Enexis Klantenservice

Bent u op zoek naar het Enexis klantenservice?

Bel nu Bel nu

Enexis Contact

Telefoonnummer
Adres
Magistratenlaan 116, 5223 MB Den Bosch
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
08:30-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Enexis. 

Waarom Enexis bellen?

U wilt meer weten over aardgasvrij wonen

Neem contact op met Enexis klantenservice. Zij kunnen u meer vertellen over de verschillende duurzame alternatieven, zoals volledig elektrisch, een warmtenet of groen gas. Zij helpen u graag op weg bij het gasloos maken van uw woning.

U bent nieuwsgierig naar de opbouw van de tarieven

U kunt het telefoonnummer Enexis bellen en de klantenservice kan u precies vertellen hoe de verschillende elektriciteits- en gastarieven zijn opgebouwd.

U wilt meer inzicht in uw energieverbruik

Neem contact op via het nummer van Enexis. De klantenservice medewerker kan u meer informatie verstrekken over slimme meters en het gebruik van een energieverbruiksmanager.

U wilt een gas- en/of elektriciteitsaansluiting regelen

Uw nieuwe woning is in aanbouw en u wilt op het gas- en/of elektriciteitsnet worden aangesloten. Bel naar het Enexis telefoonnummer, de medewerkers zullen u meer informatie kunnen geven over de soorten aansluitingen, het aansluitingsproces en eventueel een afspraak inplannen.

U wilt een laadpaal voor uw elektrische auto

Wanneer u bent overgestapt op elektrisch rijden, dan maakt u gebruik van een laadpalen om uw auto op te laden. Bel Enexis klantenservice en zij vertellen u meer over de mogelijkheden van een laadpaal bij u in de buurt.

U heeft plotseling geen gas of elektriciteit meer

Wanneer u denkt dat er een storing is omdat u geen elektriciteit en/of gas heeft, bel dan het telefoonnummer van Enexis. De klantenservice zullen uw melding doorgeven aan de specifieke storingsdiensten.

Contact opnemen met Enexis via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Enexis heeft een Facebook-pagina waar u contact kunt opnemen met het webcare team. De klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar via Facebook. Er staan ook verschillende video over energie en Enexis op de Facebook-pagina.

Contact opnemen met Enexis via Facebook

Met Enexis contact opnemen via Twitter

Bekijk Enexis op Twitter

Enexis klantenservice is via Twitter bereikbaar voor vragen op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 08.30 tot 17.00 uur. Op de Twitter-pagina van Enexis staan video's en informatie over onder andere het energienet, energietransitie, milieu en duurzame energie.

Met Enexis contact opnemen via Twitter

Contact met Enexis via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Enexis heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto's en video's over werkzaamheden aan hun netwerk. U kunt op deze berichten reageren, maar het is niet mogelijk om rechtstreeks een bericht via Instagram naar Enexis klantenservice te sturen.

Contact met Enexis via Instagram

Enexis contacteren via Linkedin

Enexis op Linkedin

De Linkedin-pagina van Enexis is vooral gericht op het werkaanbod van Enexis, u vindt hier de actuele vacatures bij Enexis. Verder staan er interessante video's over actuele onderwerpen zoals duurzame energie en de energietransitie. U kunt de klantenservice niet rechtstreeks benaderen via Linkedin.

Enexis contacteren via Linkedin

Enexis klantenservice op Youtube

Enexis op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Enexis delen zij diverse video's onder andere over werken bij Enexis, reclame campagnes, fun facts, werkzaamheden aan het energienet en video's over bijeenkomsten met wijkbewoners. Enexis klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via het Youtube-kanaal.

Enexis klantenservice op Youtube

Storing melden bij Enexis

Bekijk pagina storingen en onderhoud

Op de pagina Storingen en onderhoud kunt u checken of er een gepland onderhoud bij u in de buurt is. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het gratis Nationaal Storingsnummer bellen en de gas- en/of stroomstoring doorgeven.

Storing melden bij Enexis

Meer informatie over Enexis

Enexis Netbeheer is valt onder Enexis Groep en is een Nederlandse netbeheerder voortgekomen uit Essent. Enexis is financieel, organisatorisch en juridisch volledig afgescheiden moederbedrijf Essent. De naam Enexis is een samentrekking van de woorden: ENErgiedistributie, X van “axis” of schakel, en InfraStructuur. Enexis Netbeheer beheert een deel van het gasnetwerk en elektriciteitsnetwerk in Nederland, voornamelijk in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Enexis is verantwoordelijk voor het aanleggen, het onderhoud en het beheer van deze elektriciteit, gas en warmte transport- en distributienetten. In Nederland Alliander, Enexis en Stedin de enige netbeheerders en zij voeren van het energietransport, de aansluitdienst en de meetdienst. Dit zijn hun exclusieve, wettelijke taken. Zij mogen mede daarom niet zelf de prijzen van deze diensten. De maximaal toegestane tarieven worden vastgesteld door toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM). Enexis netbeheerder is sinds een aantal jaren de netbeheerder met de laagste prijzen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Enexis te bereiken?

Wij kunnen u hier een kort en eenvoudig antwoord op geven. Contact leggen met de klantenservice van Enexis is via KlantenserviceDirect een stuk eenvoudiger. U hoeft geen nummer meer te onthouden en u hoeft ook niet lang te wachten. Gewoon meteen een direct contact met de klantenservice van Enexis. Ideaal!

Hoe komt het dat de klantenservice van Enexis zo lastig te bereiken is?

Het is op sommige momenten wat lastiger om in contact te komen met de klantenservice van Enexis. Daarom bieden wij u hulp aan. Ze hebben dan zoveel telefonisch verkeer dat het wel even kan duren voordat u een contact kan leggen met ze. Wanneer u het via KlantenserviceDirect doet, niet.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Enexis bereiken?

Hoewel ze via de telefoon goed te bereiken zijn is er ook de mogelijkheid om met de klantenservice te chatten. Dat kan via Facebook Messenger elke werkdag van 8.00 tot 21.00 en in het weekend van 8.30 tot 17.00 uur.  Dit geldt ook voor de Twitterpagina die Enexis heeft.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.