Eindhovens Dagblad Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Eindhovens Dagblad? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel nu

Eindhovens Dagblad Contact

Telefoonnummer
Adres
Glasgebouw, Strijp-S Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Eindhovens Dagblad. 

Waarom het Eindhovens Dagblad bellen?

Wilt u adverteren in het Eindhovens Dagblad?

Overweegt u om te gaan adverteren in het Eindhovens Dagblad? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Eindhovens Dagblad nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in Eindhovens Dagblad.

Gaat u op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met Eindhovens Dagblad klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

U zoekt werk of een stageplaats

U kunt het Eindhovens Dagblad nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Eindhovens Dagblad. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Eindhovens Dagblad klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Eindhovens Dagblad.

Hoe werkt bestellen via de Eindhovens Dagblad webshop?

Wilt u iets kopen in de Eindhovens Dagblad webshop? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het Eindhovens Dagblad telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de Eindhovens Dagblad webshop beantwoorden.

U heeft uw krant niet ontvangen?

Bel het Eindhovens Dagblad telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Eindhovens Dagblad doorgeven aan de bezorger.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Eindhovens Dagblad account niet? Bent u uw e-mail, wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Eindhovens Dagblad telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Chatten met Eindhovens Dagblad

Chat met Eindhovens Dagblad

Neem rechtstreeks contact op met Eindhovens Dagblad klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:00 uur contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met Eindhovens Dagblad klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met Eindhovens Dagblad via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Eindhovens Dagblad klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Eindhovens Dagblad klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Eindhovens Dagblad

Neem contact op via Facebook

Eindhovens Dagblad heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Eindhoven en de regio Zuidoost-Brabant, de rest van Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Eindhovens Dagblad klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Eindhovens Dagblad op Twitter

Twitter-pagina bekijken

Eindhovens Dagblad heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws uit Eindhovens en de regio Zuidoost-Brabant. U kunt een DM naar Eindhovens Dagblad klantenservice sturen.

Instagram-pagina Eindhovens Dagblad

Contact opnemen via Instagram

Eindhovens Dagblad heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via posts en reels actuele lokale nieuwsberichten uit Eindhoven en de regio Zuidoost-Brabant. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Eindhovens Dagblad klantenservice sturen.

Eindhovens Dagblad op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Eindhovens Dagblad is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Eindhovens Dagblad vindt u diverse nieuwsberichten uit Eindhoven en de regio Zuidoost-Brabant. De klantenservice van Eindhovens Dagblad is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Eindhovens Dagblad

Bekijk Eindhovens Dagblad op Youtube

Eindhovens Dagblad heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met nieuws uit Eindhoven en de regio Zuidoost-Brabant. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals de diverse seizoenen van PSV, EDtv, Guus Meeuwis, LIVE@ED, Eindhoven Centraal en nog veel meer.

Het Eindhovens Dagblad niet ontvangen?

Meldingsformulier invullen

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. Eindhovens Dagblad klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over het Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad (ED) is een regionaal dagblad en behoort tot DPG Media. Andere regionale dagbladen van De Persgroep zijn: Brabants Dagblad, BN DeStem, PZC, De Twentsche Courant Tubantia, De Gelderlander en Eindhovens Dagblad. Het Eindhovens Dagblad verschijnt in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Mierlo en Best. Het Eindhovens Dagblad richt zich voornamelijk op het regionale nieuws. De hoofdredactie is gevestigd in Eindhoven, maar er is ook een redactiekantoor in Helmond. Tot 1993 was het Helmonds Dagblad een kopblad van het Eindhovensch Dagblad en toen deze krant opgegaan in het ED. De eerste editie van het Eindhovensch Dagblad is op zaterdag 23 december 1911 verschenen. Rond 1915 was de "Eindhovensche en Meijerijsche Courant", een stevige concurrent. Deze krant was van katholieke signatuur. Het Eindhovensch Dagblad had het moeilijk tijdens de Tweede Wereldoorlog en in 1941 verdween de krant tijdelijk. In 1963 zijn Eindhovensch Dagblad en de krant Oost-Brabant gefuseerd onder de naam "Eindhovensch Dagblad, dagblad voor Oost-Brabant" en in april 1964 is Eindhovensch Dagblad samengegaan met de Nieuwe Eindhovense Krant. De nieuwe naam werd Eindhovens Dagblad. In 1967 is het ED een dochteronderneming van de Verenigde Nederlandse Uitgeverijen (VNU) geworden en in dit jaar heeft VNU ook het Helmonds Dagblad aangekocht. Deze krant is in 1993 verdwenen en sindsdien verschijnt het Eindhovens Dagblad ook in Helmond. In 2000 is de dagbladengroep van VNU aan Wegener verkocht en in 2015 Wegener overgenomen door het Vlaamse De Persgroep. Eindhovens Dagblad was in 1994 de eerste krant in Nederland met een internetversie. Het Eindhovens Dagblad kent de volgende regionale edities: Helmond, Noord, Oost, Stad, West en Zuid. Het Eindhovens Dagblad brengt ook lokale nieuwsfeiten via korte filmpjes op EDtv op de website van het ED en Youtube.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.