Esso Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Esso?

Bel nu Bel nu

Esso Contact

Telefoonnummer
Adres
Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Esso. 

Waarom Esso bellen?

Wilt u meer informatie over de Esso app?

Denkt u erover om de Esso app te downloaden? Wilt u weten wat de voordelen van de Esso app zijn? Kunt u met de Esso app betalen? Neem contact op met Esso klantenservice en stel uw vragen. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over de Esso app.

Wat is Esso Extras?

Bel het Esso telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over Esso Extras. Wat is Esso Extras? Hoe kunt u zich aanmelden? Hoe kunt u sparen? U kunt het Esso telefoonnummer bellen en de klantenservice kan u meer uitleg geven over Esso Extras.

U wilt meer informatie over de Esso Card

Heeft u vragen over de Esso Card? Voor wie is de Esso Card? Wat zijn de voordelen van de Esso Card? Neem contact op met Esso klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het gebruik en de voordelen van de Esso card.

Waar is de dichtstbijzijnde Esso Carwash?

Heeft uw auto een goed wasbeurt nodig en zoekt u een Esso Carwash bij u in de buurt? Neem contact op met Esso klantenservice en zij kunnen u meer uitleg geven over hoe u de dichtstbijzijnde Esso Carwash kunt vinden.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Esso nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Esso. Zoekt u een weekendbaan in een Esso tankstation bij u in de buurt? Of een stageplek voor uw opleiding? Esso klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Esso.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het Esso telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Esso. De klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Esso en de klachtenprocedure.

Facebook-pagina Esso

Neem contact op via Facebook

Esso heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten van Esso over diverse acties en activiteiten die Esso onderneemt. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Esso klantenservice.

Via Twitter in contact met Esso

Bekijk Esso op Twitter

Esso heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Esso. U kunt een DM naar Esso klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden. De laatste Tweet op deze pagina is namelijk van eind 2021.

Youtube-kanaal Esso

Esso op Youtube bekijken

Esso heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse playlists per land waar Esso actief is, ingedeeld naar continent. Er is ook een playlist Nederland met 3 video’s met antwoorden op de vraag over Premium brandstof. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Esso klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan Esso

Het postadres is:

Postbus 1
4803 AA Breda

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Esso klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Esso.

Meer informatie over Esso

Esso is een internationale merknaam van Exxon Mobil Corporation. De merknaam wordt uitgesproken als de letters S-O. De naam is oorspronkelijk de afkorting voor Standard Oil Company (S-O). Deze oliemaatschappij is in 1911 opgebroken door de Amerikaanse regering als gevolg van een antitrust proces en Exxon Mobil is hieruit voortgekomen. Esso is in feite al sinds 1891 actief in de Benelux via de American Petroleum Company (APC) die door Standard Oil Company werd overgenomen. Het merk Esso is op 14 november 1938 ingevoerd in de Benelux en verving de merknaam Standard, dit betrof enkel benzine. In 1947 volgde de naamsverandering van de luchtvaartbenzine van Intava naar Esso Aviation. Sinds 1948 vallen alle APC-activiteiten (later SAPC) volledig onder de naam Esso Nederland (in 1951) en Esso Belgium. In 1987 zijn Esso Nederland, Esso Belgium en Esso Luxemburg samengevoegd tot één Benelux-organisatie en het hoofdkantoor van Esso Benelux staat sinds dat moment in Breda. In 1959 is de Essoraffinaderij in het Botlekgebied in Rotterdam in gebruik genomen. Esso is in de jaren daarna gaan deelnemen in diverse activiteiten en bedrijven zoals de samenwerking met de Gasunie (1963) en de overname en Latexfalt (bitumproducten). Esso heeft ook diverse fabrieken en bedrijven opgezet zoals Esso Chemie (1965), Esso Tankvaart Maatschappij (1967) en Essochem Benelux BV (1987). In 1983 is de eerste Noordzee olie in Rotterdam gearriveerd. In 1989 zijn de chemiebedrijven onder Exxon Chemicals samengebracht. In 1999 is Esso (Standard Oil of New Jersey) gefuseerd met Mobil Oil (Standard Oil of New York) tot ExxonMobil. De naam Esso is niet onomstreden, omdat andere oliemaatschappijen vroeger ook deel uitmaakten van Standard Oil. Er zijn diverse rechtszaken over gevoerd. In de Verenigde Staten is het merk Esso in 1973 voor een groot deel vervangen door het Exxon. Esso wordt echter nog steeds in veel landen gebruik. Exxon Mobil gebruikt inmiddels voornamelijk de merknamen "Mobil" en "Esso", en "Exxon" wordt alleen nog in enkele delen van de VS gebruikt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.