Eurojackpot Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Eurojackpot?

Bel nu Bel nu

Eurojackpot Contact

Telefoonnummer
Adres
Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Eurojackpot. 

Waarom Eurojackpot bellen?

Hoe kan ik meespelen met Eurojackpot?

Bel het Eurojackpot telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over het meespelen met Eurojackpot. De klantenservice kan u uitleggen hoe u kunt meespelen en hoe Eurojackpot gespeeld wordt.

Wat voor een prijzen kan ik winnen?

Overweegt u om mee te gaan spelen met Eurojackpot, maar wilt u meer weten over de prijzen die u kunt winnen? Neem dan contact op met Eurojackpot klantenservice en zij kunnen uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de prijzen die gewonnen kunnen worden met Eurojackpot.

Lukt het inloggen op uw account niet?

U kunt het Eurojackpot nummer bellen wanneer u problemen heeft met het inloggen op uw Eurojackpot account. De klantenservice kan u hierbij helpen en samen met u op zoek gaan naar een oplossing.

Wat is de wallet?

Neem contact op via het Eurojackpot telefoonnummer als u een Wallet wilt openen bij de Nederlandse Loterij. U heeft gehoord dat u deze Wallet ook kunt gebruiken voor Eurojackpot. Hoe werkt dat? Wat moet u doen om uw Wallet te kunnen gebruiken voor Eurojackpot?

U wilt uw getallen wijzigen

Wilt u uw getallen waarmee u Eurojackpot speelt wijzigen? Kan dat? Zo ja? Hoe? Bel het Eurojackpot klantenservice nummer en zij kunnen u meer uitleg geven over het wijzigen van uw getallen en hoe u dit kunt regelen.

Waar staat de trekkingsuitslag?

Bel het Eurojackpot telefoonnummer wanneer u graag wilt weten wat de trekkingsuitslag is, maar niet weet hoe u deze kunt opzoeken of waar u deze kunt vinden. De klantenservice kan u meer informatie geven over de publicatie van de trekkingsuitslag.

Contact met Eurojackpot via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Eurojackpot is één van de merken van de Nederlandse Loterij. Op de Facebook-pagina van Nederlandse Loterij delen zij diverse nieuwsberichten en winacties van de Nederlandse Loterij. De klantenservice van de Nederlandse Loterij is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en er zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht gereageerd worden.

Contact met Eurojackpot via Twitter

Bekijk Eurojackpot op Twitter

Eurojackpot maakt deel uit van de Nederlandse Loterij en de Nederlandse Loterij heeft een algemene Twitter-pagina waar zij diverse Tweets delen de activiteiten van de Nederlandse Loterij en TeamNL. U kunt een DM naar de Nederlandse Loterij klantenservice sturen en zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Eurojackpot is een merk van de Nederlandse Loterij en op de algemene Instagram-pagina van de Nederlandse Loterij delen zij diverse berichten over activiteiten van de Nederlandse Loterij en TeamNL. Een aantal berichten staan in een 2-tal lijsten: ‘Wie wint er’ en ‘Achter Oranje’. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Eurojackpot klantenservice.

Linkedin-pagina Eurojackpot

Bekijk Eurojackpot op Linkedin

Als onderdeel van de Nederlandse Loterij valt ook de Linkedin-pagina van Eurojackpot onder die van de Nederlandse Loterij. Zij delen hier nieuwsberichten over Nederlandse Loterij en TeamNL, maar ook over werken bij de Nederlandse Loterij. De klantenservice van Eurojackpot is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Eurojackpot op Youtube

Bekijk Eurojackpot op Youtube

Op het Youtube-kanaal van de Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van uitmaakt, vindt u diverse leuke en informatieve video’s over TeamNL en de Nederlandse Loterij. Er zijn diverse playlists zoals, ‘Een ode aan’, ‘Medaille Taxi’, ‘Oranje Peloton’, ‘Kansenpakkers’ en ‘Heel Nederland Wint’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Eurojackpot klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Eurojackpot

Eurojackpot is een Europese lottotrekking waarin verschillende Europese nationale loterijen samenwerken. Het idee van de ontwikkeling multinationale loterij is in maart 2005 opgestart. Het idee is ontstaan na het succes van EuroMillions, waaruit bleek dat loterijexploitanten spelerpools zouden kunnen delen en daarmee spelers grotere jackpots konden aanbieden. Op 23 maart 2012 vond de eerste trekking van Eurojackpot plaats. Zeven landen namen deel bij deze eerste trekking, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Italië, Nederland en Slovenië. Italië sloot zich iets later aan (6 april 2012) vanwege vertragingen met de licentie. Op 11 mei 2012 wordt de allereerste jackpot gewonnen door een speler uit Duitsland die alle vijf hoofdnummers plus beide euronummers goed had. Deze man won € 19,5 miljoen. Eind juni 2012 sluit Spanje zich als achtste land aan bij Eurojackpot en in september 2017 sluit Polen zich als achttiende land aan. Eurojackpot is een "double-pool" loterij. Dit betekent dat het winnende lot (5 nummers + 2 bonusnummers) wordt bepaald aan de hand van 2 afzonderlijke trekkingen. Eerst is er een trekking van nummers, gevolgd door een trekking van bonusnummers. Spelers moeten voor de trekking 5 nummers kiezen uit een reeks van 50 en 2 bonusnummers uit een reeks van 12. Dit wordt de matrix genoemd (sinds 25 maart 2022). Iedere dinsdag- en vrijdagavond vindt de Eurojackpot trekking in Helsinki plaats. Eurojackpot is onderdeel van de Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij beheert naast Eurojackpot ook de Staatsloterij, Lotto, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Casino en TOTO Sport.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.