Emirates Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Emirates?

Bel nu Bel nu

Emirates Contact

Telefoonnummer
Adres
Schipholboulevard 211, 1118 BH Schiphol Airport
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Emirates. 

Waarom Emirates bellen?

Kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Neem contact op met Emirates klantenservice wanneer onverhoopt uw vlucht moet wijzigen of zelfs annuleren. Emirates klantenservice kan uw vragen beantwoorden en eventueel meer informatie en uitleg geven.

U heeft vragen over de Emirates App

Wilt u meer informatie over de Emirates App voor op de mobiele telefoon? Is de app veilig? Wat is het voordeel van de app? U kunt het Emirates nummer bellen en de klantenservice kan u informatie en uitleg geven over de Emirates App.

Moet ik online inchecken of kan dat ook op het vliegveld?

Neem contact op via het Emirates telefoonnummer als u er over denkt om op het vliegveld in te checken. Kan dat tegenwoordig nog? Hoe laat moet u dan op het vliegveld zijn? Emirates klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het inchecken op het vliegveld (of online).

Emirates Skywards? Wat is dat? Hoe werkt het?

U kunt het Emirates nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over het Emirates Skywards programma? Wat is dat precies? Hoe werkt het? Hoe kunt u deelnemen? Wat zijn de voordelen ervan? Emirates klantenservice kan deze en eventuele andere vragen beantwoorden.

Heeft u speciale assistentie nodig?

Heeft u specifieke medicatie bij u? Of een hulphond? Reist uw minderjarig kind alleen met Emirates? Heeft u een baby bij u? Bel het Emirates telefoonnummer wanneer meer informatie wilt over specifieke omstandigheden en hoe u dit kunt regelen met Emirates.

U heeft een klacht

Bel het Emirates telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over Emirates. De klantenservice zal kijken of zij uw probleem kunnen oplossen, maar kan u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van klachten bij Emirates.

Facebook-pagina Emirates

Neem contact op via Facebook

Emirates heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Emirates. Prachtige foto’s en video’s. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Emirates klantenservice. De klantenservice is 24/7 bereikbaar via Facebook-messenger zowel in het Engels als het Arabisch.

Via Twitter in contact met Emirates

Contact opnemen via Twitter

Emirates heeft een Internationale Twitter-pagina met diverse Tweets over Emirates, evenementen en leuke ideeën voor vakanties. U kunt een DM naar Emirates klantenservice sturen. Emirates klantenservice is 24/7 bereikbaar in het Engels of Arabisch.

Instagram-pagina Emirates

Bekijk Instagram-pagina

Emirates heeft ook een Instagram-pagina waar zij delen berichten via posts, reels en video’s over Emirates delen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder andere ‘Crew Careers’, ‘Store’, ‘Wildlife’ en ‘Dubai’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Emirates klantenservice.

Emirates op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Emirates is ook actief op Linkedin. Op de Engelstalige Linkedin-pagina van Emirates vindt u diverse nieuwsberichten over Emirates, werken bij Emirates en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Emirates is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Emirates

Bekijk Emirates op Youtube

Emirates heeft ook een eigen Internationaal YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Emirates. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld over werken bij Emirates. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Emirates klantenservice via het Youtube-kanaal.

Feedback of klacht indienen via feedbackformulier

Feedbackformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Emirates klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Kies het onderwerp en vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Emirates klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Meer informatie over Emirates

Emirates is een luchtvaartmaatschappij uit Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Emirates is in1985 opgericht door de regering van de Verenigde Arabische Emiraten. De thuishaven of hub van Emirates is Dubai International Airport. Verder maakt Emirates sinds 20 juni 2010 ook gebruik van de nieuwe luchthaven in Dubai, Al Maktoum International Airport. Dubai International Airport is de hub waarnaar en waar vandaan Emirates naar bestemming wereldwijd vliegt. De vloot van Emirates wordt constant uitgebreid met meer widebodyvliegtuigen, een vliegtuig met twee of meer gangpaden in de normale passagiersconfiguratie. Widebody's hebben meestal een rompdiameter van 6 meter of meer. Emirates Airlines maakte zijn eerste vlucht van Dubai met twee lease vliegtuigen - een Boeing 727 en een Airbus 300 B4. Emirates SkyCargo is een van de snelst groeiende luchtvrachtbedrijven ter wereld. De eerste Emirates Airlines vlucht was op 25 oktober 1985 vanaf Dubai International Airport naar Karachi (Pakistan). Emirates is sponsor van een aantal bekende voetbalclubs, waaronder Real Madrid, Arsenal, Hamburger SV, AC Milan, Benfica en Olympique Lyonnais. Het is tevens de naamgever van het stadion van Arsenal (Emirates Stadium). Sinds seizoen 2017 is Emirates ook de naamgevende sponsor van de wielerploeg UAE Emirates. Verder heeft Emirates Airlines de kabelbaan die in London over de Thames loopt gesponsord.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.