ENGIE Contact

Bent u op zoek naar de ENGIE klantenservice ?

Bel nu Bel nu

ENGIE Bellen

Telefoonnummer
Adres
Willingestraat 4, 3087 AN Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ENGIE. 

Waarom ENGIE bellen?

U wilt uw verhuizing doorgeven

U kunt met ENGIE-energie contact opnemen wanneer u gaat verhuizen. De medewerkers gaan samen met u na wat er allemaal moet gebeuren en welke wijzigingen geregistreerd moeten worden.

U moet de meterstanden doorgeven

U moet de meterstanden voor het elektriciteits- en gasverbruik doorgeven maar weet niet precies hoe u de meter(s) moet aflezen. Neem contact op met ENGIE-klantenservice en zij zullen u hierbij helpen en uitleg geven waar u de meterstanden kunt doorgeven.

U hebt met spoed elektriciteit en gas nodig

U bent vergeten om de aanvraag voor een elektriciteits- en gasaansluitingen voor uw nieuwe woning te regelen. Bel het ENGIE-telefoonnummer en zij kunnen u helpen bij het regelen van de spoed aansluiting van gas en elektriciteit.

U wilt weten hoe hoog uw energiekosten zijn

Bel het ENGIE-telefoonnummer en de medewerkers van de klantenservice zullen samen met u een berekening kunnen maken van de verwachte energiekosten.

U wilt meer weten over duurzame energie

Neem contact op met ENGIE-klantenservice en zij zullen u meer uitleg kunnen geven over de verschillende producten en samen met u bespreken welke mogelijkheden in uw situatie geschikt zijn.

U heeft de ENGIE-app gedownload

U heeft de ENGIE-app gedownload en heeft vragen hierover. Bel de klantenservice van ENGIE en zij kunnen u alles vertellen over de app en de mogelijkheden en voordelen van de ENGIE-app.

Live chat met ENGIE klantenservice

Live chatten met klantenservice

U kunt live chatten met de klantenservice van ENGIE. Open de live chat rechtsonder op de klantenservice pagina. Zodra de live chat is geopend kunt u aangeven of u live wilt chatten met een medewerker van de klantenservice.

Live chat met ENGIE klantenservice

Contact met ENGIE via WhatsApp

WhatsApp met ENGIE

U kunt rechtstreeks contact opnemen met ENGIE klantenservice via WhatsApp van maandag t/m vrijdag van 08:00-18:00 uur. Onderaan de klantenservice pagina kunt u rechtstreeks WhatsAppen met ENGIE klantenservice.

Contact met ENGIE via WhatsApp

Via Facebook contact met ENGIE opnemen

Bekijk Facebook-pagina

ENGIE heeft een Facebook-pagina. U kunt hier via Messenger rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. ENGIE klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00-18:00 uur. Er staan geen berichten of video's op de Facebook-pagina van ENGIE.

Via Facebook contact met ENGIE opnemen

Contact met ENGIE opnemen via Twitter

Bekijk ENGIE op Twitter

ENGIE heeft een Twitter-pagina en deze pagina bevat uitsluitend Engels en Franstalige berichten. U kunt ENGIE klantservice ook niet rechtstreeks bereiken via hun Twitter-pagina.

Contact met ENGIE opnemen via Twitter

ENGIE contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

ENGIE heeft ook een Instagram-pagina. Er staan Engels en Franstalige foto's op de Instagram-pagina. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht via Instagram te versturen.

ENGIE contacteren via Instagram

Contact met ENGIE via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van ENGIE is een internationale pagina met Engels en Franstalige berichten. Vacatures bij ENGIE worden op hun Linkedin-pagina gepubliceerd. Verder staan er vooral berichten over actuele onderwerpen op het gebied van energie op deze pagina. ENGIE klantenservice is echter niet bereikbaar via Linkedin.

Contact met ENGIE via Linkedin

ENGIE klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Engie staan Engelstalige en Franstalige video's over ENGIE. Onder andere video's met medewerkers van ENGIE, reclame campagnes en dergelijke. De meeste video's zijn Franstalig. U kunt hier geen rechtstreeks contact opnemen met ENGIE klantenservice.

ENGIE klantenservice op Youtube

Meer informatie over ENGIE Energie Nederland?

NGIE Energie Nederland is sinds 1 januari 2016 actief op de Nederlandse energiemarkt, als onderdeel van GDF Suez. In 2001 is het Belgische Electrabel in de Nederlandse energiemarkt gestapt met de overname van elektriciteitsproducent EPON. EPON was op dat moment de grootste elektriciteitsproducent in Nederland. Vervolgens is Electrabel in 2005 overgenomen door SUEZ. Van 2008 tot 2016 heette dit bedrijf GDF SUEZ en in 2016 is de naam gewijzigd naar ENGIE. Het huidige ENGIE levert naast energie in Nederland ook nog andere diensten zoals 'ENGIE Services' en 'ENGIE E&P' (gas- en olieproducent). ENGIE bezit onder de divisie Engie Generation Europe diverse elektriciteitscentrales in Nederland, onder andere de Eemscentrale, de centrale in Burgum, de Maxima-centrale in Lelystad en de ENGIE Centrale in Rotterdam. Er werken ruim 800 mensen bij ENGIE Energie Nederland en het hoofdkantoor staat in Zwolle. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om contact op te nemen met ENGIE?

Waarom u via Klantenservicedirect in contact wilt komen met ENGIE blijft u het zoeken naar een telefoonnummer bespaart. U wordt via ons meteen doorverbonden met een beschikbare medewerker. Zij zullen u gaan helpen om u de antwoorden te geven die u heeft op uw vragen. Op deze manier lukt dit snel en eenvoudig. 

Hoe komt het dat contact opnemen met ENGIE zo lastig is?

Het kan voorkomen dat het wat lastig is om ENGIE te bereiken of dat u gewoon niet weet waar u naartoe moet bellen. Wij besparen u deze moeite door via Klantenservicedirect met hen te bellen. U wordt dan doorverbonden met de klantenservice van Engie. Daar kunt u dan uw vragen stellen. 

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met ENGIE?

U heeft de mogelijkheid via de Live Chat. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur zijn zij te bereiken via WhatsApp. Tevens zijn zij op dezelfde tijden te bereiken van Facebook Messenger. Via Instagram, LinkedIn en Twitter hebben zij wel een pagina maar is de klantenservice niet bereikbaar.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.