en werken bij Eindhoven Airport. De klantenservice van Eindhoven Airport is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Eindhoven Airport op Linkedin

Eindhoven Airport op Youtube

Bekijk Eindhoven Airport op Youtube

Eindhoven Airport heeft ook een eigen YouTube kanaal met informatieve en leuke video’s met informatie over Eindhoven Airport en activiteiten op en rondom het vliegveld. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Eindhoven Airport klantenservice.

Eindhoven Airport op Youtube

Meer informatie over Eindhoven Airport

De Vliegbasis Eindhoven of Eindhoven Airport, ligt aan de westkant van Eindhoven, tussen Best en Veldhoven. Van oorsprong is Eindhoven Airport een civiel vliegveld, maar het is na de Tweede Wereldoorlog als vliegbasis overgegaan naar de Koninklijke Luchtmacht. Het vliegveld wordt deels voor de burgerluchtvaart gebruikt. De luchtmacht verzorgt echter alle basisdiensten zoals de verkeersleiding, meteo, brandweer, geneeskundige dienst en dergelijke. Eindhoven Airport is qua reizigersaantallen het grootste regionale vliegveld in Nederland. De Schiphol Group bezit 51% van de aandelen in Eindhoven Airport. De gemeente Eindhoven en de provincie Noord-Brabant zijn iedere 24,5% aandeelhouder. De grond is eigendom van de Koninklijke Luchtmacht en het militaire deel van de luchthaven (Vliegbasis Eindhoven) heet nog steeds ‘Welschap’, de oorspronkelijke naam bij de oprichting in 1932. In 1984 is op het civiele deel van het veld een aankomst- en vertrekhal gebouwd In eerste instantie van 1985-2000 maakte vooral BASE Regional Airlines gebruikt Eindhoven Airport als thuisbasis. In 2002 vloog Ryanair met haar eerste lijndienst, naar Londen Stansted. Deze lijndienst was het startpunt voor de ontwikkeling van Eindhoven Airport tot de grootste regionale luchthaven van Nederland. Inmiddels gebruiken ook  Transavia en Wizz Air gebruik van Eindhoven Airport. In 2005 is het nieuwe luchthavengebouw in gebruik genomen en sinds 2013 wordt er verder gebouwd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.