Etos Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Etos?

Bel nu Bel nu

Etos Contact

Telefoonnummer
Adres
Provincialeweg 11, 1506 MA Zaandam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-16:00
Dinsdag
10:00-16:00
Woensdag
10:00-16:00
Donderdag
10:00-16:00
Vrijdag
10:00-16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Etos. 

Waarom Etos bellen?

Kan ik Airmiles sparen bij de Etos?

Bel het Etos telefoonnummer wanneer u Airmiles spaart en u benieuwd bent of u ook bij de Etos Airmiles kunt sparen. Kunt u uw Airmiles kaart toevoegen aan uw Etos Account? Etos klantenservice kan u meer uitleg geven over Airmiles en de Etos.

Wat zijn de verzendkosten bij Etos?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij Etos? Neem dan contact op met Etos klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de werkwijze van Etos en kunnen uw vragen over onder andere de verzendkosten, de levertijd, de bestelstatus en dergelijke beantwoorden.

U wilt informatie over de Etos klantenkaart

Wilt u meer weten over de Etos klantenkaart? Hoe werkt de klantenkaart? Wat zijn de voordelen van de Etos klantenkaart? Neem contact op via het Etos telefoonnummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven over de Etos klantenkaart en de voordelen.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Etos nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Etos klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Etos.

U heeft een E-Voucher ontvangen

Bel het Etos telefoonnummer wanneer u een E-Voucher heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt gebruiken. Bent u vergeten de E-Voucher te gebruiken? Etos klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw E-Voucher.

U wilt informatie over de bezorging of zelf afhalen

Wilt u weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Of wilt u zelf uw bestelling ophalen? Wat zijn de algemene levertijden? Neem contact op met Etos klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over levering en/of afhalen van uw bestelling.

Contact met Etos via WhatsApp

Chat via WhatsApp met Etos

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Etos is 0610020040. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Etos klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 20:00 uur.

Facebook-pagina Etos

Neem contact op via Facebook

Etos heeft een Facebook-pagina met berichten, tips, adviezen en acties. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Etos klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 8.00-12.00 uur en zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Etos

Contact opnemen via Twitter

Etos heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over en van Etos. De laatste Tweet van Etos is van 2020. Officieel is Etos klantenservice bereikbaar via Twitter van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 20:00 uur om uw vragen te beantwoorden.

Instagram-pagina Etos

Bekijk Instagram-pagina

Etos heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij posts, guides, reels en video’s over acties, aanbiedingen en nieuws van Etos. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals gezondheid, uiterlijk, q+a en beweging.

Etos op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Etos is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Etos vindt u diverse nieuwsberichten over Etos, werken bij Etos en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Etos is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Etos

Bekijk Etos op Youtube

Etos heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Etos, tips, adviezen en uitleg over verschillende producten. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals verschillende ‘Alle voor je ….’ en ‘Etos legt uit’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Etos klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan Etos

Het postadres is:

Postbus 3101
1500 HE Zaandam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Etos klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Etos.

Meer informatie over Etos

Etos is een Nederlandse keten van drogisterijen en het is onderdeel van Ahold Delhaize. De naam staat voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. De roots van Etos liggen in 1919 met de oprichting van een winkelketen door Philips te Eindhoven. Deze winkelketen bestaande uit kruidenierswinkels, drogisterijen, slagerijen, een broodfabriek (hoek Essenstraat/Lijsterbesstraat), en uiteindelijk een benzinepomp heette Philips Coöperatieve Verbruiksvereeniging en Broodbakkerij G.A.. In 1929 was er een wereldcrisis en het ging niet goed met Philips en er moest veel personeel worden ontslagen. Het ledenaantal van Coöperatieve Verbruiksvereeniging kromp verder en verder en in 1931 is er besloten coöperatie onafhankelijk van Philips zou gaan opereren en is de naam gewijzigd in "Etos". De leden van de coöperatie (ook niet-Philipsmedewerkers) waren mede-eigenaar en kregen jaarlijks 8% uitgekeerd op alle aankopen in de kruidenierswinkel en iets minder op aankopen in de slagerijen en in de drogisterijen. Dit was uniek en het betekende dat voor gelijke producten, gelijke prijzen werden gerekend in iedere Etos winkel. Na de Tweede Wereldoorlog ging het steeds beter in Nederland en mensen gaven meer uit aan luxe producten. Etos breidde haar assortiment uit met bloemen, boeken en grammofoonplaten en kon men er foto's laten ontwikkelen en afdrukken. In 1973 is Etos verkocht aan Ahold. Een aantal kruidenierszaken werd omgebouwd tot Albert Heijn filialen en de naam Etos werd landelijk geïntroduceerd voor de drogisterijen van het AH-concern. Sinds 2001 kunnen Etos-producten online besteld worden via de webshop ah.nl. Ook is Etos gaan samenwerken met de NS en bevinden zich er op twintig stations Etos filialen. In 2019 heeft Etos haar eigen webshop gelanceerd. Naast Nederland heeft Etos ook filialen in België, Tsjechië, Roemenië, Griekenland, Servië en de Verenigde Staten worden er Etos-producten verkocht. Op 9 oktober 2019 heeft Etos de Solvo Groep overgenomen en daarmee onder andere de websites www.gezondheidsplein.nl, www.dokterdokter.nl, ziekenhuis.nl en www.solvo.nl. Met deze overname is Etos de grootste aanbieder van gezondheids- en welzijnsinformatie in Nederland. In Leidschendam staat de Etos flagshipstore waar nieuwe en innovatieve concepten rondom wellbeing worden getest en klanten kunnen hier ook hun cholesterol- en bloeddruk laten meten. Verder heeft Etos de Etos+ app ontwikkelt in samenwerking met Thuisapotheek.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.