Essent Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Essent klantenservice ?

Bel nu Bel nu

Mijn Essent Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
09:00-13:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Essent. 

Waarom Essent bellen?

U denkt na over een nieuwe CV-ketel

Neem contact op via het Essent telefoonnummer. Esstent klantenservice kan u meer informatie geven over de mogelijkheden van het huren of kopen van een CV-ketel en samen met u uitzoeken welke CV-ketel het beste bij uw situatie past.

U wilt op een andere manier betalen

Bel het telefoonnummer van de klantenservice van Essent en zij zullen u uitleggen hoe u uw betaalmethode kunt wijzigen. Mocht u nog meer vragen hebben over bijvoorbeeld het maandbedrag dan zal de klantenservice u graag te woord staan.

U wilt informatie over de tarieven

U heeft gehoord dat er verschillende tarieven zijn en wil meer informatie. Bel het Essent telefoonnummer en de klantenservice zal al uw vragen over de tarieven beantwoorden en eventueel helpen bij het wijzigen van uw huidige tarieven.

U heeft gehoord over stroom & gas acties

U heeft gelezen of gehoord over de stroom en/of gas acties van Essent en wilt er meer over weten. Bel Essent klantenservice en zij kunnen u meer vertellen over de lopende acties en voorwaarden.

U bent geïnteresseerd in het duurzamer maken van uw woning

De Essent klantenservice bellen en zij kunnen u meer informatie geven en adviseren over bijvoorbeeld zonnepanelen, slimme verwarming en isolatie mogelijkheden voor uw woning.

U heeft vragen over de nieuwe VerbruiksManager+ app

U heeft de nieuwe VerbruiksManager+ app gedownload maar komt niet verder. Bel Essent klantenservice, zij zullen u helpen en meer informatie geven over de app.

Chatten met Essent

Chat met Essent

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Essent door te chatten via de chatbox op de klantenservice pagina. Stel uw vraag en de chatbot zal een antwoord op uw vraag en eventueel extra informatie geven. Komt de chatbot er niet uit dan zal deze u doorverbinden met een live medewerker.

Chatten met Essent

Via Facebook contact opnemen met Essent

Contact via Facebook-pagina

U kunt Essent via hun Facebook-pagina contacteren op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. Er staan leuke video's met tips en andere informatie over energie besparing.

Via Facebook contact opnemen met Essent

Met Essent contact opnemen via Twitter

Contact via Twitter

Op de Twitter-pagina van Essent is een webcare team actief. U kunt daar al uw vragen over energie stellen, iedere werkdag tussen 8:00 en 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. U vindt hier ook leuke video's op de Essent.

Met Essent contact opnemen via Twitter

Contact met Essent via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Essent heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij praktische energie bespaartips en interessante weetjes. U kunt echter geen rechtstreekse vragen stellen of berichten naar de klantenservice sturen via Instagram.

Contact met Essent via Instagram

Essent contacteren via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van Essent is vooral gericht op het werkaanbod van Essent, u vindt hier de actuele vacatures bij Essent. Verder staan er interessante video's over actuele onderwerpen zoals duurzame energie, werkervaringen van medewerkers en de energietransitie. U kunt de klantenservice niet rechtstreeks benaderen via Linkedin.

Essent contacteren via Linkedin

Essent klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Essent staan alle tv-commercials van Essent, video's van 'de monteur aan je deur' en mini-docs en video's voor zakelijke klanten. Essent klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via het Youtube-kanaal.

Essent klantenservice op Youtube

Een brief schrijven aan Essent

Het postadres is:

Postbus 1484
5200 BM Den Bosch

Het telefoonnummer Essent, niet wat u zoekt? U kunt er ook voor kiezen om contact met Essent op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Essent

Essent NV is een energiebedrijf dat elektriciteit en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Essent is in 1991 opgericht en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van het Duitse energieconcern Innogy. Sinds 18 september 2019 is Innogy onderdeel van E.ON. en daarmee is Essent NV inmiddels dus ook onderdeel van E.ON. Essent was tot 1 oktober 2009 eigendom van verschillende lokale en provinciale overheden. Essent is vooral verantwoordelijk voor de levering van energie aan klanten. Begin 2013 worden de elektriciteitscentrales van Essent aangestuurd vanuit RWE Generation, het Europese productiebedrijf van RWE. De windenergieactiviteiten maakten al langer deel uit van RWE Innogy, het internationaal opererende duurzame energiebedrijf van RWE. Essent is sponsor van diverse sport- en cultuuractiviteiten, zoals Jeroen Bosch 500, Cultura Nova en de Bachvereniging. Ook waren zij jarenlang actief als sponsor bij het schaatsen. Op maatschappelijk gebied is Essent ook actief zoals bij klimaatstichting HIER en het project Close the Gap (reinventing bike parts).

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om te bellen met Essent?

Wij van Klantenservicedirect hebben voor u het juiste telefoonnummer al opgezocht zodat u hier niet meer naar hoeft te zoeken. Bel het Essent telefoonnummer via ons en wij zorgen ervoor dat u meteen in contact komt met een medewerker. U kunt direct uw vragen stellen en krijgt meteen antwoord van de klantenservice. 

Hoe komt het dat bellen met Essent zo lastig is?

Soms is het gewoon erg lastig om het juiste Essent telefoonnummer te vinden en dan zijn er nog meerdere afdelingen waar u terecht komt. Bel Essent direct via Klantenservicedirect en krijg meteen contact met de juiste medewerker die u verder kunt helpen. U stelt uw vragen en krijgt direct anwoord.

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met Essent?

Behalve Essent bellen kunt u ook via de contactpagina op de website in contact komen met de chatbot. Via Facebook is de Essent klantenservice te bereiken op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.