Europcar Klantenservice

Bent u op zoek naar de Europcar klantenservice?

Bel nu Bel nu

Europcar Contact

Telefoonnummer
Adres
Binckhorstlaan 297, 2516 BC Den Haag
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Europcar. 

Waarom Europcar bellen?

U wilt meer informatie over de zakelijke deelauto

U heeft gehoord over de zakelijke deelauto van Europcar en wat het inhoudt en hoe dit fenomeen werkt? Bel het Europcar klantenservice nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden en meer uitleg en informatie geven over de zakelijke deelauto.

U gaat verhuizen

U gaat binnenkort verhuizen en heeft een busje nodig en wilt bijvoorbeeld weten of er een busjes beschikbaar zijn, de grootte van de busjes, de prijzen etc. Neem contact op met het Europcar telefoonnummer en de klantenservice kan u de gewenste informatie geven en uitleggen hoe de huur van uw verhuis bus kunt regelen bij Europcar.

U wilt weten of er een Europcar vestiging in de buurt is

Denkt u erover om af en toe een auto te huren, maar wilt u dit het liefst bij u in de buurt regelen? Maar weet u niet of er een Europcar bij u in de buurt is? Bel het Europcar nummer en de klantenservice kan voor u uitzoeken of er een vestiging bij u in de buurt is en u het adres en telefoonnummer geven.

U heeft een huurauto met navigatie nodig

Neem contact op via het Europcar telefoonnummer als u een auto wilt huren maar er zeker van wilt zijn dat deze een navigatiesysteem heeft. Neem contact op met Europcar klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het huren van navigatie bij de auto.

U wilt informatie over verzekeren en eigen risico

Wilt u meer informatie over de verzekering van de huurauto? Bel het Europcar telefoonnummer en de klantenservice kan u uitleggen wat er standaard verzekerd is bij het huren van een auto. Zij kunnen ook uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden qua verzekeringen.

U heeft een klacht

Neem contact op met Europcar klantenservice wanneer u een klacht heeft. De klantenservicemedewerker zal aan de hand van uw gegevens nagaan waar en hoe u uw klacht kunt indienen en eventuele vragen beantwoorden.

Met Europcar chatten

Chatten met Europcar

U kunt rechtstreeks contact met Europcar klantenservice opnemen via de chat. U vindt de chatbox rechts onderin op de website ‘How can I help you?’. Klik op het balkje en stel uw vraag. De klantenservice is op werkdagen van 8:00-18:00 uur bereikbaar via de chat.

Met Europcar chatten

Contact met Europcar via WhatsApp

WhatsApp Europcar

U kunt rechtstreeks berichten naar Europcar klantenservice sturen via WhatsApp en met de klantenservice chatten. Het WhatsApp nummer van Europcar is 0703811871 en Europcar klantenservice is op werkdagen van 8:00-18:00 uur bereikbaar via WhatsApp.

Contact met Europcar via WhatsApp

Europcar Google Voice Assistant

Contact via Voice Assistant

Nadat u een auto heeft gereserveerd bij Europcar dient u Google Assistant op uw telefoon te installeren en ‘zeg hardop tegen de Voice Assistant: "Hey Google, praat met Europcar" en u ontvangt alle informatie over bijvoorbeeld openingstijden, routebeschrijvingen en handige tips voor het inleveren van je voertuig. U kunt zo ook uw ophaal- en inlevermoment met de Google Assistant regelen.

Contact met Europcar via E-mail/contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Europcar klantenservice sturen via het contactformulier op de contactpagina. Vul uw gegevens in en stel uw vraag. Europcar Nederland klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt via Facebook Messenger rechtstreeks een bericht naar de klantenservice sturen.

Contact met Europcar via E-mail/contactformulier

Contact met Europcar via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Europcar heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten, vacatures en acties van Europcar. U kunt via Facebook Messenger een bericht aan Europcar klantenservice sturen. De klantenservice zal daar zo snel mogelijk op reageren.

Contact met Europcar via Facebook

Contact met Europcar via Twitter

Bekijk Europcar op Twitter

De klantenservice van Europcar is ook actief op Twitter. Europcar deelt hier informatie over de diensten, acties, services, reistips, autoverhuur en de allerlaatste aanbiedingen van Europcar. U kunt uw vraag rechtstreeks op Twitter stellen en de klantenservice zal daar zo snel mogelijk op reageren.

Contact met Europcar via Twitter

Europcar op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Europcar heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en korte video’s over de diensten, producten, acties en service van Europcar. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Europcar klantenservice via Instagram.

Europcar op Instagram

Europcar op Linkedin

Bekijk Europcar op Linkedin

Op de Internationale Linkedin-pagina van Europcar vindt u nieuwsberichten en informatieve berichten over de producten en diensten van Europcar, en ook de actuele vacatures bij Europcar over de hele wereld. U kunt helaas geen rechtstreeks bericht naar Europcar sturen via Linkedin.

Europcar op Linkedin

Europcar op Youtube

Bekijk Europcar op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Europcar Nederland vindt u enkele video’s waarmee u op de hoogte van de laatste social campagnes blijft en enkele informatieve video’s over het huren van een auto bij Europcar. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Europcar klantenservice.

Europcar op Youtube

Meer informatie over Europcar

Europcar is een Frans autoverhuurbedrijf dat in 1949 in Parijs is opgericht. Het hoofdkantoor van Europcar Group (de holding) bevindt zich in het Parc d'Affaires "Val Saint-Quentin" in Voisins-le-Bretonneux, (Saint-Quentin-en-Yvelines), Frankrijk. Europcar beschikt inmiddels over een internationale vloot van meer dan 193.000 voertuigen en een netwerk van meer dan 10000 kantoren (waarvan 600 op luchthavens) in 150 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, de Indische Oceaan, Centraal-Amerika, Mexico, de Caraïben, en Azië-Pacific, en in de Verenigde Staten (via de trans-Atlantische samenwerking met Vanguard EMEA. Sinds juni 2006 maakt Europcar deel uit van Eurazeo, een grote en belangrijke investeringsmaatschappij in Europa. Europcar is sinds 2015 op de beurs genoteerd. In 2014 heeft Europcar voor het zesde opeenvolgende jaar de “World’s Leading Green Transport Solution Company” World Travel Award gewonnen. En in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Australië wordt ook wel gezien als ‘Leading Car Rental Company’.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.