Energiedirect Bellen

Bent u op zoek naar het klantenservice van Energiedirect?

Bel nu Bel nu

Telefoonnummer Energiedirect

Telefoonnummer
Adres
Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Energiedirect. 

Waarom Energiedirect bellen?

U wilt uw termijnbedrag wijzigen

Bel het telefoonnummer Energiedirect en de klantenservice medewerkers zullen u meer uitleg geven over tarieven en termijnbedragen en helpen met het wijzigen van uw termijnbedrag.

U moet de meterstanden doorgeven

Neem contact op met de klantenservice van Energiedirect en zij kunnen u uitleggen hoe en waar u de meterstanden kunt vinden en opnemen, en hoe, waar en wanneer u deze moet doorgeven.

U wilt meer informatie over uw contract

Neem contact op via het telefoonnummer van Energiedirect en de medewerkers kunnen u meer informatie geven over uw contract, wanneer u het kunt verlengen of hoe u uw contract kunt wijzigen.

U wilt weten hoe het zit met de zogenaamde opzegvergoeding

De klantenservice van Energiedirect kan u uitleg geven over de zogenaamde opzegvergoeding, wanneer u bijvoorbeeld naar Energiedirect wilt overstappen. Bel het nummer van de klantenservice, zij zoeken samen met u uit of er sprake is van een overstapvergoeding en hoe dit geregeld kan worden.

U wilt weten hoe uw verwachte energieverbruik wordt berekend

Wanneer u wilt begrijpen hoe Energiedirect uw verwachte stroom- en gasverbruik berekent, dan kunt u de klantenservice bellen. Zij kunnen u uitleggen hoe de berekeningen tot stand zijn gekomen.

U wilt graag informatie over de tarieven ontvangen

Bel het Energiedirect telefoonnummer voor meer informatie en uitleg over de verschillende tarieven en hoe u kunt overstappen op een ander tarief.

Contact met Energiedirect via chat

Chatten met Energiedirect

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Energiedirect klantenservice door met ze te chatten via de chat op de klantenservice pagina.

Contact met Energiedirect via chat

Via Facebook contact opnemen met Energiedirect

Bekijk Energiedirect op Facebook

Energiedirect heeft een Facebook-pagina. Hier kunt u rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Op werkdagen en op zaterdag zullen de medewerkers van Energiedirect zo snel mogelijk contact met u opnemen. Verder vindt u hier korte video's met tips en diverse andere actuele onderwerpen.

Via Facebook contact opnemen met Energiedirect

Bekijk Energiedirect op Twitter

Bekijk Twitter-pagina

U kunt via de Twitter-pagina rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Energiedirect. De webcare medewerkers zijn op werkdagen van 9:00-21:00 uur en op zaterdag van 9:00-17:00 uur bereikbaar. Energiedirect is hoofdsponsor van PSV en op Twitter vind u verschillende leuke video's met betrekking tot PSV.

Bekijk Energiedirect op Twitter

Energiedirect contacteren via Instagram

Bekijk Energiedirect op Instagram

Energiedirect heeft ook een Instagram-pagina waarop u verschillende video's vindt over o.a. PSV, energie besparen, een afvalquiz en de Energy Challenge van Energiedirect. Het is echter niet mogelijk om via Instagram een bericht te versturen naar de klantenservice.

Energiedirect contacteren via Instagram

Contact met Energiedirect via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Energiedirect staan verschillende video's met tips en informatie, maar ook leuke video's over actuele onderwerpen. Op Linkedin Energiedirect.nl staan echter geen vacatures en u kunt ook geen directe berichten sturen naar de klantenservice.

Contact met Energiedirect via Linkedin

Energiedirect klantenservice op Youtube

Bekijk Energiedirect op Youtube

U vindt op het Youtube-kanaal van Energiedirect video's van commercials, Energiedirect & PSV en tips en informatie over bijvoorbeeld duurzame energie. Ook staan er instructievideo's over de 'Regelneef'-app van Energiedirect.

Energiedirect klantenservice op Youtube

Meer informatie over Energiedirect

Energiedirect.nl is in 2002 opgericht als dochteronderneming van Essent. Energiedirect opereert vanaf de start als zelfstandig bedrijf op de energiemarkt. In 2016 is Energiedirect, net als Essent, onderdeel van het Duitse Innogy geworden. Sinds 1 juli 2016 is Energiedirect hoofdsponsor van de Eindhovense voetbalclub PSV. Hiermee heeft de naam Energiedirect een boost gekregen. In 2017 heeft Energiedirect een eigen app gelanceerd met de naam Regelneef. Met deze app geeft klanten inzicht in hun energieverbruik en zij kunnen in Regelneef bijvoorbeeld het voorschot maandbedrag wijzigen. Verder is Energiedirect ook eigenaar van de app Tankey. Klanten ontvangen met deze app een korting van 5 cent per liter benzine bij zo'n 200 tankstations in Nederland.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
5 1 beoordeling

 Rating label*

J. van Munster

19.07.2021

Mijn berekende termijnbedrag was veel te hoog. Gebeld met Energiedirect en werd meteen opgelost. Top service!

Energiedirect

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.